Anne Grupları 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Doktor birşey demediyse bir şey yoktur. Gönlünü ferah tut. Şakır şakır düşük kanaması gelip doğuran nice insanlar var. Bu tutunma için olan bi leke. Normal yani ama akıntı kaynagı idrar yolu enfeksiyonu mu ? O önemli. İdrar testi verip baktırabilirsin.

Onu da yaptırdım, temiz çıktı çok şükür… Ama bir türlü geçmek bilmiyor. Tutunma lekesi bu kadar uzun sürer mi acaba ya? Rahim genişlediği için zarar gören damarlar falan mı oluyor da bu lekelenmeler meydana geliyor? Kafamda deli sorular

Lütfen üzme kendini Benim de 3-5 gün kanamalar oldu. Adet oldum ama içtiğim ilaçlar yüzünden hormonlarım bozuldu zannettim. Meğerse yerleşme kanamasıymış. İç güdü işte şüphelenip beta istedim doktordan. Gebe çıktım. Annelik hislerine güven. Başka şeylerle kafanı karıştırma.

Sen herşeyi yapmışsın endişelenecek birşey yokmuş. Sık sık iç çamaşırını değiş, idrar yolu enfekyonu olmamak icin. Başka yapılacak birşey yok. Bu doğal bir süreç oluyor %80 kişide

Kendimi telkin ediyorum, zaten okulda kötü düşünmeye zamanım kalmıyor Analık çok farklı bir şey gerçekten, kanımızda var

Ben henüz doktor seçemedim üç farklı doktora gittim birinde emin gibiyim birisi devlet zaten şimdi diğer özel dekine nasıl söylemeliyim sizce onu bıraktığımı bir daha olmayacağını çok çekiniyorum böyle şeylerden çok ayıp bir şey yapıyormuşum gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…