Anne Grupları 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Aslında editör paylaşım alanı konusunu açsa, sonra yönetimi isteyen bir üyeye veriyorlar ilk sayfadaki tabloyu istediğimiz gibi düzenleriz

Mune

Merhaba,
Mayıs 2026 anneleri olarak biz de sabit popüler konularda yer almak istiyoruz ve tablomuzu düzenleyebilmek istiyoruz
Böyle bir şey mümkün mü
Yardımcı olabilir misiniz

Süper olmuş ilerleyen zamanlarda cinsiyet ve isimleri de ekleriz inşallah

Mesajı düzenleme süresi bitmiş canım
Bendeki tabloya seni de ekledim
Başka eklememi isteyen arkadaşlar da yazar belki o yüzden biraz bekleyeyim
Sonra yeni halini paylaşırım
Yaa ben de varım, son adet tarihim 10 ağustos dün ikinci kez Beta HCG verdim 212 çıktı, ilki 77.8'di neredeyse 2 günde 3 kat artmış. Doktor gayet iyi bir artış, haftaya ultrason için bekliyorum dedi. O sırada da hızlıca bir doktor arayışına girip haftaya cuma için devam etmek istediğim doktorq randevumu aldım. İnşallah güzel, huzurlu, sağlıklı ve kolay geçer gebeliğimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı

Seni de ekledim canım
Çok tebrik ederim
Amin inşallah

Grup çok sessiz yazdıklarımın çoğu havada kalıyor artık burayı takip etmeyeceğim herkese hayırlı hamilelikler diliyorum

Selam kızlar.
Son adet tarihim 11 Ağustos.
Bugün 4+3 teyim.
Dün betahcg verdim sonuç 169 çıktı

Grup çok sessiz yazdıklarımın çoğu havada kalıyor artık burayı takip etmeyeceğim herkese hayırlı hamilelikler diliyorum

Burada 28 kişiyiz canım
Çoğumuzun ilk gebeliği o yüzden soruların hakkında bilgimiz olmayabiliyor maalesef
Sen çoğumuzdan daha bilgilisin, 4. hamileliğin
Hepimiz sağlıklı ve kolay şekilde bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
Biz buradayız, bildiğimiz konularda her zaman destek oluruz

Kızlar merhaba ben de iki gün önce beta 45 çıktı bugün akşam vericem yeniden biraz önce peçeteye beyaz akıntı geldi ama hafif çok uçuk pembemsi gibiydi de acaba bi sorun mu bu bilen var mı yaşayan yada korktum çok

Erken gebelikte bazen çok hafif kanama olabiliyor diye biliyorum gönlünü ferah tut zaten beta sonucu çıkınca anlaşılır

Erken gebelikte bazen çok hafif kanama olabiliyor diye biliyorum gönlünü ferah tut zaten beta sonucu çıkınca anlaşılır
İnşallah canım ya önceki gebeliğim dış gebelikti aşırı bi korku sardı inşallah beta sonucum iyi gelir çok üzüldüm

İnşallah canım ya önceki gebeliğim dış gebelikti aşırı bi korku sardı inşallah beta sonucum iyi gelir çok üzüldüm
İnşallah canım benim, daha hiçbir şey belli değil üzülme kanama aşırı olursa acile gidersin hızlıca

hoşgeldiniz bebeğinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun. ben de 4+5 te kan verdim beta hcg 1040 çıktı. biraz fazla mı acaba?

hoşgeldiniz bebeğinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun. ben de 4+5 te kan verdim beta hcg 1040 çıktı. biraz fazla mı acaba?

Benim betam 4+4 te 5929 çıktı
Hastanelerin kullandığı kitlere, referans aralıklarına göre ve geç döllenme gibi sebeplerden beta değişebiliyor
Önemli olan sağlıklı bir şekilde artması canım

Merhaba, ben adete 2 gün kala betahcg 19 la öğrenmiştim gebeliğimi. 2 gün sonra yani reglimin olmasi gerektigi gün sabah 2-3 saat kadar süren böyle bir durumum olmuştu. Hemen betahcg vermeye gittim yine acaba düşüyor mu kimyasal mi diye korkmuştum. İç çamaşırıma bulaşan hiçbirşey yoktu sadece idrar yaptığımda o bölge ıslanınca ve kurulurken görüyordum. Betahcg verdim ve sonuç 67 çıktı. Hemen doktoruma bilgi verdim o da güzel yükselmiş yerleşme kanamasıdır o demişti. Parlak çok çok açık pembe renkliydi. 2-3 saat sürdü ve kesildi. Ped koyduğumda bile tüm gün hiç leke olmamıştı.

Merhaba arkadaşlarr bende geldimmmm.
16.08.2025 son adet başlangıcım
3+5 deyim 3+4 de değerim Beta değerim 64'tü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…