Popüler Konu 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bende de çok oluyor regl olacakmışım gibi. Hatta regl olcam sanki sanıp korkuyorum )

Ay çok güzel yazmışsınız teşekkürler valla gece o pıtpıt hissi yaşıyodum kafayı yedim gibi geliyordu dedikleriniz benim için iyi oldu ben de dikkat edicem sağolun

Kızlar ben bu doktorun kanalını çok seviyorum, çok rahatlatıcı ve halden anlayan birisi güzel bilgiler veriyor. Karın ağrısı da erken hamilelikte oldukça normal şu videoyu izleyebilirsiniz içiniz rahatlayacaktır

Kızlar karın ağrılarınız oluyor mu? 6. Haftadayım ara ara karnım ağrıyo hâlâ. Normalmiymiş bu acaba. Kanama leke falan yok. Sadece ağrı çok şiddetli değil ama rahatsız edici.
Evet benimde oluyor regl sancısı gibi ara ara kramp şeklinde gelip gidiyor.siddetli değil ama adet olacam saniyorum

Aaa çok teşekkürler, izleyeceğim akşam

kızlar mrb geçen hafta perşembe 04/09 tarihinden tesadüfen 375 beta ile öğrendim ara ara kan tahlili verdim en son ptesi günü 2463 çıktı bu çarşamba sol kasıkta agrı ile acile gittim 6 mm kese gördüler bugunde doktorda randevu almıştım gittim 8,5 mm kese gördüler ama bebek göremediler haftaya tekrar gel dedi yalnız dün akşam çok az leke geldi bugünde doktordan sonra tekrar az leke geldi normalmi birde doktor ilaç vs hiç bişi yazmadı aşırı kasık ağrım ve bel ağrım var ne kadar haftalık hamileyim onuda sölemedler bende son adet tarihimi hatırlamıyorum

Beni de eklermisin zahmet olmassa Sat 9 ağustos

Lekeler normal. Ama aşırı kasık ve bel ağrısı normal değil. Tekrardan acile gitmemizi tavsiye ederim. Ağrı şikayetiyle geldim diyin. Kimyasal ya da dış gebelik kaynaklıda şiddetli ağrı olabiliyor. Mutlaka doktora görünün bu olasılıkları dekarde edin. Umarım birşey yoktur ve geç döllenmedir

umarım teşekkrler

Sayfamız populer konu olmuş harika emeği geçenlere teşekkür ederiz listeyi kim tamamlayacak ona göre bilgileri yazalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…