Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 2 50,0%
  • erkek

OY: 2 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
Bir sorun yoksa söylemezler canım. Bana söyleyince araştırmaya girdim ama bu haftalarda olması gereken 100 ve üstü benimki az
Haftana gore cok normal senin ki benim 7+2 de 76di doktor kalp oluşumunu 8 haftada tamamen bitirir ondan sonra daha rahat duyarız dedi. Bu yuzden devlet hastanelerinde cok dinlemezler. Var mi yok mu ona bakılır. 14. Haftadan sonra her randevunuzda bebişiniz kalbini dinleyebilirsinizzz

Bir sorun yoksa söylemezler canım. Bana söyleyince araştırmaya girdim ama bu haftalarda olması gereken 100 ve üstü benimki az
İnşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi kendinize stres yapmayın çok dua edecegim sizin için Allah'ın izniyle normaldir önemli olan kalp atımı

ahhh inşallah canım ya şu haftayı atlatalım da inşallah bebiş benimledir.. benim doktorun net bi şekilde şuan gelişim geriliği var haftaya bakalm bu dönem tehlikeli kalp durabiliyor demesiyle yıkılmam bir oldu. Umuy dileniyorum o yüzden

Ben bir aydır gitmiyorum ve burada bazi arkadaşlarımızın kayiplarindan dolayı bende endişeliyim ama her şeyi cok araştırıyorum. Eğer gelişim geriliği varsa bu b12 eksik demek. Yani çoğu yerde bu şekilde okudum. Ispanak ve kırmızı lahana tüketmeni tavsiye ederim. C vitaminini de ihmal etme. Cantanda hep mandalina olsun. Ve en önemlisi ayaklarını yüksek tut. Bu kan dolaşımı için iyi. Hem ayak şişliği de yapmaz. Aynı zamanda dua herseyin ilacıdır Rabbım bebeğine güç kuvvet versin.

Evet beslenmeye daha dikkat edicem zaten ediyordum ama daha özen lazım.. ayakları bitek akşam uzatıyorum evde elimden geldiği kadar. İştede arada kalkıp tur atıyorum odada kan akışı olsun die. Küçücük odada akşama kadar oturunca sıfır hareket malesef

Oyle oluyor tabi. Sen yinede üzüntü ve stres yapma. Bunlar bile etkiliyor. Ne kadar olumlu olursan o kadar iyi. Haftaya da güzel güzel haberlerini verirsin bize

Selamlar güzel anneler
Tansiyonum gebelikte 13-8 di bu aralar 14-9 çıkıyor. Sizde durumlar nasıl. Birde acıkınca ellerim titriyor ve bana birşeyler oluyor sanki. Çok kilo aldım yemeden de duramıyorum.
Benimki de 10-6.
Sizin son tansiyonunuz biraz yüksek geldi bana. Doktorunuzu bilgilendirdiniz mi? Hipertansiyon sıkıntılı olabilir.

Bi sonra ki hafta daha büyük çıkabilir ilk haftalar hep böyle bi hafta önde bi hafta geride çıkabiliyor daha küçük ya merak etmeyin sağlıkla gelsin

Kızlar merhaba. Uzun süredir kalp atışı duymayı bekliyordum bir önceki muayenemde yoktu. Bugün hem devlette hem özelde kontrolüm vardı bebişin kalp atışını duydum çok şükür Sadece iki doktorum da 6 haftalık olduğunu söyledi. Son adet tarihime göre daha fazla olması lazımdı. Ama sorun yok dediler. Bir de tiroid için ilaç başladım. TSH değerim 3 çıkmış. Gebelikte 2.5 altı olması gerekiyormuş. Umarım her şey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…