- 23 Mayıs 2025
- 380
- 198
- 18
- 29
- Konu Sahibi denizzehra
- 

Evet bende de çok oluyor regl olacakmışım gibi. Hatta regl olcam sanki sanıp korkuyorumBende de aynı durum var, hiçbir kanama, akıntı vs. yok ama kasıklarımda ara ara rahatsız edici bir ağrı oluyor. Çoğunluk rahim büyüdüğü için normal diyor, bir sıkıntı yok gibiÇarşamba günü ikinci kez kan vermek için doktora söylediğimde çok üzerinde durmadı, kanama yoksa o da normal olduğunu söyledi. 
Ay çok güzel yazmışsınız teşekkürler valla gece o pıtpıt hissi yaşıyodum kafayı yedim gibi geliyorduEvet rahim büyüdüğü için normal. Hatta pıt pıt birşeylerde hissedebiliyorsun noktasal bir acı gibi. Hepsi normal
Hamilelikte tek normal olmayan aşırı bi kanama, şiddetli bir ağrı,yüksek ateş, idrar yolu enfeksiyonu. Kalan herşey normal. Vucut hormonlar değişiyor daha ne değişimler olacakbunlar fragman... 
Daha hamileliğin çok başındayız.
3.aydan sonra demir ilacı verince kronik kabızlıklar başlayacak vs. Hamilelikte tüm organlarınız baskılanıyor rahmin büyümesiyle özellikle bağırsaklarımız. O yüzden posalı lifli ve tahıllı şeyleri dengeli tüketin.
Meyvesuyu yerine meyve tüketin mesela. Ekmeği direk kesmeyin. Tam buğday, kara buğday vs gibi sağlıklı tahıllar günlük 4-6 dilim tüketmeniz gerek. Daha bir çok şey... Bebek ilk ay çok hızlı gelişip büyüyor çoğu organları oluşmuş olacak. Devm eden organlarda olacak ama deiğim gibi çoğu oluşmuş olacak. O yüzden ilk ay güzel beslenin mide bulantınız başlamadan. Haftada en az 2 kere balık yenmeli. Dip balıkları civa içeren balıklardan uzqk durulmalı.
Kan değerlerinize göre eksik olmasından dolayı aldığınız vitaminlerin emilim şekilleri önemli.
Mesela d vitmaini yağda emilir. Yağlı birşeyle tüketmek gerek gibi trikler var. Sadece bunlara dikkat etseniz yeterli
Evet benimde oluyor regl sancısı gibi ara ara kramp şeklinde gelip gidiyor.siddetli değil ama adet olacam saniyorumKızlar karın ağrılarınız oluyor mu? 6. Haftadayım ara ara karnım ağrıyo hâlâ. Normalmiymiş bu acaba. Kanama leke falan yok. Sadece ağrı çok şiddetli değil ama rahatsız edici.
Aaa çok teşekkürler, izleyeceğim akşamKızlar ben bu doktorun kanalını çok seviyorum, çok rahatlatıcı ve halden anlayan birisi güzel bilgiler veriyor. Karın ağrısı da erken hamilelikte oldukça normal şu videoyu izleyebilirsiniz içiniz rahatlayacaktır
Beni de eklermisin zahmet olmassa Sat 9 ağustos
İSİM
SON ADET TARİHİ
denizzehra
14 Temmuz
Gizemli12345
24 Temmuz
bikonusalim
27 Temmuz
ebru029
27 Temmuz
Life Lover
28 Temmuz
sultan 2121
28 Temmuz
aslanbaslan
29 Temmuz
gulberk22
29 Temmuz
lilamint
29 Temmuz
mmrr8
1 Ağustos
Kediseversarisin
1 Ağustos
hazoo
2 Ağustos
solin47047
2 Ağustos
Sehla0716
3 Ağustos
yesilinkizii
4 Ağustos
ayb00
4 Ağustos
glowworm7
5 Ağustos
dahacokerken
6 Ağustos
masal baran miran
7 Ağustos
cilekkokusu90
7 Ağustos
brkacsoru
8 Ağustos
pnr52
8 Ağustos
yeslelma
9 Ağustos
Bayankusch
10 Ağustos
elephant11
10 Ağustos
applejuice96
10 Ağustos
civcivlerr
11 Ağustos
Malones
12 Ağustos
pamuksuzseker
13 Ağustos
Melkit
16 Ağustos
Ayy bende o şekildeEvet bende de çok oluyor regl olacakmışım gibi. Hatta regl olcam sanki sanıp korkuyorum) 
Lekeler normal. Ama aşırı kasık ve bel ağrısı normal değil. Tekrardan acile gitmemizi tavsiye ederim. Ağrı şikayetiyle geldim diyin. Kimyasal ya da dış gebelik kaynaklıda şiddetli ağrı olabiliyor. Mutlaka doktora görünün bu olasılıkları dekarde edin. Umarım birşey yoktur ve geç döllenmedirkızlar mrb geçen hafta perşembe 04/09 tarihinden tesadüfen 375 beta ile öğrendim ara ara kan tahlili verdim en son ptesi günü 2463 çıktı bu çarşamba sol kasıkta agrı ile acile gittim 6 mm kese gördüler bugunde doktorda randevu almıştım gittim 8,5 mm kese gördüler ama bebek göremediler haftaya tekrar gel dedi yalnız dün akşam çok az leke geldi bugünde doktordan sonra tekrar az leke geldi normalmi birde doktor ilaç vs hiç bişi yazmadı aşırı kasık ağrım ve bel ağrım var ne kadar haftalık hamileyim onuda sölemedler bende son adet tarihimi hatırlamıyorum
umarım teşekkrlerLekeler normal. Ama aşırı kasık ve bel ağrısı normal değil. Tekrardan acile gitmemizi tavsiye ederim. Ağrı şikayetiyle geldim diyin. Kimyasal ya da dış gebelik kaynaklıda şiddetli ağrı olabiliyor. Mutlaka doktora görünün bu olasılıkları dekarde edin. Umarım birşey yoktur ve geç döllenmedir
Canım ağrın siddetliyse tekrar git bir doktora progestan falan baslasinlar sen hatirlatkızlar mrb geçen hafta perşembe 04/09 tarihinden tesadüfen 375 beta ile öğrendim ara ara kan tahlili verdim en son ptesi günü 2463 çıktı bu çarşamba sol kasıkta agrı ile acile gittim 6 mm kese gördüler bugunde doktorda randevu almıştım gittim 8,5 mm kese gördüler ama bebek göremediler haftaya tekrar gel dedi yalnız dün akşam çok az leke geldi bugünde doktordan sonra tekrar az leke geldi normalmi birde doktor ilaç vs hiç bişi yazmadı aşırı kasık ağrım ve bel ağrım var ne kadar haftalık hamileyim onuda sölemedler bende son adet tarihimi hatırlamıyorum
Canım keseyi görmüşler kimyasal ve dış gebelik riskini elenmiş yani.ama düşük riskine karşı progesteron verirler en azından.agrim şiddetli derseLekeler normal. Ama aşırı kasık ve bel ağrısı normal değil. Tekrardan acile gitmemizi tavsiye ederim. Ağrı şikayetiyle geldim diyin. Kimyasal ya da dış gebelik kaynaklıda şiddetli ağrı olabiliyor. Mutlaka doktora görünün bu olasılıkları dekarde edin. Umarım birşey yoktur ve geç döllenmedir
Pozitif düşünmeye çalışalım Allahın izniyle bu aşamalarıda geçireceğiz daha rahatlayacağız tabi ilerde de başka başka şeyler çıkacak çocuk eve gelmedi nerde kaldı gibikızlarr bi rahatlatın beni yaaa
Sabah akşam progestan içiyorum bende canım.gecmiste düşük yaşadığım icinKızlar bu süreçte duphaston içenler var mı? Ben günde 3 kez içiyorum
Mune hanım beni burdan görebilirseniz bana yardım edebilir misinizGünaydın kızlar
Tablomuzu düzenleyebilmek için konuyu açandenizzehra arkadaşımızın konudaki ilk mesajına tablo eklemesi gerekiyormuş 
Tablo eklemeyi bilmiyorsan canım @Mune Hanım’a özel mesaj atabilirmişsin
O sana tarif edecekmiş
Konunun Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum başlığında popüler sabit konu olabilmesi için de bazı kriterler varmış
Konumuz şu an için popüler konu olur mu öğrenmek için de @Kazen Bey ile görüşmeliymişiz
Mune hanım beni burdan görebilirse bana yardım edebilir misinizGünaydın kızlar
Tablomuzu düzenleyebilmek için konuyu açandenizzehra arkadaşımızın konudaki ilk mesajına tablo eklemesi gerekiyormuş 
Tablo eklemeyi bilmiyorsan canım @Mune Hanım’a özel mesaj atabilirmişsin
O sana tarif edecekmiş
Konunun Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum başlığında popüler sabit konu olabilmesi için de bazı kriterler varmış
Konumuz şu an için popüler konu olur mu öğrenmek için de @Kazen Bey ile görüşmeliymişiz
Doktorlar ilginç şekilde çok rahat , hayırlısıyla duyun inşallah kalp atışlarını daDuymadım. Kese ve yolk kesesi olusmus. Sağlıklı duruyor dedi .Ama embriyo çok küçük çok merak ediyorsan 1 hafta sonra gel dedi. Bana kalsa 10. Haftada gel bütün testlerini yapalım git gel yapma boşuna dedi. Baya rahat bir doktor benimkiKarnımdan baktı sadece. 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?