- 2 Mayıs 2025
- 97
- 49
- 3
- 35
- Konu Sahibi denizzehra
-
kızlarr bi rahatlatın beni yaaaÖerhaba kızlar benimde 9 ağustosta beta 600 çıkmıştı bugün doktora gittim keseyi göremedik tabi kş ama rahim kalınlaşması 13.6 dedi iyi mi? Bir de önceden düşüklerim olduğu için kan sılandırıcı ve günde 3 kere duphaston başladı kalp atışı duyunca iğneye geçeceğiz dedi
Canım valla ilk gebeliğim bilemiyorum ama sen streslenmemeye çalış, şu an sağlıklı bir gebelik için yapabileceğin en iyi şey keyifli vakit geçirmek içini ferah tutmaya gayret et Allah'ın izniyle herşey yoluna girer bir sıkıntı yokturkızlarr bi rahatlatın beni yaaa
Geçen Cuma doktora gittiğimizde keseyi görmüştük. Ta o zamandan lekelenmem vardı, Duphaston vermişti. Çoğu gebede oluyor korkma demişti. Düzenli içmeme rağmen bir türlü geçmek bilmedi. Tam dedim bitti galiba, böyle beyaz akıntı geliyor, yine geliyor lekeler. Ağrım sancım olmadığı için biraz rahatım, ama geçiverse ne iyi olurduDoktor ne dedi bu konuda? ultrasonda kesenın oralarda kanlanma alanı var mı dıye bakmıstır. beta takıbıde yapıyordur. bunlara rahmen kötü birsey demediyse moral bozacak birşey yok. Birşey olduğunda o zaman biraz belirti verebiliyor beta düşüyor ya da kese bozuluyor vs.
bence gönlünü ferah tut. bazen progestoren fılann verebılıyorlar. doktora gorunmedıysen eğer gıtmekte fayda olabılıyor.
Canım beta 600 Ken imkansız zaten görmekkızlarr bi rahatlatın beni yaaa
Kalınlığı falan iyi değil mi? Haftaya gidicem tekrar. Ay etken öğrenmekte çok zor ya keseyi bekle kalp atışını bekle hep stresCanım beta 600 Ken imkansız zaten görmekbı hafta bekle öyle görünür inşallah kese endişe etme
Sen gittin mi canım doktoraCanım valla ilk gebeliğim bilemiyorum ama sen streslenmemeye çalış, şu an sağlıklı bir gebelik için yapabileceğin en iyi şey keyifli vakit geçirmek içini ferah tutmaya gayret et Allah'ın izniyle herşey yoluna girer bir sıkıntı yoktur
Süper olmuş ilerleyen zamanlarda cinsiyet ve isimleri de ekleriz inşallah
hoşgeldiniz bebeğinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun. ben de 4+5 te kan verdim beta hcg 1040 çıktı. biraz fazla mı acaba?
Bu rakamlar beni de tedirgin etti açıkçası ama ben her durumu doktoruma bildiriyorum artış gayet iyi gidiyor diyor. 2 katından fazla artıyor. 2 günde bir baktırıyorum. Ama burada bu haftalarda 1000 nin üzerinde görenler de varmış acaba bende mi bir terslik var diye ben de tedirgin oldum. Ama artışlar 2 katından fazla güzel ilerliyorsa kimse endişe etmesin herkesin gebeliği kendine özeldir bu anlamda kıyaslama yapıp kötüye yormayalım
Amin canım hepimizin inşAllah gruptaki tüm kızlarla birlikte iyi sağlıklı geçsin hamileliyimiz inşAllahBende aynı , Allah yardımcımız olsun şu zorlu süreçi atlattıktan sonra arkadaşımız olacaktır evlatlarımız
Beni de ekler misiniz
İSİM
SON ADET TARİHİ
denizzehra
14 Temmuz
bikonusalim
27 Temmuz
Life Lover
28 Temmuz
sultan 2121
28 Temmuz
aslanbaslan
29 Temmuz
gulberk22
29 Temmuz
lilamint
29 Temmuz
morganlafaye
30 Temmuz
mmrr8
1 Ağustos
Kediseversarisin
1 Ağustos
hazoo
2 Ağustos
solin47047
2 Ağustos
yesilinkizii
4 Ağustos
ayb00
4 Ağustos
glowworm7
5 Ağustos
dahacokerken
6 Ağustos
masal baran miran
7 Ağustos
cilekkokusu90
7 Ağustos
brkacsoru
8 Ağustos
yeslelma
9 Ağustos
Bayankusch
10 Ağustos
elephant11
10 Ağustos
civcivlerr
11 Ağustos
Malones
12 Ağustos
pamuksuzseker
13 Ağustos
Sat 3 ağustos benide eklermisin canım
İSİM
SON ADET TARİHİ
denizzehra
14 Temmuz
bikonusalim
27 Temmuz
Life Lover
28 Temmuz
sultan 2121
28 Temmuz
aslanbaslan
29 Temmuz
gulberk22
29 Temmuz
lilamint
29 Temmuz
morganlafaye
30 Temmuz
mmrr8
1 Ağustos
Kediseversarisin
1 Ağustos
hazoo
2 Ağustos
solin47047
2 Ağustos
yesilinkizii
4 Ağustos
ayb00
4 Ağustos
glowworm7
5 Ağustos
dahacokerken
6 Ağustos
masal baran miran
7 Ağustos
cilekkokusu90
7 Ağustos
brkacsoru
8 Ağustos
yeslelma
9 Ağustos
Bayankusch
10 Ağustos
elephant11
10 Ağustos
civcivlerr
11 Ağustos
Malones
12 Ağustos
pamuksuzseker
13 Ağustos
Canım o kalınlıkta ya adet oluyorsun ya hamile kalıyorsun zaten iyidir yani.evet erken öğrenmek stresli biraz geçen seferki düşük yaptığım bebekte bende geç döllenme olmuş 650de öğrenmiştim zaman geçmek bilmemistiKalınlığı falan iyi değil mi? Haftaya gidicem tekrar. Ay etken öğrenmekte çok zor ya keseyi bekle kalp atışını bekle hep stres
Benim artışların üzerine cevaplamışsınız o yüzden yazıyorum, hayırlı olsun şimdiden. Herkesin süreci kendine özgüdür sağlıkla dünyaya gelsin hepsi12 eylül (yarın) keseyi görmek için ilk kontrolüne gideceğiz
- 4h+6g hamileyim
- 8 Ağustos son adet tarihi başlangıcı ( ilk defa 3 gün sürdü.)
- 20 Ağustos Ovülasyon testi pozitif piki gördüm
- 21 Ağustos yumurtlama oldu .(Öncesi 3 gün ve sonrası 3 gün korunmasız ilişki oldu.)
- 30 Ağustosta sadece peçeteye gelen pembe lekeyi gördüm iki defa başka hiç gelmedi( yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum.)
- 31 Ağustos şüphelendim dünkü pembelikten Beta-hCG kan testi vermeye gittim sonuç 16,32 idi ( 3h+2g )
- 1 Eylül’de tekrar Beta-hCG kan verdim 40,62 çıktı ( 3h+3g )
- 3 Eylül’de tekrar Beta-hCG kan verdim 102,4 çıktı ( 3h+5g )
- 6 Eylül ‘de tekrar Beta-hCG kan verdim 239,29 çıktı ( 4h+1g )
- En son 10 Eylül’de tekrar Beta-hCG kan verdim 1697 çıktı ( 4h+5g )
Yok canım beta iyi artarsa gidicemSen gittin mi canım doktora
İnşallah teşekkürler size de hayırlı olsunBenim artışların üzerine cevaplamışsınız o yüzden yazıyorum, hayırlı olsun şimdiden. Herkesin süreci kendine özgüdür sağlıkla dünyaya gelsin hepsi
Teşekkür ederim canımEkledim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?