Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 2 50,0%
  • erkek

OY: 2 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4

Maşallah yaaa umut oldun bana da benimde kalp atışı düşük geldi bebek 1 hafta geride gelişimi... inşallah tiroitinde kontrol altına alınır sağlıkla kucağına al cnm

Ultrasonda bebek göründü mü peki? İnşallah haftaya duyulur yaaaa
Özelde ki doktor boş gebelik dedi devlette ki doktor embriyo var dedi daha önceden boş gebelik geçirdiğim için şuanda bende embriyo olduğunu görebiliyorum aslında. Emekli olmuş prof bi doktora attım ultrason resmini oda embriyo var olsa olsa kalbi durmuştur derim ben buna dedi bilmiyorum bi hafta daha bekliycem ama umut sıfır

Kızlar merhaba,
Birkaç gün önce mayıs annelerine katıldım. Tahmini doğum tarihi 14 mayıs gözüküyor. ama sanki erken döllenme oldu. betam 4-5 hafta aralığına göre yüksekti. İkiz mi acaba demiştim. Bugün 5+1 dim, tek kese ve yolk göründü. kalp atışı için 10 gün içinde tekrar gel dedi.
Ben sanki nisanda doğuracağım gibi hissediyorum. O yüzden bu gruba beni de dahil edebilir misiniz. Geçen yıl aralık annelerindeydim ordaki çoğu anne arkadaşımda kasımda doğurmuş. benim o zaman olumsuz sonlandı. inşallah bu sefer sağlıcakla kucağımıza alırız miniklerimizi.

Eğerki öyle bir durum varsa haftaya belli olunca neden boş gebelik olduğu ve tedavi olarak ne gerekli buna yönel cnm. Tüp bebekte embriyo genetiğine de bakılıyor benimde tüp bebekle oldu

aaaa hatta yaptığı ölçümde gs 1.43 cm çıktı. 6+2 sin dedi... bebiş 8 gün önden gidiyor.

Ee doğunca öğrenelim ozaman dgfd Birde benim bildiğim erkek ise erken gösteriyormuş kız ise çok geç gösterebilirmişş
ben geçen sene 12. haftada kızım olacağını öğrendim. Hatta zarfın içersinde istemiştik. erken öğrendik diye acaba erkek mi diye bizde düşünmüştük

Benim de aynı şekilde oldu son adet tarihime göre daha büyük olması gerekirdi 6+4 te duyduk kalp atışını sizin adınıza da çok sevindim inşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi

Kızlar Rabbım hepimizin bebeğini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Sayfayı okuyorum buralardayım. İnşallah bende Nisan annesi olacağım 8+5 bugün. Tüp bebek annesiyim bide ×2 tedirginlik ama Rabbım bebeklerimze güç kuvvet versin. Sımsıkı bize tutunsunlar. Tsh çok önemliymiş kızlar sanırım benim tsh gebelikten önce 1.5 iken gebelikte 4 çıktığını öğrendim ilaca başladım transfer zamanında . Önemli sanırım

Canımmmmmm gecen yıl hamileliğimde ilk tsh cıktıgını öğrendiğimde cok korkmustum. ılk defa basıma gelmıstı. evet önemli ama internette yazan şeyleri okuyup kendini tedirgin etme. Geçen yıl hematoloji doktoruna gıttıgımde doktora endıselerımı anlattıgımda anlıyorum senı ınternette yazanlara tasalanmıssın ama bu degerlerde gelısım gerılıgı olusmaz onlar farklı durumlar ıcın ınternette yazanları okuyunca kanser cıkarsın demıstı. cok tatlı bı doktordu. bu yılda gebe kalmadan tshım yuksek cıktı ılacla kontrol altına alındı.gecen yılda kontrol altına alınmıstı. ılac kullanıyorum dıye de kendını uzme dogal hormon ılacı. ılacın emılımı ıcın kurallara dıkkat et yeterlı.

Kızlar kafama takılan bir şey soracağım. Çiğ sütü kaynatıp ev yoğurdu yapmak hamilelikte sıkıntı yaratır mı? Siz nasıl yapıyorsunuz?

Evet canım artık kendimizi rahatlatmak için araştırmayı azaltılmamz lazım. Çok fazla bilgi kirliliği var gerçekten.

Önemli canım bende Tsh hastasıyım ama dr aylık gidiyosun ve ilaçla kontrol altına alıyolar stres yapma şu süreçte . Stres tiroidin düşmanı maalesef bide tuz tüketimine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…