- 1 Mayıs 2020
- 504
- 431
- 103
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #4.121
Endişeli olmayın çok normal bende az önce verdim 1 iki hafta içinde çıkar dedi. Genetik testler zaman alır çıkması normal kan testi gibi değil merkezin yoğunlu ile de ilgili. Endişe edip bebişinizi üzmeyin :)fatal dna sonucum gelmedi halayatın kontrol randevum var çok modum düşük neden bu kadar uzadı anlamadım.8 gün oldu herkesin 6-7 de gelmiş cinsiyet de öğrenemiyorum sanki hiçbişi yolunda gitmiyor gibi
Canım bu biraz fizyolojik bir şey bana doktorum bu şekilde anlattı 10. hafta da verebilirsin dedi ben 10+4'te verdim gayette genetik yeterli bulundu, doktorum nadiren de olsa tekrar numune isteyebiliyorlar demişti çünkü fizyolojik bir şey ve herkesin bedeni farklı kendini korkutma lütfen diğer numune düzgün çıkar İnşallah. Çok erken vermişsin diyen arkadaşlar da uzman olmadığınız konularda karşınızdakine bu şekilde destek olmuş olmuyorsunuz erken olsa doktorlar bu haftayı önermez zaten demek ki arkadaşımızın fizyolojisi bu şekilde çalışıyorFetal dna testimde yeterli numune bulunamadığı için tekrar kan vericem.Doktor endişelenme ikiz gebeliklerde olur dedi ama elimde değil
Teşekkür ederim birazda olsa için rahatladıCanım bu biraz fizyolojik bir şey bana doktorum bu şekilde anlattı 10. hafta da verebilirsin dedi ben 10+4'te verdim gayette genetik yeterli bulundu, doktorum nadiren de olsa tekrar numune isteyebiliyorlar demişti çünkü fizyolojik bir şey ve herkesin bedeni farklı kendini korkutma lütfen diğer numune düzgün çıkar İnşallah. Çok erken vermişsin diyen arkadaşlar da uzman olmadığınız konularda karşınızdakine bu şekilde destek olmuş olmuyorsunuz erken olsa doktorlar bu haftayı önermez zaten demek ki arkadaşımızın fizyolojisi bu şekilde çalışıyor
Yeniden beklemek zorEvet ikizde oluyor arkadaşım da da oldu tekrar verdi bir sorunda olmadi,bebeklerden değil teknik sebepten kaynaklaniyor
Biz de kendimiz uydurmuyoruz. Benim doktorum 10. Haftadan sonra verebileceğimi ama bebeğin DNA sının kanımda yeteri kadar bulunması için 12. Haftayı beklememim daha uygun olduğunu söyledi. Hatta kilomu ve boyumu sorarak kendince bir hesaplama da yaptı. Kimsenin doktorunun fizyoloji gibi bir açıklaması olduğunu duymadım. Siz şuan uzman kimliginizle konuşmadıysanız eğer lütfen başka kimselere laf dokundurarak yorum yapmayın zira bu da yardımcı olmuyor.Canım bu biraz fizyolojik bir şey bana doktorum bu şekilde anlattı 10. hafta da verebilirsin dedi ben 10+4'te verdim gayette genetik yeterli bulundu, doktorum nadiren de olsa tekrar numune isteyebiliyorlar demişti çünkü fizyolojik bir şey ve herkesin bedeni farklı kendini korkutma lütfen diğer numune düzgün çıkar İnşallah. Çok erken vermişsin diyen arkadaşlar da uzman olmadığınız konularda karşınızdakine bu şekilde destek olmuş olmuyorsunuz erken olsa doktorlar bu haftayı önermez zaten demek ki arkadaşımızın fizyolojisi bu şekilde çalışıyor
Biz de kendimiz uydurmuyoruz. Benim doktorum 10. Haftadan sonra verebileceğimi ama bebeğin DNA sının kanımda yeteri kadar bulunması için 12. Haftayı beklememim daha uygun olduğunu söyledi. Hatta kilomu ve boyumu sorarak kendince bir hesaplama da yaptı. Kimsenin doktorunun fizyoloji gibi bir açıklaması olduğunu duymadım. Siz şuan uzman kimliginizle konuşmadıysanız eğer lütfen başka kimselere laf dokundurarak yorum yapmayın zira bu da yardımcı olmuyor.
Merhaba benim de ikiz. Fetal test hangi firma ile yaptiniz ve fiyatini hatirliyor musunuz?Fetal dna testimde yeterli numune bulunamadığı için tekrar kan vericem.Doktor endişelenme ikiz gebeliklerde olur dedi ama elimde değil
Maşallah ne güzel erkenden öğrenmişsiniz iki hafta sonra bize de nasip olur mu acaba öğrenmekKızlar biz bugün cinsiyetini öğrendim bi kızımız olcak çok mutluyum. 12+1
denizzehra tabloya ekler misiniz
Amin inşallah :) bizim kız nazlı değildi gösterdi hemen kendiniMaşallah ne güzel erkenden öğrenmişsiniz iki hafta sonra bize de nasip olur mu acaba öğrenmek
Sağlıkla gelsin minik prenses.Kızlar biz bugün cinsiyetini öğrendim bi kızımız olcak çok mutluyum. 12+1
denizzehra tabloya ekler misiniz
NateraMerhaba benim de ikiz. Fetal test hangi firma ile yaptiniz ve fiyatini hatirliyor musunuz?
Amin çok teşekkürler sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallahSağlıkla gelsin minik prenses.
Cift yumurta ikizi mi sizin acaba?Natera
370 dolar
EvetCift yumurta ikizi mi sizin acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?