Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 3 60,0%
  • erkek

OY: 2 40,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    5
Herkese günaydın
Doktordan şimdi çıktm.. Herşey normal dedi doktor.. Bugün 6+6yız.. Kalp atışı da var dedi doktor.. Devlet hastanesi olduğu için dinletmiyorlar.. Şimdilik herşey yolunda.. Kan ve idrar verdim.. Folik asit kullanmıyordum onu alcam.. Sanrm biraz heyecanlaştm 3.bebek olunca da insan yine heyecanlanıyormuş

Bende devlet Hastanesi'ne gidiyorum ama kalp atışını dinletti öyle bişey mi varmış ilkkez duydum

Herkese günaydın
Doktordan şimdi çıktm.. Herşey normal dedi doktor.. Bugün 6+6yız.. Kalp atışı da var dedi doktor.. Devlet hastanesi olduğu için dinletmiyorlar.. Şimdilik herşey yolunda.. Kan ve idrar verdim.. Folik asit kullanmıyordum onu alcam.. Sanrm biraz heyecanlaştm 3.bebek olunca da insan yine heyecanlanıyormuş
Bende devlet Hastanesi'ne gidiyorum ama kalp atışını dinletti öyle bişey mi varmış ilkkez duydum

Hangi şehir desin?istanbul Göztepe ye gidiorm ben.. Burda genelde dinletmıolar ya.. Ikıncı gebelıgımde hep devlete gittm.. Dinletmedıler hiç.. Bunda da böyle sanrm

Büyükçekmece devlet Hastanesi'ne gidiyorum ben pazartesi dinledik ilkkez şükürler olsun

Benim daha 5 + 5 olmasına rağmen senin gibiyim peki kalp atışını ne zaman duydun
benim ikinci anneliğim olacak allah izin verirse kızım da hiç bilmemiştim surekli mide yanmasi bulantı herseyden tiksinme senin haftalarında da aynıydım 6+4 de duyduk biz kalp atışını

Aynen bize de yasak değil demişti ama dikkat etmek gerekiyormuş demekki
Yani bitmek üzere gibiyse önemseme ama sürekli geliyorsa bir git istersen

Büyükçekmece devlet Hastanesi'ne gidiyorum ben pazartesi dinledik ilkkez şükürler olsun

Valla gecenkınde ümraniye devlete gidiodum dinletmedıler.. Sımdı göztepe gene dinletmedıler.. Sen şanslısın o zmn fetal DNA filan dedi ama yaptıramam ya, çok para.. İkiliyi yaptırırm bide detaylı ultrason yeter

benim ikinci anneliğim olacak allah izin verirse kızım da hiç bilmemiştim surekli mide yanmasi bulantı herseyden tiksinme senin haftalarında da aynıydım 6+4 de duyduk biz kalp atışını
Hayırlı olsun bende haftaya gidecem kalp için 6 haftalığız bugün

Banada dedi doktor tüm testler saydı ama önermedi sadece ikili testi yaptır dedi okadar diğerlerine gerek yok hem masraflı hemde sonradan çıkan testler gereksiz dedi

Canım çok üzüldüm.. bu tevekkülünü tebrik ediyorum.. rabbim en hayırlı en güzel vakitte tekrar nasip etsin bebeğini...

Banada dedi doktor tüm testler saydı ama önermedi sadece ikili testi yaptır dedi okadar diğerlerine gerek yok hem masraflı hemde sonradan çıkan testler gereksiz dedi

Aslında ikiliyi bile yaptırmıcam da eşim istiyor, kaynımda zeka geriliği var.. Ondan dolayı korkuyor

Kızlar sizde de su gibi akıntı oluyor mu bu haftalarda normal mi beyaz kokusuz su gibi akıntı oluyor bu ara bende

Selam kızlar çok az kalp atışı var dedi doktor. 88 dedi sanırım. Ben 7+2 yim diye gittim 6+1 sin dedi. Bu aşamalarda kalp durması olabiliyor erken bişey söylemek için dedi. Motive edemedi o yüzden. Haftaya gel dedi. Moralim bozuldu. Geçen gittiğimde de 6+1 im diye gitmiştim 5+4 demişti. Her gitmeme geriye gidiyor sanki

Üzme kendini bebeğe de negatif enerji verme en azından kalp atışını duymuş daha çok minik biraz daha bekle stres yapma kötü düşünme

Bı sure alabilirsen rapor al dinlen uzan devamlı

Hiç iznimde kalmadı rapor da vermiyorlar oturarak çalışıyorum fiziksel yorucu değil sadece ayaklarım şişiyor Allahın takdiri artık elimden geleni yaptım transferden sonra 2 hafta evde kaldım dinlendim hiçbir ağır işi hala yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…