Ilık süt ile beraber denedin mi böylede faydalı oluyorEvet bende yiyorum ama yeterince yaramıyor ya bilmiyorum
Kızart canım omlet gibise yapabilirsin çiğ kalmadığı sürece sıkıntı yokBen yumurta yiyemiyorum kokusu midemi bulandırıyor. Herkes faydalı diyor ama haşlanmış olarak yemesek ne olur acaba
Artık oyle yapicam başka çare yok. Peki sabahları ac uyanıyor musunuzKızart canım omlet gibise yapabilirsin çiğ kalmadığı sürece sıkıntı yok
Hayırlı olsunnnnnnnnEki Görüntüle 3642797 Kızlar herkese merhaba bende aranıza katıldım
Bugün doktor kontrolüne gittik sat göre 7 +0 ama ultrasonda 6+2 çıktı herşey normal dedi .başta kalp atışını göremedi ama sonrasında gördük bende gördüm hatta . Herkesin hakkında hayırlısı olsun sağ Salim kucaklarımıza alalım inşallah
Sadece bulanti da degil, bulanmasa da midem hep karisik ve rahatsiz, prilam uyku yapiyo ondan rahat uyutuyodur gece icmek mantikliBende böyleyim, bir tek bulantı ilacı prilam alınca rahat uyuyorum onun dışında uykularımda bölük bölük. Nasıl ne zaman geçer bende bekliyorum
Zeytinyaga kiriyorum ben o sekilde de yapabilirsin, sariyi patlat karistir iki tarafli pisir ya da cirp oyle pisir, dereotu fln biseyler katarsan da kokusu gidebilirBen yumurta yiyemiyorum kokusu midemi bulandırıyor. Herkes faydalı diyor ama haşlanmış olarak yemesek ne olur acaba
Genelde bulantım oluyo kendime gelene kadar bekliyorum sonra kahvaltıArtık oyle yapicam başka çare yok. Peki sabahları ac uyanıyor musunuz
Ilık süt ile beraber denedin mi böylede faydalı oluyor
Ah ya çok üzgünümÇok teşekkür ederimAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şimdiki bebeğinizi inşallahhh bende bugün oldum kürtaj. Maalesef hiç sizler gibi güzel geçmedi benim sürecim. Hem fiziksel hem psikolojik olarak çok zordu..
Allah yardım etsin inşallah sağlıkla kucağın dolsun en kısa zamandaÇok teşekkür ederimAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şimdiki bebeğinizi inşallahhh bende bugün oldum kürtaj. Maalesef hiç sizler gibi güzel geçmedi benim sürecim. Hem fiziksel hem psikolojik olarak çok zordu..
Benim 17 haftalık arkadaşım hala ara ara kasık ağrıları yaşıyor canım bence herkes yaşıyor panik yapmaGünaydın arkadaşlar nasılsınız
Kasığıma 2 hafta önce felan ağrı giriyordu geçmişti şimdi tekrar başladı sizde de oluyor mu?
Birde dün geceden beri karın ağrısı yaşıyorum ama bebeğin olduğu yerde değil daha üst taraflarda mide bağırsak ile alakalı galiba yine de endişelendim bir doktora gitsem mi diyorum
Öyle mi iyi ozaman ya teşekkür ederimBenim 17 haftalık arkadaşım hala ara ara kasık ağrıları yaşıyor canım bence herkes yaşıyor panik yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?