- 21 Haziran 2022
- 885
- 979
- 53
- 35
- Konu Sahibi denizzehra
- 

Doktor birşey demediyse bir şey yoktur. Gönlünü ferah tut. Şakır şakır düşük kanaması gelip doğuran nice insanlar var. Bu tutunma için olan bi leke. Normal yaniGeçen Cuma doktora gittiğimizde keseyi görmüştük. Ta o zamandan lekelenmem vardı, Duphaston vermişti. Çoğu gebede oluyor korkma demişti. Düzenli içmeme rağmen bir türlü geçmek bilmedi. Tam dedim bitti galiba, böyle beyaz akıntı geliyor, yine geliyor lekeler. Ağrım sancım olmadığı için biraz rahatım, ama geçiverse ne iyi olurdu
Teşekkür ederimCanım her bebekte farklı oluyor 7.haftada duyan var,4 haftada duyan var.yani 6 haftada duyamazsan stres yapma bazı bebekler geç canlaniyor
Onu da yaptırdım, temiz çıktı çok şükür… Ama bir türlü geçmek bilmiyor. Tutunma lekesi bu kadar uzun sürer mi acaba ya? Rahim genişlediği için zarar gören damarlar falan mı oluyor da bu lekelenmeler meydana geliyor? Kafamda deli sorularDoktor birşey demediyse bir şey yoktur. Gönlünü ferah tut. Şakır şakır düşük kanaması gelip doğuran nice insanlar var. Bu tutunma için olan bi leke. Normal yaniama akıntı kaynagı idrar yolu enfeksiyonu mu ? O önemli. İdrar testi verip baktırabilirsin. 
Lütfen üzme kendiniOnu da yaptırdım, temiz çıktı çok şükür… Ama bir türlü geçmek bilmiyor. Tutunma lekesi bu kadar uzun sürer mi acaba ya? Rahim genişlediği için zarar gören damarlar falan mı oluyor da bu lekelenmeler meydana geliyor? Kafamda deli sorular
Sen herşeyi yapmışsın endişelenecek birşey yokmuş. Sık sık iç çamaşırını değiş, idrar yolu enfekyonu olmamak icin. Başka yapılacak birşey yok. Bu doğal bir süreç oluyor %80 kişideOnu da yaptırdım, temiz çıktı çok şükür… Ama bir türlü geçmek bilmiyor. Tutunma lekesi bu kadar uzun sürer mi acaba ya? Rahim genişlediği için zarar gören damarlar falan mı oluyor da bu lekelenmeler meydana geliyor? Kafamda deli sorular
Kendimi telkin ediyorum, zaten okulda kötü düşünmeye zamanım kalmıyorLütfen üzme kendiniBenim de 3-5 gün kanamalar oldu. Adet oldum ama içtiğim ilaçlar yüzünden hormonlarım bozuldu zannettim. Meğerse yerleşme kanamasıymış. İç güdü işte şüphelenip beta istedim doktordan. Gebe çıktım. Annelik hislerine güven. Başka şeylerle kafanı karıştırma. 
Aynen öyle, tevekkül edip devam edeceğizSen herşeyi yapmışsın endişelenecek birşey yokmuş. Sık sık iç çamaşırını değiş, idrar yolu enfekyonu olmamak icin. Başka yapılacak birşey yok. Bu doğal bir süreç oluyor %80 kişide
Söylemek zorunda mısınız ki? Bir daha hiç kontrole gitmeyip diğer doktorlar devam etseniz olmaz mıBen henüz doktor seçemedim üç farklı doktora gittim birinde emin gibiyim birisi devlet zaten şimdi diğer özel dekine nasıl söylemeliyim sizce onu bıraktığımı bir daha olmayacağını çok çekiniyorum böyle şeylerden çok ayıp bir şey yapıyormuşum gibi geliyor
| İSİM | SON ADET TARİHİ | 
| denizzehra | 14 Temmuz | 
| Gizemli12345 | 24 Temmuz | 
| bikonusalim | 27 Temmuz | 
| ebru029 | 27 Temmuz | 
| Life Lover | 28 Temmuz | 
| sultan 2121 | 28 Temmuz | 
| aslanbaslan | 29 Temmuz | 
| gulberk22 | 29 Temmuz | 
| lilamint | 29 Temmuz | 
| mmrr8 | 1 Ağustos | 
| Kediseversarisin | 1 Ağustos | 
| hazoo | 2 Ağustos | 
| solin47047 | 2 Ağustos | 
| Sehla0716 | 3 Ağustos | 
| yesilinkizii | 4 Ağustos | 
| ayb00 | 4 Ağustos | 
| glowworm7 | 5 Ağustos | 
| dahacokerken | 6 Ağustos | 
| masal baran miran | 7 Ağustos | 
| cilekkokusu90 | 7 Ağustos | 
| brkacsoru | 8 Ağustos | 
| pnr52 | 8 Ağustos | 
| yeslelma | 9 Ağustos | 
| Bayankusch | 10 Ağustos | 
| elephant11 | 10 Ağustos | 
| applejuice96 | 10 Ağustos | 
| civcivlerr | 11 Ağustos | 
| Malones | 12 Ağustos | 
| pamuksuzseker | 13 Ağustos | 
| Melkit | 16 Ağustos | 
Benim dün çok oldu ama tam anlayamıyorum gaz sancısı mı karın ağrısı mı bi değişik bi şey hareket edince ağrı daha hissedilir oluyor yada ben çok kafama takıyorumKızlar karın ağrılarınız oluyor mu? 6. Haftadayım ara ara karnım ağrıyo hâlâ. Normalmiymiş bu acaba. Kanama leke falan yok. Sadece ağrı çok şiddetli değil ama rahatsız edici.
Eline sağlık canım beni de ekleyebilir misin son adet tarihi 9 ağustos
İSİM
SON ADET TARİHİ
denizzehra
14 Temmuz
Gizemli12345
24 Temmuz
bikonusalim
27 Temmuz
ebru029
27 Temmuz
Life Lover
28 Temmuz
sultan 2121
28 Temmuz
aslanbaslan
29 Temmuz
gulberk22
29 Temmuz
lilamint
29 Temmuz
mmrr8
1 Ağustos
Kediseversarisin
1 Ağustos
hazoo
2 Ağustos
solin47047
2 Ağustos
Sehla0716
3 Ağustos
yesilinkizii
4 Ağustos
ayb00
4 Ağustos
glowworm7
5 Ağustos
dahacokerken
6 Ağustos
masal baran miran
7 Ağustos
cilekkokusu90
7 Ağustos
brkacsoru
8 Ağustos
pnr52
8 Ağustos
yeslelma
9 Ağustos
Bayankusch
10 Ağustos
elephant11
10 Ağustos
applejuice96
10 Ağustos
civcivlerr
11 Ağustos
Malones
12 Ağustos
pamuksuzseker
13 Ağustos
Melkit
16 Ağustos
Benim de hareket edince daha çok hissediyorum ağrıyı. Chatgpt ye sordum rahim büyüdüğü için o ağrı normal dedi. Herkeste oluyo mu merak ettim o yüzden sordum.Benim dün çok oldu ama tam anlayamıyorum gaz sancısı mı karın ağrısı mı bi değişik bi şey hareket edince ağrı daha hissedilir oluyor yada ben çok kafama takıyorum
Evet rahim büyüdüğü için normal. Hatta pıt pıt birşeylerde hissedebiliyorsun noktasal bir acı gibi. Hepsi normalBenim de hareket edince daha çok hissediyorum ağrıyı. Chatgpt ye sordum rahim büyüdüğü için o ağrı normal dedi. Herkeste oluyo mu merak ettim o yüzden sordum.
Bende de aynı durum var, hiçbir kanama, akıntı vs. yok ama kasıklarımda ara ara rahatsız edici bir ağrı oluyor. Çoğunluk rahim büyüdüğü için normal diyor, bir sıkıntı yok gibiKızlar karın ağrılarınız oluyor mu? 6. Haftadayım ara ara karnım ağrıyo hâlâ. Normalmiymiş bu acaba. Kanama leke falan yok. Sadece ağrı çok şiddetli değil ama rahatsız edici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?