Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 2 50,0%
  • erkek

OY: 2 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
Sadece peynirde mi pastörize olmasına dikkat etmeliyiz?
Çiğ sütü kaynatıp yoğurt yapınca bir şey olmaz değil mi? Bir emin olamadım. Dün biraz daha baktım bi doktora denk geldim instada o da çiğ süttü kaynatıp yoğurt yapmayın diyordu. Kararsız kaldım iyice.

Ben Beykoz da oturuyorum komşumun ineğinin sütünü alıyorum. Temiz süt, kaynatınca mikrobuda ölüyor. Bence market yoğurtlarından daha katkısız. Yıllardır ev yoğurdu yapar yerim. Kimi doktor öyle diyor kimide ev yoğurdu mantığına aklına güven.

Sizde de su gibi akıntı oluyor mu bende bu ara çok oluyor su gibi renksiz akıntı normal sanırım gebelikte 7+5 deyiz
Bilmiyorum ki bende de süt kesiği gibi beyaz sarı kokusuz akıntılar (afedersiniz) oluyo enfeksiyonda yok anlamadım normaldir herhalde canım

İlk bebeğim küçükken pastörize sütten yoğurt yapmayı defalarca denedim asla olmuyor. Yoğurt makinesinde belki tutar ama elle mayalamada imkanı yok olmadı. Sonra çiğ sütü kaynatıp yaptım, hala da öyle yapıp veriyorum. 6 aylık bebeğe bile öyle veriyoruz yani. Çiğ sütü kaynatınca bir şey olacağını düşünmüyorum. Ama tabi nerden aldığınız da önemli. Kimse kimsenin nerden aldığını bilmiyor, belki aldığınız çiftliğin hayvanlarında şap vardır vs. Araştırıp güvendiğiniz yerden alırsanız bir şey olmaz

Kızlar kızlar iki gündür grip gibi bir sey olmuşum. Hapşırınca gobek deliğimin hemen altında böyle titreme gibi cok komik bir his oluyor. Bunu yaşayan var mi

Temizlik açısından çok zor olmaz mı bebekle

Bilmiyorum ki bende de süt kesiği gibi beyaz sarı kokusuz akıntılar (afedersiniz) oluyo enfeksiyonda yok anlamadım normaldir herhalde canım
Bence normal bişey doktora gittiğimde de demiştim normal dedi birde gebelikte akıntı artiyormus enfeksiyon olmasında sorun yok kış ayı geliyor üşütmeden de ister istemez olur belki

Hanımlar selam sat 27 temmuzdu 6+3 te doktora gittim kalp atşına çok düşük 60 70 civarı haftaya tekrar gel dedi böyle bi durum yaşayan varmı ? Araştırdığımda hep düşük olur gibi şeyler okudum lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bugün tam 10 olduk çok şükür misket limonu kadarmış uygulama öyle diyor
Sizde diş kanaması oluyor mu acaba ben her diş fırçamda çokça kanama oluyor yapılabilecek bir şey var mı ki

Hanımlar ben henüz 7+3teyim ama epey sıkıntı yaşıyorum. Çok halsizim, sürekli uykum var, midem bulanıyor, hiçbir şey yapamıyorum. artık iyice moralim bozulmaya başladı normal hayatıma devam etmekte zorlanıyorum bunlar normal mi, siz de böyle miydiniz

Aynıyız senle bendede sürekli uyku hali var yataktan cikasim yok onun dışında ekstra bir sorunum yok şükür

Aynıyız senle bendede sürekli uyku hali var yataktan cikasim yok onun dışında ekstra bir sorunum yok şükür
ay içim rahatladı teşekkürler. benim de öyle çok şükür ekstra bi sorun yok. halime şükrediyorum ama normal şartlarda hayatta çok aktifimdir o yüzden artık iyice bu halime sinir olmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…