- Konu Sahibi perdesizev
-
- #2.661
Canım Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz inan doktordan doktora da bunlar fark ediyor bence hatta cihazdan cihaza. Özele mi gidiyorsun devlete mi ?Hiç iznimde kalmadı rapor da vermiyorlar oturarak çalışıyorum fiziksel yorucu değil sadece ayaklarım şişiyor Allahın takdiri artık elimden geleni yaptım transferden sonra 2 hafta evde kaldım dinlendim hiçbir ağır işi hala yapmıyorum
size de hayırlı uğurlu olsun haftaya tam net duyarsınız inşallahHayırlı olsun bende haftaya gidecem kalp için 6 haftalığız bugün
Gün içerisinde ayaklarını yukarı doğru kaldir ki kan akışı daha kolay olsun. Benimde 4 gun geriydi haftama gore doktorum bana bunu onerdi.Selam kızlar çok az kalp atışı var dedi doktor. 88 dedi sanırım. Ben 7+2 yim diye gittim 6+1 sin dedi. Bu aşamalarda kalp durması olabiliyor erken bişey söylemek için dedi. Motive edemedi o yüzden. Haftaya gel dedi. Moralim bozuldu. Geçen gittiğimde de 6+1 im diye gitmiştim 5+4 demişti. Her gitmeme geriye gidiyor sanki
İnşallah duyarım sağ salim kucağımıza alalım canımsize de hayırlı uğurlu olsun haftaya tam net duyarsınız inşallah
Canım Allah’ın izniyle hiçbir şey olmaz inan doktordan doktora da bunlar fark ediyor bence hatta cihazdan cihaza. Özele mi gidiyorsun devlete mi ?
Gün içerisinde ayaklarını yukarı doğru kaldir ki kan akışı daha kolay olsun. Benimde 4 gun geriydi haftama gore doktorum bana bunu onerdi.
Ayrıca koku hassasiyetim hiç olmadı.bacak ağrım tuvaletten doğrulunca zor oluyor klozet kullanmayı tercih etmiyorum hamilelik benim kasıklara vuruyor.beline vurursa erkek kasıklara vurursa kız diye bi inanış var bakalım .2 li test yaptıracağım ben.fetal dna ya vereceğim parayı cocuğun başka bir ihtiyacını karşılarım.çünkü sık sık doktor kontrolundeyim hiç bir anormallik yok hersey çok güzel dedi doktor.yinede isteyen yaptırsın .herkesin kendi kararı.10.haftadan bildiriyorum.bulantılar azalmaya başlasa da aç kaldığım an midem bozuluyot hiç kusmadım ben.iştahsızlığım hafiften biraz fazla devam ediyor.çabuk doyuyor çabuk acılıyorumbefes darlığı yaşıyorum.sabah namazından sonra yatıp tekrar kalktığım için çok kötü uyanıyorum.iştahsızlık mide bulantısı.aşırı idrar öyleki kasıklarıma ağrı girip beni rahatsız edecek kadar.su içtiğim an 10dk içinde yine idrar.tuvalett
10.haftadan bildiriyorum.bulantılar azalmaya başlasa da aç kaldığım an midem bozuluyot hiç kusmadım ben.iştahsızlığım hafiften biraz fazla devam ediyor.çabuk doyuyor çabuk acılıyorumbefes darlığı yaşıyorum.sabah namazından sonra yatıp tekrar kalktığım için çok kötü uyanıyorum.iştahsızlık mide bulantısı.aşırı idrar öyleki kasıklarıma ağrı girip beni rahatsız edecek kadar.su içtiğim an 10dk içinde yine idrar.tuvalett
Ayrıca su gibi bir akıntı oluyor kıvamsız şefaf.karışık ve pişmiş yemek pek yiyemiyorum bu süreçte hep tam buğday ekmeğine domatez salatalık biber şeklinde yiyebildim .ama 10.haftada bile inanın bazı sıkıntılar azalmaya başlıyor .ama yatakta hala çok dönüyorum.ne tarafa yatsam yönümü bulamıyorum sanki hamilelikte sola yatmak bebeğe oksijen gitmesi için en iyi pozisyon deselerde tersime geliyor.ayrıca acayip meme hasssiyeti var.eşim el şakası yapıyor derim hemen kızarıyo çok hassas herseyim.duygusal dalgalanmam hiç yok.kusaca şimdilik böyleAyrıca koku hassasiyetim hiç olmadı.bacak ağrım tuvaletten doğrulunca zor oluyor klozet kullanmayı tercih etmiyorum hamilelik benim kasıklara vuruyor.beline vurursa erkek kasıklara vurursa kız diye bi inanış var bakalım .2 li test yaptıracağım ben.fetal dna ya vereceğim parayı cocuğun başka bir ihtiyacını karşılarım.çünkü sık sık doktor kontrolundeyim hiç bir anormallik yok hersey çok güzel dedi doktor.yinede isteyen yaptırsın .herkesin kendi kararı.
Bende böyleyim, bir tek bulantı ilacı prilam alınca rahat uyuyorum onun dışında uykularımda bölük bölük. Nasıl ne zaman geçer bende bekliyorumBastan beri butun motivasyonumu kaybetmis gibi hissediyorum ben ya, hicbisey yapmak istemiyorum, bos bos yatiyorum oyle buldugum her firsatta, cok da sıkılıyorum, hicbiseye istek duymuyorum ve keyif almiyorum, bu durum da gecicidir umarim, cok skldim
Çok teşekkür ederimÇook geçmiş olsun ne desek boş biliyorum ama aynı şeyi yaşamış biri olarak ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.. 3.aşılamamda hamile kalabilmiştim kasım ayında 3seneye yakın bir sürede. 7+5te kalbi durdu maalesef ocak ayında kürtaj oldum. Şimdi tüp bebekle yeniden hamileyim 7 haftalık ve aklım çıkıyor aynı şeyi yaşarım diye. Bir faydası varmı yok :) Herşey Allahtan tabiki ama.. umarım en kısa sürede sağlıkla bebeğine yeniden kavuşursun. Kan pıhtılaşmam var benimde iğne kullanıyorum sende mutlaka testlerini yaptır.. Kürtajdan da asla korkma hiç bir zorluğu yok fitil ve dil altı verip 3saat bekledim kanama başlayınca uyutulup ameliyata alındım bi arkadaşında yazdığı gibi o an sadece olup bitsin süreç istiyordum.
Aynı şeyleri yaşamış biri olarak söylüyorum, bol bol dua et şükret her şey imtihan ve geçiyor canım kürtaj psikolojisini çok çok iyi biliyorum anestezi bile olamamıştım tsh yüksekliğinden o derece zordu benm için ama şimdi her şey geçti sadece biraz zaman rabbim sabrınıda veriyor , birkaç ay dikkat et . Rabbim sağlıkla kolaylıkla güzellikle tekrardan nasip etsin dualarım seninle ve isteyen herkesle ..Çok teşekkür ederimAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin şimdiki bebeğinizi inşallahhh bende bugün oldum kürtaj. Maalesef hiç sizler gibi güzel geçmedi benim sürecim. Hem fiziksel hem psikolojik olarak çok zordu..
2 saatte bir 10 dakika kaldırıyorum. Akşam ayaklarımı uzatırken altına yastık koyuyorum. Bu kasık ağrılarına ve gaz problemine de iyi geliyor. Malum kabızlık ve gaz problemi her haftada var.Aaa kaç dakika kaldırıyorsun ? Ben 10 saat oturarak çalışıyorum ondan mıdır acaba ya
2 saatte bir 10 dakika kaldırıyorum. Akşam ayaklarımı uzatırken altına yastık koyuyorum. Bu kasık ağrılarına ve gaz problemine de iyi geliyor. Malum kabızlık ve gaz problemi her haftada var.folik asit kullaniyor musun
Ben kabızlık için kuru kayısı tüketiyorum faydasını gördümmmBende akşamları kaldırayım bari yaao gaz ve kabızlık benide 1 aydır perişan etti.. folik asit nisandan beri kullanıyorum. Tüp bebeğe başvurduğum gün başlattı doktor
Ben kabızlık için kuru kayısı tüketiyorum faydasını gördümmm
Sabahları mutlaka haşlanmış yumurta kaşar peyniri kuruyemiş ve meyve yemeye çalışıyorum zaten akşam yemeği yiyemiyorum bugün de yiyemedim bulantılar ne zaman geçer bilmiyorum Allahtan yumurta dokunmuyor çünkü bebeğe çok faydası varHanımlarciddi anlamda iştahsızlık yaşıyorum aslında iştahsızlık değilde kendim hazırlayınca yiyemeden doyuyorum. Süt ve o tarz yiyecekleri de yiyemiyorum içimden gelmiyor. Sürekli yeşil elma ve mandalina yemek istiyorum siz iştahınız açılsın diye bir şeyler yapıyor musunuz
Ben yumurta yiyemiyorum kokusu midemi bulandırıyor. Herkes faydalı diyor ama haşlanmış olarak yemesek ne olur acabaSabahları mutlaka haşlanmış yumurta kaşar peyniri kuruyemiş ve meyve yemeye çalışıyorum zaten akşam yemeği yiyemiyorum bugün de yiyemedim bulantılar ne zaman geçer bilmiyorum Allahtan yumurta dokunmuyor çünkü bebeğe çok faydası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?