Anne Grupları 2026 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldiniz bebeğinizi sağlıkla büyütmek nasip olsun. ben de 4+5 te kan verdim beta hcg 1040 çıktı. biraz fazla mı acaba?
Bu rakamlar beni de tedirgin etti açıkçası ama ben her durumu doktoruma bildiriyorum artış gayet iyi gidiyor diyor. 2 katından fazla artıyor. 2 günde bir baktırıyorum. Ama burada bu haftalarda 1000 nin üzerinde görenler de varmış acaba bende mi bir terslik var diye ben de tedirgin oldum. Ama artışlar 2 katından fazla güzel ilerliyorsa kimse endişe etmesin herkesin gebeliği kendine özeldir bu anlamda kıyaslama yapıp kötüye yormayalım

İnşallah canım ya önceki gebeliğim dış gebelikti aşırı bi korku sardı inşallah beta sonucum iyi gelir çok üzüldüm
Yani görüntü kötü olmasa geçen gevelikte yaşadığım yerleşme kanamasının fotosunu atardım fikir olurdu asla çamaşırına gelmemişti ıslaklık hissedip peceteye silince kırmızı bikac damla kan gördüm doktoruma attım yerleşme kanaması olabilir demişti.zaten sonra test yaptım pozitif görmüştüm yerleşme kanamasıymis o kan

4500 gördükten üç gün sonra kontrole gitmiştim ultrasonda 4+6 çıkmıştı benim diğer gebelikte.bu gebelikte hiç kanıma bakilmadi direk ultrasonda keseyi görünce gerek duymadi kana

Ayy canım çok sağol içime su serpildi benimde saati dolmasını bekliyorum 48 saati tamamlamak için benimde sadece peçeteye geldi çok hafif sonra bi daha sildim gelmedi anlayamadım korktum streslendim baya karnım ağrımaya başladı

Herkese merhaba nasıl geçiyor hamilelikleriniz ? ben transfer tarihine göre internette ki hesaplayıcılar şuan 5+3 oluyorum. Pazartesi günü ilk kontrolüm vardı kese ve yolk sac göründü. Pazartesi günü tekrar çağırdı kontrole. 6+0 oluyorum. Pazartesi günü kalbi duyar mıyız ? Yoksa erken mi olur ?

İnşallah benim de öyledir bana da dua eder misiniz aksam güzel bi sonuç alayım beta baktırcam sağolun cevap yazan herkesten. Allah razı olsun

Benim de aynen öyle olmuştu. Tedirgin olmayın. Ara ara geçip ara ara kramp olmuştu. Kimisi kramp olmaz yerlesme kanamasından vs diyordu ama dediğim gibi hepimizin gebeliği parmak izi gibi biricik. Siz içinizi ferah tutun

Benim de aynen öyle olmuştu. Tedirgin olmayın. Ara ara geçip ara ara kramp olmuştu. Kimisi kramp olmaz yerlesme kanamasından vs diyordu ama dediğim gibi hepimizin gebeliği parmak izi gibi biricik. Siz içinizi ferah tutun
İnşallah canım çok sağol içim ferahladı sayenizde sağlıkla büyüyüp kucağımıza almak nasip olur inşallah

Öerhaba kızlar benimde 9 ağustosta beta 600 çıkmıştı bugün doktora gittim keseyi göremedik tabi kş ama rahim kalınlaşması 13.6 dedi iyi mi? Bir de önceden düşüklerim olduğu için kan sılandırıcı ve günde 3 kere duphaston başladı kalp atışı duyunca iğneye geçeceğiz dedi

Canım her bebekte farklı oluyor 7.haftada duyan var,4 haftada duyan var.yani 6 haftada duyamazsan stres yapma bazı bebekler geç canlaniyor

Aynısını ben de yaşadım, ilk kez kan vermiştim 4. haftada 172 idi. Olabiliyor demek ki böyle

İnşallah benim de öyledir bana da dua eder misiniz aksam güzel bi sonuç alayım beta baktırcam sağolun cevap yazan herkesten. Allah razı olsun
Canım benim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.ama doktorlar şiddetli karın ağrısı ve yoğun açık kırmızı kanama olursa endiselendim diyorlar.sende öyle bir durum yok panik yapma.keseyi gormusmuydun bu arada

Amiinn canımm Yok canım daha değerim çok düşük 2 gün önce verdim 45 çıktı bugün aksam baktırcam artış nasıl gidiyor diye ondanda biraz gerginim değer düşük diye de bi de böyle olunca panik oldum

Tam geçti derken az önce yine gördüm, ağrım sızım yok ama sinir bozucu olmaya başladı
Doktor ne dedi bu konuda? ultrasonda kesenın oralarda kanlanma alanı var mı dıye bakmıstır. beta takıbıde yapıyordur. bunlara rahmen kötü birsey demediyse moral bozacak birşey yok. Birşey olduğunda o zaman biraz belirti verebiliyor beta düşüyor ya da kese bozuluyor vs.
bence gönlünü ferah tut. bazen progestoren fılann verebılıyorlar. doktora gorunmedıysen eğer gıtmekte fayda olabılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…