Bende devlet Hastanesi'ne gidiyorum ama kalp atışını dinletti öyle bişey mi varmış ilkkez duydumHerkese günaydın
Doktordan şimdi çıktm.. Herşey normal dedi doktor.. Bugün 6+6yız.. Kalp atışı da var dedi doktor.. Devlet hastanesi olduğu için dinletmiyorlar.. Şimdilik herşey yolunda.. Kan ve idrar verdim.. Folik asit kullanmıyordum onu alcam.. Sanrm biraz heyecanlaştm3.bebek olunca da insan yine heyecanlanıyormuş
Bende devlet Hastanesi'ne gidiyorum ama kalp atışını dinletti öyle bişey mi varmış ilkkez duydum
Büyükçekmece devlet Hastanesi'ne gidiyorum ben pazartesi dinledik ilkkez şükürler olsunHerkese günaydın
Doktordan şimdi çıktm.. Herşey normal dedi doktor.. Bugün 6+6yız.. Kalp atışı da var dedi doktor.. Devlet hastanesi olduğu için dinletmiyorlar.. Şimdilik herşey yolunda.. Kan ve idrar verdim.. Folik asit kullanmıyordum onu alcam.. Sanrm biraz heyecanlaştm3.bebek olunca da insan yine heyecanlanıyormuş
Hangi şehir desin?istanbul Göztepe ye gidiorm ben.. Burda genelde dinletmıolar ya.. Ikıncı gebelıgımde hep devlete gittm.. Dinletmedıler hiç.. Bunda da böyle sanrm
benim ikinci anneliğim olacak allah izin verirse kızım da hiç bilmemiştim surekli mide yanmasi bulantı herseyden tiksinme senin haftalarında da aynıydım 6+4 de duyduk biz kalp atışınıBenim daha 5 + 5 olmasına rağmen senin gibiyim peki kalp atışını ne zaman duydun
Benim de iç çamaşırıma değil peçeteye sildikçe geliyor bide çok çok az o yüzden de fazla telaş yapmamaya çalışıyorum canım daha 2 gün önce kalp atışını duymaya gitmiştik bizde çünkü
Aynen bize de yasak değil demişti ama dikkat etmek gerekiyormuş demekkiCanım aslında daha 2 gün önce doktora gittim bilemedim bende bi yandan bekleyeyim geçmesini diyorum bir yandan aklım onda kalıyor sanırım cinsellik gerçekten 12 haftaya kadar yapılmaması gerekiyor ya bize doktorumuz sıkıntı yok serbest ilişki yaşayabilirsiniz demişti ama yok yani
Büyükçekmece devlet Hastanesi'ne gidiyorum ben pazartesi dinledik ilkkez şükürler olsun
Hayırlı olsun bende haftaya gidecem kalp için 6 haftalığız bugünbenim ikinci anneliğim olacak allah izin verirse kızım da hiç bilmemiştim surekli mide yanmasi bulantı herseyden tiksinme senin haftalarında da aynıydım 6+4 de duyduk biz kalp atışını
Banada dedi doktor tüm testler saydı ama önermedi sadece ikili testi yaptır dedi okadar diğerlerine gerek yok hem masraflı hemde sonradan çıkan testler gereksiz dediValla gecenkınde ümraniye devlete gidiodum dinletmedıler.. Sımdı göztepe gene dinletmedıler.. Sen şanslısın o zmnfetal DNA filan dedi ama yaptıramam ya, çok para.. İkiliyi yaptırırm bide detaylı ultrason yeter
Hadi güzel haberlerinizi bekliyoruzAminnn.. 4te randevu birde bugün zaman geçmez artık7+2 bugün
Canım çok üzüldüm.. bu tevekkülünü tebrik ediyorum.. rabbim en hayırlı en güzel vakitte tekrar nasip etsin bebeğini...Kızlar hepinize tek tek yazamıyorum ama desteğiniz için çok ama çoook teşekkür ederim. Neredeyse en başından beri buradaydım sizle, o yüzden çok kıymetli yazdıklarınız. Benim ilk gebeliğimdi, yaşım da 26, daha yolun çok başındayım. O yüzden kendimi psikolojik olarak üzmemeye çalışıyorum. Hayırlısı böyleymiş, Allah böyle uygun görmüş ne yapalım:) bebeğim beni seçmiş, gelmiş, bu bile kıymetli. Size çokça dua edeceğim, umarım sağlıkla doğar bebişlerinizkendinize çokça dikkat edin
Banada dedi doktor tüm testler saydı ama önermedi sadece ikili testi yaptır dedi okadar diğerlerine gerek yok hem masraflı hemde sonradan çıkan testler gereksiz dedi
İkiliyi yaptır en azından canım bişey varsa ki Allah göstermesin ona göre belki önlem alınabilir eşinde haklı bu durumdaAslında ikiliyi bile yaptırmıcam da eşim istiyor, kaynımda zeka geriliği var.. Ondan dolayı korkuyor
Üzme kendini bebeğe de negatif enerji verme en azından kalp atışını duymuş daha çok minik biraz daha bekle stres yapma kötü düşünmeSelam kızlar çok az kalp atışı var dedi doktor. 88 dedi sanırım. Ben 7+2 yim diye gittim 6+1 sin dedi. Bu aşamalarda kalp durması olabiliyor erken bişey söylemek için dedi. Motive edemedi o yüzden. Haftaya gel dedi. Moralim bozuldu. Geçen gittiğimde de 6+1 im diye gitmiştim 5+4 demişti. Her gitmeme geriye gidiyor sanki
Üzme kendini bebeğe de negatif enerji verme en azından kalp atışını duymuş daha çok minik biraz daha bekle stres yapma kötü düşünme
Bı sure alabilirsen rapor al dinlen uzan devamlıYa elimde değil inan ki bütün motivasyonum sıfır oldu sanki işe de geri dönmedim böyle olunca eve geldim kaldım öyle
Bı sure alabilirsen rapor al dinlen uzan devamlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?