- 29 Mayıs 2013
- 3.203
- 5.507
- 358
- Konu Sahibi denizzehra
- #3.981
Aaa ne tesadüf ben de 36 olacağım bir aya, 8 yaşında da kızım varAyni yastayiz kasimda 36 olucam, benim de ilk gebeligim 2017ydi, su anki bebegim de 11+6 gunluk nasi denk gelditestler konusunda ben de kararsizim cuma gorusecegim dr ile bakalim ne diyecek siz deger testlerin hepsimi yaptriacak misiniz
 ben sadece fetal dna (nipt) testi yaptıracağım bir de detaylı ultrason. Onun haricinde çok fazla testler ile uğraşmayı düşünmüyorum.
 ben sadece fetal dna (nipt) testi yaptıracağım bir de detaylı ultrason. Onun haricinde çok fazla testler ile uğraşmayı düşünmüyorum.Yarın 12+3 de test vereceğim. İnşallah sonuçlar güzel çıkar. Siz hangi testleri yaptıracaksınız?

11. haftada bulantılarım azalmaya başlamıştı bu hafta neredeyse hiç bulantım olmadı diyebilirim. Yemekleri tiksinmeden yiyebiliyorum artık. Bulantılar azalarak bitti ama hala çok iştahlı sayılmam neyse buna da şükür. Gündüzleri uykum gelirdi o da yok iki hafdadır. O yorgun ve uykusuz halim geçti. Bebişi ultrason da gördüğüm için belirtilerin azalmasına kaygılanmadım. Genel olarak kaygılı bir gebelik geçiriyorum çünkü geçmişte yaşadığım bazı tecrübelerden dolayı. 11+1 de fetal dna için kan verdim heyecanla sonucunu bekliyorum, hergün dualarım da bebeğime sağlıkla kavuşmak var. Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alır bu süreci kolaylıkla hayırlısıyla tamamlarız.
 11. haftada bulantılarım azalmaya başlamıştı bu hafta neredeyse hiç bulantım olmadı diyebilirim. Yemekleri tiksinmeden yiyebiliyorum artık. Bulantılar azalarak bitti ama hala çok iştahlı sayılmam neyse buna da şükür. Gündüzleri uykum gelirdi o da yok iki hafdadır. O yorgun ve uykusuz halim geçti. Bebişi ultrason da gördüğüm için belirtilerin azalmasına kaygılanmadım. Genel olarak kaygılı bir gebelik geçiriyorum çünkü geçmişte yaşadığım bazı tecrübelerden dolayı. 11+1 de fetal dna için kan verdim heyecanla sonucunu bekliyorum, hergün dualarım da bebeğime sağlıkla kavuşmak var. Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alır bu süreci kolaylıkla hayırlısıyla tamamlarız. 

her şeye fazla bile dikkat ediyoruz
 her şeye fazla bile dikkat ediyoruz  ben de hamileliğin başında bilmediğim için sivilce kremi kullanıyordum, eminim bizim gibi çok kadın vardır. testler vs yapılamadığı için yüzde yüz emin olunamayan şeylerin hepsine risk teşkil ediyor diyorlar
 ben de hamileliğin başında bilmediğim için sivilce kremi kullanıyordum, eminim bizim gibi çok kadın vardır. testler vs yapılamadığı için yüzde yüz emin olunamayan şeylerin hepsine risk teşkil ediyor diyorlar resmen ben burdayım diyor çok tatlı
 resmen ben burdayım diyor çok tatlı 
 Bir de belirtilerini paylaşırsalar kız erkek için aynı mı bakalım
 Bir de belirtilerini paylaşırsalar kız erkek için aynı mı bakalım 

kardiyolog ve kadın doğum uzmanımın önerisiyle dideral kullanmaya başladım.. bence siz de kontrole gidin çünkü çarpıntı çok yorucu
 kardiyolog ve kadın doğum uzmanımın önerisiyle dideral kullanmaya başladım.. bence siz de kontrole gidin çünkü çarpıntı çok yorucu

Çünkü kendim sapsarı ve yeşil gözlüyüm babamızda ela gözlü, hiç riske girmeyip İpek koyasım var ama Ela daha ağir basıyor
 Çünkü kendim sapsarı ve yeşil gözlüyüm babamızda ela gözlü, hiç riske girmeyip İpek koyasım var ama Ela daha ağir basıyor