- 27 Temmuz 2013
- 2.921
- 1.200
- 373
- Konu Sahibi denizzehra
-
- #4.621
Intergen fiyatı ne kadar acaba? Orayı da önerenler oldu epey. Sonuç kaç günde çıktı?Ben çok yeni görüşmüştüm genoksla. 16500 tl fiyat verdi açıkcası içime pek sinmediği için intergen e çok daha makul bir fiyata yaptırdım. Evden gelip kanımı aldılar şuana kadar ki süreçten memnunum. Dilerseniz araştırın içinize hangisi sinerse oraya yaptırın. İnşallah temiz sonuçlar alırsınız
Teşekkür ederim, evet bazen anlaşmalar olabiliyormuş 15.000 TL iyi bir fiyat vermişlerBen 15.000 TL'ye yaptırdım ama belki doktor anlaşması var diyedir, dışardan arayıp öğrendiğinizde fiyatta değişiklik olur mu hiç bilmiyorum bir sormak lazım
Merhaba Veritas süreci nasıldı? Evden gelip alıyorlar mı ve güncel ücretini paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.Arkadaşlar merhaba,
Ben fetal dnayı Veritasta yaptırdım, 5 iş gününde sonuçlandı. Önceki mesajlarda alttan muayene konuşulmuş. Alttan ve üstten muayene ilk haftalarda ultrasonun kalitesine göre değişebiliyor. Örneğin 8.haftada doktora gittiğimde alttan muayene olmak istemediğimde, cihazımız çok net değil alttan alsak daha iyi olur demişti. Doktor insiyatifi değil de daha çok ultrason çözünürlüğüne/kalitesine göre karar veriliyor. İlk haftalarda karından muayene olan kişilerin ultrasonu biraz daha kaliteli olabilir belki diye düşünüyorum :) ilerleyen haftalarda bir önemi olmuyor tabi her halukarda karından bakılıyor :)
Süreç içerisinde çok ilgilendiler, 20 bine yaptırdım. 5 iş gününde sonuçlandı, yurtdışına gönderildiği için tercih ettim açıkçası. Eve hemşire gelip alıyor, kısa bir form dolduruyorsunuz, sonrasında ilgilenen kişi sonuç çıktığında sizinle iletişime geçiyor.Merhaba Veritas süreci nasıldı? Evden gelip alıyorlar mı ve güncel ücretini paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.
benim doktorumda normalde söylemem dedi bizim için erken söyledi ultrason fotosunda bacak arası yok ama ilk baktığında bacak arası göründü sonra hemen ölçüm falan yaptı öyle foto verdiBiz 11 ken doktor çok erken dedi. Acaba anlıyorda söylemiyor mu.
Ben asla anlayamıyorum bacağının arası gözükmüyor kiama erkekmiş okudum msjlarda sağlıkla hayırla gelsin
Merhaba benim de kasiniyor h.cevizi yagi suruyordum bio oil aldim birkac gundur iyi geldi o daMeraba 9+6 yım karnim kasin maya başladı yağ surmeye baslamam mi gerekiyor
Merhaba biz de natera ve veritas arasinda kaldik. Veritas tekirdagdan gidecegimiz icin istanbulda kan verme noktalarindan kan verebilirsiniz dediler siz istanbulda mi yasiyorsunuz?Süreç içerisinde çok ilgilendiler, 20 bine yaptırdım. 5 iş gününde sonuçlandı, yurtdışına gönderildiği için tercih ettim açıkçası. Eve hemşire gelip alıyor, kısa bir form dolduruyorsunuz, sonrasında ilgilenen kişi sonuç çıktığında sizinle iletişime geçiyor.
Çok erken yapılmış sanki serklaj. Ben hala bekliyorum . Gittiğim Prof ikili test sonrası alayım dedi . 15. Hafta gibi yaparım diyor . Devlet hastahanesi de aynı şekilde ikili test sonrası perinatologa göndermeyi uygun görüyor. 18 kasım Prof a muayene olacağım karar verecek . Nasılsınız sizin serklaj nasıl geçtiMerhaba yeni gördüm Antalya'da yaşıyorum ama dün serklaj oldum, oldunuz mu merak ettim.
Benim kaybım 12.hafta olduğu için yaptı doktorumÇok erken yapılmış sanki serklaj. Ben hala bekliyorum . Gittiğim Prof ikili test sonrası alayım dedi . 15. Hafta gibi yaparım diyor . Devlet hastahanesi de aynı şekilde ikili test sonrası perinatologa göndermeyi uygun görüyor. 18 kasım Prof a muayene olacağım karar verecek . Nasılsınız sizin serklaj nasıl geçti
Evet istanbuldayımMerhaba biz de natera ve veritas arasinda kaldik. Veritas tekirdagdan gidecegimiz icin istanbulda kan verme noktalarindan kan verebilirsiniz dediler siz istanbulda mi yasiyorsunuz?
Ben arada gidiyorum canım Tuzla Devlet Hastanesi'ne memnunumKızlar İstanbul Anadolu yakasında devlet Hastanesi'ne giden var mı ?
Ah öyle miBende dün verdim bu hafta çıkmaz diye düşünüyorum önümüzdeki haftaya inşallah çıkar. Dilerim temizdir sonuçlarınız
Ben de İstanbul'dayım ama Ankara intergende yaptırdım. Biz memnun kaldık 11.500'dü fiyatı.Merhaba Ankarada Genoks a test veren oldu mu? Veya önerebileceğiniz bir firma var mı? İkili testten sonra fetal dna testi vereceğiz araştırma aşamasındayız
Benim doktorum her kontrolde idrar ve smear testi yapıyor(Almanya). Sonuçlarında sorun çıkmadığı için nasıl bir önlem alındığını bilemiyorum ama.Kızlar aranızda hamileyken smear yaptıran var mı? Özellikle yurtdışında ilk 3 ay yapılıyormuş sanırım rutin test olarak, ama türkiyede böyle bir uygulama yok. Benim hamile kalmadan 6 ay önceki smearim sıkıntılı çıkmıştı kolposkopi olmuştum. Şimdi hem jineko onkolog hem de doktorum, 12. Hafta dolunca yapılabilir sakıncası yok dedi ama emin olamıyorum. Yurtdışında olup yapılan var mı? Zaten sonucu kötü çıksa bile hamileyken bir şey yapılamıyor sanırım, ancak hazırlıklı oluyosun, sezaryen kararı alınabiliyor vs. Aranızda yaptıran oldu mu merak ettim
Çok teşekkür ederim, bunu öğrenince biraz rahatladım; gebeliktr risk oluşturur mu diye korktum ama demek ki gerçekten güvenliBenim doktorum her kontrolde idrar ve smear testi yapıyor(Almanya). Sonuçlarında sorun çıkmadığı için nasıl bir önlem alındığını bilemiyorum ama.
Sadece her defasında vajinanın ağzını açan o garip aleti takıyor ve öyle sürüntü alıyor. Bu beni rahatsiz etse de bir sorun olmadı.Çok teşekkür ederim, bunu öğrenince biraz rahatladım; gebeliktr risk oluşturur mu diye korktum ama demek ki gerçekten güvenli
Hemşireler neden öyle bi konuşma yapmış çok ayıp,hamile insanın zaten hormonları değişiyor.Ne olacağı nelerle karşılacagımızı bilmediğimiz kaygılı bi yoldayız. Mide bulantısı zaten insanı çok etkiliyor.Kızlar psikolojik olarak çökmüş durumdayım sizde de öyle mi merak ettim. Hastanede kontrole gidince gebe okulunda çalışan hemşireler bitik görünüyorsun hamilelik böyle bir şey değil her anını güzel ve mutlu geçirmeye çalış dediler. Ama elimde değil. Bir günüm bir günümü tutmuyor. Son 2 gündür mide bulantılarım geri geldi. Tatsızım üstelik kansızlık da var kan ilacı bulantı yaptığı için kullanamıyorum. Bu günler geçecek mi
Çok risk olacağını düşünmüyorum açıkçası çünkü bebeğe ulaşması çok zor ki bebek haftalar geçtikçe yukarıya çıkıyor içiniz rahat olsun yapılması dediğiniz gibi önlem amaçlı daha iyiÇok teşekkür ederim, bunu öğrenince biraz rahatladım; gebeliktr risk oluşturur mu diye korktum ama demek ki gerçekten güvenli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?