- 24 Ağustos 2025
- 95
- 56
- 3
- 25
- Konu Sahibi denizzehra
-
Bu rakamlar beni de tedirgin etti açıkçası ama ben her durumu doktoruma bildiriyorum artış gayet iyi gidiyor diyor. 2 katından fazla artıyor. 2 günde bir baktırıyorum. Ama burada bu haftalarda 1000 nin üzerinde görenler de varmış acaba bende mi bir terslik var diye ben de tedirgin oldum. Ama artışlar 2 katından fazla güzel ilerliyorsa kimse endişe etmesin herkesin gebeliği kendine özeldir bu anlamda kıyaslama yapıp kötüye yormayalımhoşgeldiniz bebeğinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun. ben de 4+5 te kan verdim beta hcg 1040 çıktı. biraz fazla mı acaba?
Yani görüntü kötü olmasa geçen gevelikte yaşadığım yerleşme kanamasının fotosunu atardım fikir olurduİnşallah canım ya önceki gebeliğim dış gebelikti aşırı bi korku sardı inşallah beta sonucum iyi gelir çok üzüldüm
4500 gördükten üç gün sonra kontrole gitmiştim ultrasonda 4+6 çıkmıştı benim diğer gebelikte.bu gebelikte hiç kanıma bakilmadi direk ultrasonda keseyi görünce gerek duymadi kanaBu rakamlar beni de tedirgin etti açıkçası ama ben her durumu doktoruma bildiriyorum artış gayet iyi gidiyor diyor. 2 katından fazla artıyor. 2 günde bir baktırıyorum. Ama burada bu haftalarda 1000 nin üzerinde görenler de varmış acaba bende mi bir terslik var diye bej de tedirgin oldum
ay benide ekleyinn 16 ağustos@Mune
Merhaba,
Mayıs 2026 anneleri olarak biz de sabit popüler konularda yer almak istiyoruz ve tablomuzu düzenleyebilmek istiyoruz
Böyle bir şey mümkün mü
Yardımcı olabilir misiniz
ay benide ekleyinn 16 ağustos
Güzel bir ekip olduk yine duygusallık yaşıyorumİnşallah canım
Ayy canım çok sağol içime su serpildi benimde saati dolmasını bekliyorum 48 saati tamamlamak için benimde sadece peçeteye geldi çok hafif sonra bi daha sildim gelmedi anlayamadım korktum streslendim baya karnım ağrımaya başladıMerhaba, ben adete 2 gün kala betahcg 19 la öğrenmiştim gebeliğimi. 2 gün sonra yani reglimin olmasi gerektigi gün sabah 2-3 saat kadar süren böyle bir durumum olmuştu. Hemen betahcg vermeye gittim yine acaba düşüyor mu kimyasal mi diye korkmuştum. İç çamaşırıma bulaşan hiçbirşey yoktu sadece idrar yaptığımda o bölge ıslanınca ve kurulurken görüyordum. Betahcg verdim ve sonuç 67 çıktı. Hemen doktoruma bilgi verdim o da güzel yükselmiş yerleşme kanamasıdır o demişti. Parlak çok çok açık pembe renkliydi. 2-3 saat sürdü ve kesildi. Ped koyduğumda bile tüm gün hiç leke olmamıştı.
İnşallah benim de öyledir bana da dua eder misiniz aksam güzel bi sonuç alayım beta baktırcamYani görüntü kötü olmasa geçen gevelikte yaşadığım yerleşme kanamasının fotosunu atardım fikir olurduasla çamaşırına gelmemişti ıslaklık hissedip peceteye silince kırmızı bikac damla kan gördüm doktoruma attım yerleşme kanaması olabilir demişti.zaten sonra test yaptım pozitif görmüştüm yerleşme kanamasıymis o kan
Benim de aynen öyle olmuştu. Tedirgin olmayın. Ara ara geçip ara ara kramp olmuştu. Kimisi kramp olmaz yerlesme kanamasından vs diyordu ama dediğim gibi hepimizin gebeliği parmak izi gibi biricik. Siz içinizi ferah tutunAyy canım çok sağol içime su serpildi benimde saati dolmasını bekliyorum 48 saati tamamlamak için benimde sadece peçeteye geldi çok hafif sonra bi daha sildim gelmedi anlayamadım korktum streslendim baya karnım ağrımaya başladı
İnşallah canım çok sağol içim ferahladı sayenizde sağlıkla büyüyüp kucağımıza almak nasip olur inşallahBenim de aynen öyle olmuştu. Tedirgin olmayın. Ara ara geçip ara ara kramp olmuştu. Kimisi kramp olmaz yerlesme kanamasından vs diyordu ama dediğim gibi hepimizin gebeliği parmak izi gibi biricik. Siz içinizi ferah tutun
İnşallah iyi sonuçlarla karşılaşırsın hepİnşallah benim de öyledir bana da dua eder misiniz aksam güzel bi sonuç alayım beta baktırcamsağolun cevap yazan herkesten. Allah razı olsun
İnşallahİnşallah canım çok sağol içim ferahladı sayenizde sağlıkla büyüyüp kucağımıza almak nasip olur inşallah
Canım her bebekte farklı oluyor 7.haftada duyan var,4 haftada duyan var.yani 6 haftada duyamazsan stres yapma bazı bebekler geç canlaniyorHerkese merhabanasıl geçiyor hamilelikleriniz ? ben transfer tarihine göre internette ki hesaplayıcılar şuan 5+3 oluyorum. Pazartesi günü ilk kontrolüm vardı kese ve yolk sac göründü. Pazartesi günü tekrar çağırdı kontrole. 6+0 oluyorum. Pazartesi günü kalbi duyar mıyız ? Yoksa erken mi olur ?
Aynısını ben de yaşadım, ilk kez kan vermiştim 4. haftada 172 idi. Olabiliyor demek ki böyleBu rakamlar beni de tedirgin etti açıkçası ama ben her durumu doktoruma bildiriyorum artış gayet iyi gidiyor diyor. 2 katından fazla artıyor. 2 günde bir baktırıyorum. Ama burada bu haftalarda 1000 nin üzerinde görenler de varmış acaba bende mi bir terslik var diye ben de tedirgin oldum. Ama artışlar 2 katından fazla güzel ilerliyorsa kimse endişe etmesin herkesin gebeliği kendine özeldir bu anlamda kıyaslama yapıp kötüye yormayalım
Canım benim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.ama doktorlar şiddetli karın ağrısı ve yoğun açık kırmızı kanama olursa endiselendim diyorlar.sende öyle bir durum yok panik yapma.keseyi gormusmuydun bu aradaİnşallah benim de öyledir bana da dua eder misiniz aksam güzel bi sonuç alayım beta baktırcamsağolun cevap yazan herkesten. Allah razı olsun
Amiinn canımmCanım benim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.ama doktorlar şiddetli karın ağrısı ve yoğun açık kırmızı kanama olursa endiselendim diyorlar.sende öyle bir durum yok panik yapma.keseyi gormusmuydun bu arada
Tam geçti derken az önce yine gördüm, ağrım sızım yok ama sinir bozucu olmaya başladıLekelenmen geçti mi canım
Doktor ne dedi bu konuda? ultrasonda kesenın oralarda kanlanma alanı var mı dıye bakmıstır. beta takıbıde yapıyordur. bunlara rahmen kötü birsey demediyse moral bozacak birşey yok. Birşey olduğunda o zaman biraz belirti verebiliyor beta düşüyor ya da kese bozuluyor vs.Tam geçti derken az önce yine gördüm, ağrım sızım yok ama sinir bozucu olmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?