- 27 Ağustos 2025
- 17
- 12
- 3
- 30
İnşallah sağlıkla kucagımıza alalımGeç döllenme olmuş canım benimde son adet tarihi 18 temmuz ama 6+2 bebeğim
İnşallahhİnşallah sağlıkla kucagımıza alalım
Bak hatta şimdi baktım biraz çoğu doktor zararlı diye dinletmiyormuş bile sadece görüntüsünü görün diyormuşAyy inşallah :) 16 da bile belli olabilir diyenler var bilemiyorum yaa çok heyecanlı :) Bir şey dicem cinsiyeti öğrenince hemen söylemeyelim önce herkes bir tahmin yapsın sonra bakalım daha sohbetli olur :))
Ben pazartesi gidicem ya dayanamadımEn son 6. haftada gitmiştim yeto dedim :)) 10+2 olmuş olacağım pazartesi inşallah :)
Bana da çok az dinletti çok küçük dedi ama ekranda gördüm elhamdülillah. Belki birkaç gün sonra giderseniz duyarsınız Allah'ın izniyle.İnşallahhben daha kalp atışı için yedinci haftayı bekliyorum acaba bu haftalarda gitsem belli olur mu duyabilir miyim ki 6+2
İnşallahBana da çok az dinletti çok küçük dedi ama ekranda gördüm elhamdülillah. Belki birkaç gün sonra giderseniz duyarsınız Allah'ın izniyle.
Bende 6.haftadayım kaç gündür kötüydüm bugün kendime geldim normaldir benceMerhaba bugün 10+3 deyiz düne kadar çok bulantı, kusma, ve halsizlik vardı bugün itibariyle belirtiler birden kesildi. Çok tedirgin oldum. Benzer durumu yaşayan var mı?
Çok teşekkür ederim. Öğrendiğim gün ve ertesi günkü kürtaj süresi çok zordu, psikolojik ve fiziksel olarak. Bana herkes kürtajı çok kolay olarak anlatmıştı. Artık çok çok daha iyiyim, kendimi oldukça toparladım. Zaten daha hissetmediğim bir süreçti diye sanırım, hayal gibi geliyor. Sanki hiç hamile olmadım, hiç bunları yaşamadım gibi. Sizlerin mesajlarını hala okuyor ve dua ediyorum, sağlıkla kucağınıza alın inşallahhhNasılsın canım? Ben yeni gördüm, çok geçmiş olsun.. Böylesi daha hayırlıymış üzülürsün ama unutursun bile daha nice güzel gebeliklerin olur inşallah benim de ilki genetiksel sorunluydu dokuz haftada kalbi durmuştu maalesef çok iyi anlıyorum. Geçecekkk
Merhabalar son adet tarihim 15 Temmuz iki hafta önce kontrole gitmiştik sadece 10 mm kese görünmüştü. Bugün yine kontrolün vardı çok şükür kalp atımı gördük ama 6+4 dedi doktorum normal dedi benim gibi olan var mı bebeğimin daha büyük olması gerekmiyor muydu?
böbrek taşı düşürüyorum korkunç bi ağrı,daha önce taş düşüren oldu mu aranızda
Ay ama biraz sorunlarım var evham yaptım bir rahatlamaya ihtiyacım var birde sanırım mantar oldum burun tıkanıklığı da çok var ilaç veriyorlarmış ona göre biraz rahat etmek istyorum:)) Ya ben dinleyemedim kalp atışını herhalde bir saniye açtı devletteKız kalp atışını duyduysan daha gidip napıcan neyi öğrenicenbende cinsiyet için çok sabırsızım ama sürekli gidip gelmek istemiyorum 13 de gideyim dedim ultrason beni geren bir şey sanırım bide kalp atışı dinlemek bebişi rahatsız ediyor diye duymuştum
Çok geçmiş olsun zor bir durum kesinlikle çevremdek en yakınlarımda çok yaşadım ama elhamdüllilah hepsi kucağını doldurdu inşallah seninde öyle olacak kolaylıkla sağlıkla olsunÇok teşekkür ederim. Öğrendiğim gün ve ertesi günkü kürtaj süresi çok zordu, psikolojik ve fiziksel olarak. Bana herkes kürtajı çok kolay olarak anlatmıştı. Artık çok çok daha iyiyim, kendimi oldukça toparladım. Zaten daha hissetmediğim bir süreçti diye sanırım, hayal gibi geliyor. Sanki hiç hamile olmadım, hiç bunları yaşamadım gibi. Sizlerin mesajlarını hala okuyor ve dua ediyorum, sağlıkla kucağınıza alın inşallahhh
Devlette dinletmiyorlarmış canım zaten çoğu hastaneAy ama biraz sorunlarım var evham yaptım bir rahatlamaya ihtiyacım var birde sanırım mantar oldum burun tıkanıklığı da çok var ilaç veriyorlarmış ona göre biraz rahat etmek istyorum:)) Ya ben dinleyemedim kalp atışını herhalde bir saniye açtı devletteSen iyisini yapıyosun ya ben birde çok yoğun çalışma temposuna girdim iyi durumda mı endişe ediyorum da :))
Evet Özele gideceğim bu defa ilk deneyim bakalım :) Ya benimki uyutmayacak derecede fazla maalesef ve alerji de çok arttı. Ablam burun için bir şey kullandım hamilelikte iyi gelmişti dedi oyüzden hayat kalitemi belki biraz arttırır dedim :)Devlette dinletmiyorlarmış canım zaten çoğu hastaneburun tıkanıklığı değil de benimde burun kuruluğu aşırı var mevsim geçişi alerjisi büyük ihtimalle ama yapacak bir şey yok diyorum işte
cnm bnde 10+5 deyim göğüslerim dolgun yatarken acıyor nadiren arada miğdem bulanıyor başka bişeyim kalmadı benmdeMerhaba bugün 10+3 deyiz düne kadar çok bulantı, kusma, ve halsizlik vardı bugün itibariyle belirtiler birden kesildi. Çok tedirgin oldum. Benzer durumu yaşayan var mı?
Canım ağrım var diye dün gittim bu şekilde sıkıntı yok kalp atışı başlamış dedi Ramiz teorisinden anlıyo musunHadi hayırlısı olsun canımmmm güzel haberlerini bekliyorum
Bana kaç olduğunu söylemedi sadece normal dediBenimde öyle oldu 7+2 olması gerekirken 6+1 dedi. Kalp atımı gördük 88 dedi. Senin kaç? Normal demedi düşük dedi doktor haftaya gel bakalım dedi moralim baya bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?