Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 2 50,0%
  • erkek

OY: 2 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
Bak hatta şimdi baktım biraz çoğu doktor zararlı diye dinletmiyormuş bile sadece görüntüsünü görün diyormuş

İnşallahh ben daha kalp atışı için yedinci haftayı bekliyorum acaba bu haftalarda gitsem belli olur mu duyabilir miyim ki 6+2
Bana da çok az dinletti çok küçük dedi ama ekranda gördüm elhamdülillah. Belki birkaç gün sonra giderseniz duyarsınız Allah'ın izniyle.

Merhaba bugün 10+3 deyiz düne kadar çok bulantı, kusma, ve halsizlik vardı bugün itibariyle belirtiler birden kesildi. Çok tedirgin oldum. Benzer durumu yaşayan var mı?

Merhaba bugün 10+3 deyiz düne kadar çok bulantı, kusma, ve halsizlik vardı bugün itibariyle belirtiler birden kesildi. Çok tedirgin oldum. Benzer durumu yaşayan var mı?
Bende 6.haftadayım kaç gündür kötüydüm bugün kendime geldim normaldir bence

Çok teşekkür ederim. Öğrendiğim gün ve ertesi günkü kürtaj süresi çok zordu, psikolojik ve fiziksel olarak. Bana herkes kürtajı çok kolay olarak anlatmıştı. Artık çok çok daha iyiyim, kendimi oldukça toparladım. Zaten daha hissetmediğim bir süreçti diye sanırım, hayal gibi geliyor. Sanki hiç hamile olmadım, hiç bunları yaşamadım gibi. Sizlerin mesajlarını hala okuyor ve dua ediyorum, sağlıkla kucağınıza alın inşallahhh

Benimde öyle oldu 7+2 olması gerekirken 6+1 dedi. Kalp atımı gördük 88 dedi. Senin kaç? Normal demedi düşük dedi doktor haftaya gel bakalım dedi moralim baya bozuldu

Ay ama biraz sorunlarım var evham yaptım bir rahatlamaya ihtiyacım var birde sanırım mantar oldum burun tıkanıklığı da çok var ilaç veriyorlarmış ona göre biraz rahat etmek istyorum:)) Ya ben dinleyemedim kalp atışını herhalde bir saniye açtı devlette Sen iyisini yapıyosun ya ben birde çok yoğun çalışma temposuna girdim iyi durumda mı endişe ediyorum da :))

Çok geçmiş olsun zor bir durum kesinlikle çevremdek en yakınlarımda çok yaşadım ama elhamdüllilah hepsi kucağını doldurdu inşallah seninde öyle olacak kolaylıkla sağlıkla olsun

Devlette dinletmiyorlarmış canım zaten çoğu hastane burun tıkanıklığı değil de benimde burun kuruluğu aşırı var mevsim geçişi alerjisi büyük ihtimalle ama yapacak bir şey yok diyorum işte

Evet Özele gideceğim bu defa ilk deneyim bakalım :) Ya benimki uyutmayacak derecede fazla maalesef ve alerji de çok arttı. Ablam burun için bir şey kullandım hamilelikte iyi gelmişti dedi oyüzden hayat kalitemi belki biraz arttırır dedim :)

cnm bnde 10+5 deyim göğüslerim dolgun yatarken acıyor nadiren arada miğdem bulanıyor başka bişeyim kalmadı benmde

Arkadaşlar merhaba kaçıncı haftalardasınız ben 6+2 deyim ve su bile acı geliyo zorla içiyorum sizde durumlar nasıl günde ne kadar su içiyosunuz günde

Ramiz teorisine göre yorum yapabilecek kimse var mı acaba

Eklentiler

• IMG_20250912_163255.webp
    15 KB · Görüntüleme: 81
Hadi hayırlısı olsun canımmmm güzel haberlerini bekliyorum
Canım ağrım var diye dün gittim bu şekilde sıkıntı yok kalp atışı başlamış dedi Ramiz teorisinden anlıyo musun

Eklentiler

• IMG_20250912_163255.webp
    15 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…