Anne Grupları 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ağrı kanama dış gebelikte de oluyor.sakin kalıp 5.hafta da keseyi gördükten sonra ufak telef lekelenmeleri çok kafaya takmayın kizlar.dos gebelik riskini ekledikten sonra rahat olun.yalniz değilsiniz endişe korku hiç bitmiyor.keseyi görüyorsun Bebek olacakmi diye panik yapıyorsun boş gebelik olmasın diye,sonra kalp atışı olacakmi endişesi ve vs endişe hiç bitmiyor yani.burda birbirimizi rahatlatacaz hepimiz artık

kızlarr bi rahatlatın beni yaaa

kızlarr bi rahatlatın beni yaaa
Canım valla ilk gebeliğim bilemiyorum ama sen streslenmemeye çalış, şu an sağlıklı bir gebelik için yapabileceğin en iyi şey keyifli vakit geçirmek içini ferah tutmaya gayret et Allah'ın izniyle herşey yoluna girer bir sıkıntı yoktur

Geçen Cuma doktora gittiğimizde keseyi görmüştük. Ta o zamandan lekelenmem vardı, Duphaston vermişti. Çoğu gebede oluyor korkma demişti. Düzenli içmeme rağmen bir türlü geçmek bilmedi. Tam dedim bitti galiba, böyle beyaz akıntı geliyor, yine geliyor lekeler. Ağrım sancım olmadığı için biraz rahatım, ama geçiverse ne iyi olurdu

Sen gittin mi canım doktora

Süper olmuş ilerleyen zamanlarda cinsiyet ve isimleri de ekleriz inşallah

hoşgeldiniz bebeğinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun. ben de 4+5 te kan verdim beta hcg 1040 çıktı. biraz fazla mı acaba?
  • 4h+6g hamileyim
  • 8 Ağustos son adet tarihi başlangıcı ( ilk defa 3 gün sürdü.)
  • 20 Ağustos Ovülasyon testi pozitif piki gördüm
  • 21 Ağustos yumurtlama oldu .(Öncesi 3 gün ve sonrası 3 gün korunmasız ilişki oldu.)
  • 30 Ağustosta sadece peçeteye gelen pembe lekeyi gördüm iki defa başka hiç gelmedi( yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum.)
  • 31 Ağustos şüphelendim dünkü pembelikten Beta-hCG kan testi vermeye gittim sonuç 16,32 idi ( 3h+2g )
  • 1 Eylül’de tekrar Beta-hCG kan verdim 40,62 çıktı ( 3h+3g )
  • 3 Eylül’de tekrar Beta-hCG kan verdim 102,4 çıktı ( 3h+5g )
  • 6 Eylül ‘de tekrar Beta-hCG kan verdim 239,29 çıktı ( 4h+1g )
  • En son 10 Eylül’de tekrar Beta-hCG kan verdim 1697 çıktı ( 4h+5g )
12 eylül (yarın) keseyi görmek için ilk kontrolüne gideceğiz

• 4h+6g hamileyim
  • 8 Ağustos son adet tarihi başlangıcı ( ilk defa 3 gün sürdü.)
  • 20 Ağustos Ovülasyon testi pozitif piki gördüm
  • 21 Ağustos yumurtlama oldu .(Öncesi 3 gün ve sonrası 3 gün korunmasız ilişki oldu.)
  • 30 Ağustosta sadece peçeteye gelen pembe lekeyi gördüm iki defa başka hiç gelmedi( yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum.)
  • 31 Ağustos şüphelendim dünkü pembelikten Beta-hCG kan testi vermeye gittim sonuç 16,32 idi ( 3h+2g )
  • 1 Eylül’de tekrar Beta-hCG kan verdim 40,62 çıktı ( 3h+3g )
  • 3 Eylül’de tekrar Beta-hCG kan verdim 102,4 çıktı ( 3h+5g )
  • 6 Eylül ‘de tekrar Beta-hCG kan verdim 239,29 çıktı ( 4h+1g )
  • En son 10 Eylül’de tekrar Beta-hCG kan verdim 1697 çıktı ( 4h+5g )
12 eylül (yarın) keseyi görmek için ilk kontrolüne gideceğiz

Bende aynı , Allah yardımcımız olsun şu zorlu süreçi atlattıktan sonra arkadaşımız olacaktır evlatlarımız
Amin canım hepimizin inşAllah gruptaki tüm kızlarla birlikte iyi sağlıklı geçsin hamileliyimiz inşAllah

Beni de ekler misiniz

Sat 3 ağustos benide eklermisin canım

Kalınlığı falan iyi değil mi? Haftaya gidicem tekrar. Ay etken öğrenmekte çok zor ya keseyi bekle kalp atışını bekle hep stres
Canım o kalınlıkta ya adet oluyorsun ya hamile kalıyorsun zaten iyidir yani.evet erken öğrenmek stresli biraz geçen seferki düşük yaptığım bebekte bende geç döllenme olmuş 650de öğrenmiştim zaman geçmek bilmemisti

Benim artışların üzerine cevaplamışsınız o yüzden yazıyorum, hayırlı olsun şimdiden. Herkesin süreci kendine özgüdür sağlıkla dünyaya gelsin hepsi

Kızlar ilk beta 45 ikinci 136 çıktı çok sükür artış olmuş daha baktırmaya devam ediyim değil mi? Bi de doktora daha gitmedim gitmeli miyim şu uçuk pembe akıntı tuvalet sonrası peçete çok az geliyo sadece onunla ilgili gitmeme gerek var mı pazartesi kendi doktorum tatilden döncek onu mu beklesem kafam çok karışık çok soru sordum kusura bakmayın ilk gebelik ve önceki geçmişten aşırı telaşlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…