Kızlar herkese merhaba bende aranıza katıldım
Bugün doktor kontrolüne gittik sat göre 7 +0 ama ultrasonda 6+2 çıktı herşey normal dedi .başta kalp atışını göremedi ama sonrasında gördük bende gördüm hatta . Herkesin hakkında hayırlısı olsun sağ Salim kucaklarımıza alalım inşallah
Eki Görüntüle 3642797
Kızlar herkese merhaba bende aranıza katıldım
Bugün doktor kontrolüne gittik sat göre 7 +0 ama ultrasonda 6+2 çıktı herşey normal dedi .başta kalp atışını göremedi ama sonrasında gördük bende gördüm hatta . Herkesin hakkında hayırlısı olsun sağ Salim kucaklarımıza alalım inşallah
Zeytinyaga kiriyorum ben o sekilde de yapabilirsin, sariyi patlat karistir iki tarafli pisir ya da cirp oyle pisir, dereotu fln biseyler katarsan da kokusu gidebilir
Günaydın arkadaşlar nasılsınız
Kasığıma 2 hafta önce felan ağrı giriyordu geçmişti şimdi tekrar başladı sizde de oluyor mu?
Birde dün geceden beri karın ağrısı yaşıyorum ama bebeğin olduğu yerde değil daha üst taraflarda mide bağırsak ile alakalı galiba yine de endişelendim bir doktora gitsem mi diyorum
Çok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şimdiki bebeğinizi inşallahhh bende bugün oldum kürtaj. Maalesef hiç sizler gibi güzel geçmedi benim sürecim. Hem fiziksel hem psikolojik olarak çok zordu..
Çok teşekkür ederim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şimdiki bebeğinizi inşallahhh bende bugün oldum kürtaj. Maalesef hiç sizler gibi güzel geçmedi benim sürecim. Hem fiziksel hem psikolojik olarak çok zordu..
Allah yardım etsin inşallah sağlıkla kucağın dolsun en kısa zamanda çok zor çok üzücü, inşallah yeni doğacak bebeklerinle Allah bu çektiklerini unuttursun
Günaydın arkadaşlar nasılsınız
Kasığıma 2 hafta önce felan ağrı giriyordu geçmişti şimdi tekrar başladı sizde de oluyor mu?
Birde dün geceden beri karın ağrısı yaşıyorum ama bebeğin olduğu yerde değil daha üst taraflarda mide bağırsak ile alakalı galiba yine de endişelendim bir doktora gitsem mi diyorum
merhaba herkese salı günü 9+3te kontrole gittim doktor her şey yolunda dedi çok şükür benim minik kanamalarım oluyodu onlar da normal plasenta yerleşiyor olur öyle dedi. hatta bir iki yer daha gösterdi buralar da kanayacak panik yapma dedi. 2 hafta sonra tekrar çağırdı 11+4 ya da 11+5te tekrar gidicem ikili taramayı yapıcaz dedi.
ben bu sıra geceleri hep uyanıp tuvalete gidiyorum erken yatıyorum ama gece uyanınca geri uyumam çok zor oluyor. bulantılarım da azalmış gibiydi ama azalmamış kusma yok ama sürekli bi bulantı halindeyim. inşallah bu da geçecek. hepinize bol sabır ve kolay bi süreç diliyorum
Merhabalar hanımlar. Sat 28 Temmuz keseyi 5+2 de gördük. Beklenen doğum tarihi 4 Mayıs fakat sezeryan olacağı için Nisan 14 gibi olacak doğum hepimize rahat ve sağlıklı bir gebelik dilerim