- 12 Mart 2024
- 250
- 79
- 18
- 32
Bende öyleyim evde oturmaya hiç alışık değilim ama mecburen şuan kalıyoruz bebisler için ilk 3 ay bu şekilde devam edecek sanırım:)) kışa geliyor mecbur evde duracağız ve yatacağızay içim rahatladı teşekkürler. benim de öyle çok şükür ekstra bi sorun yok. halime şükrediyorum ama normal şartlarda hayatta çok aktifimdir o yüzden artık iyice bu halime sinir olmaya başladım
öyle görünüyor evetBende öyleyim evde oturmaya hiç alışık değilim ama mecburen şuan kalıyoruz bebisler için ilk 3 ay bu şekilde devam edecek sanırım:)) kışa geliyor mecbur evde duracağız ve yatacağız
Bulantıları ne sen sor ne ben anlatayımHanımlar ben henüz 7+3teyim ama epey sıkıntı yaşıyorum. Çok halsizim, sürekli uykum var, midem bulanıyor, hiçbir şey yapamıyorum. artık iyice moralim bozulmaya başladı normal hayatıma devam etmekte zorlanıyorumbunlar normal mi, siz de böyle miydiniz
Merhaba arkadaşlar nasılsınızbugün tam 10 olduk çok şükür misket limonu kadarmış uygulama öyle diyor
Sizde diş kanaması oluyor mu acaba ben her diş fırçamda çokça kanama oluyor yapılabilecek bir şey var mı ki
Hanımlar ben henüz 7+3teyim ama epey sıkıntı yaşıyorum. Çok halsizim, sürekli uykum var, midem bulanıyor, hiçbir şey yapamıyorum. artık iyice moralim bozulmaya başladı normal hayatıma devam etmekte zorlanıyorumbunlar normal mi, siz de böyle miydiniz
10+5 deyim gülünce göbeğimi içinde bir şey hareket ediyormuş gibi hissediyorum bendeKızlar kızlariki gündür grip gibi bir sey olmuşum. Hapşırınca gobek deliğimin hemen altında böyle titreme gibi cok komik bir his oluyor. Bunu yaşayan var mi
Bugün biraz iş yaptım dolap içlerini falan sildim temizledim . Belim kopacak gibi şuan yani gerçekten başkası söylese abartıyorsun derim ama belimin her yeri ayrı ağrıyor ya şaka gibiDiş kanaması hakkında bir fikrim yokbende 12 den sonra 10 haftalık olacağım. Pazar günü gelse de hangi meyveye sebzeye dönüşmüşüm baksam diye gün geçiriyorum
Ben de hala daha öyle. Özellikle saat 4 ten sonra bir ağırlık çöküyor kaldıramıyorum kendimi. Ben bir de şeyi fark ettim mesela uyandım koltuğa oturmadan uzanmadan ne yaptıysam yaptım yaptım, 2 dakika dinleneyim diye otursam hiç kalkamıyorum sonra. Ama özellikle 4-5 ten sonra ayrı pilim bitiyor bir de bel ağrısı ve kasık ağrısı oluyor
Aynen bende de kanama oluyor. Süt yoğurt peynir bolca tüket. Her gün fırçala tuzlu su ile gargara yap canım. Diş etlerimiz çekiliyormuş. Sağlamlaştırmak için bunları yap.Merhaba arkadaşlar nasılsınızbugün tam 10 olduk çok şükür misket limonu kadarmış uygulama öyle diyor
Sizde diş kanaması oluyor mu acaba ben her diş fırçamda çokça kanama oluyor yapılabilecek bir şey var mı ki
13. haftadan sonra yapınKızlar peki hamilelikte yürüyüş çok önemli biliyorsunuz. Yürüyüşlere ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz yada doktorunuza sordunuz mu ? Ben sormayı unuttum maalesef. Kabızlık ve şişkinliğim var aslında yürüyüş yapsam çok faydalı olabilir ama bilmiyorum bu aylarda yapmak riskli olabilir mikabızlık problemi de iyi değil diyorlsr şimdi araştırdım da internette biraz hem gebelik için hem doğum için iyi değil diyorlsr bilemedim ya
İyiyim kuzum benim sen nasılsın? Geçen hafta hafif belirtilerle geçti bir de iş yoğunluğu başladı. Pek giremiyorum. Cuma kontrolüm vardı şuan her şey yolunda çok şükür tüm organları oluşmuş gördük minik kollarını bacaklarını. Haftasıyla uyumlu gelişimi
Allah yardımcın olsun canım benim safra kesemde taş vardı ilk hamileliğimde çok çektim nefes alamıyor gibiydim simdi de sag bobregimde varmış inşallah ağrısız geçiririz atlatırsın inşallah ağrılarınıböbrek taşı düşürüyorum korkunç bi ağrı,daha önce taş düşüren oldu mu aranızda
İyi olmanıza çok sevindim canım.İyiyim kuzum benim sen nasılsın? Geçen hafta hafif belirtilerle geçti bir de iş yoğunluğu başladı. Pek giremiyorum. Cuma kontrolüm vardı şuan her şey yolunda çok şükür tüm organları oluşmuş gördük minik kollarını bacaklarını. Haftasıyla uyumlu gelişimisen neler yapıyorsun nasılsın, bebiş nasıl?
Ya evet 4 Ekim’de benim detaylı var cinsiyetini de öğreneceğiz inşallah çok heyecanlı her anlamda sağlıklı olması tek dileğim ve önceliğimİyi olmanıza çok sevindim canım.
Benim belirti diyebileceğim karnımda hafif-orta arası bir ağrı oluyor ara ara onun dışında çok şükür ben de iiyiyim. Bebişkoyu en son 7+6 da gördüm sağlıklıydı. Bu hafta perşembe randevum var ben de onu bekliyorum inşallah benim de haftasıyla uyumlu görünür. Arada mart grubuna bakıyorum, cinsiyeti çoğunluğu öğrendi 3-4 haftaya bizim grubumuzda şenlenir inşallah.
bende şuan 8+6 haftayım hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz ve ikinci anneliğim ilk hamileliğimde boyle hiç olmamıştım resmen hayattan hiç bir zevk almıyorum ilacı iciyorum bende ama dediğin gibi çok bir etkisini görmedim.. karışık seyler asla yiyesim gelmiyorMerhaba kızlar, öncelikler kolaylıklar diliyorum herkese. Ben 8+5teyim şuan. Ama hiç iyi değilim yaşam enerjim yok mutlu değilim hamileyim oohh ne güzel çocuklarım olacak diye sevinemiyorum bile. Yani bir an önce şu günler geçsin diye dua ediyorum. Kustuğum yerde oturup ağlıyorum ben ne olucam böyle diye. Hamilelik duygusallığı gelmedi. Sadece halime ağlıyorum. Geçen gün yediğim hiçbişey durmadı akşama kadar midemde. Bi de üstüne su kaybından migrenim tuttu. Acillik oldum serum falan derken halaa toparlayamadım. Doktor bulantı ilacına başladı. Aman aman bi etkisinin olduğunu söyleyemem ama iki gündür en azından boğazıma kadar gelse de çıkarmadım. Sadece öğürmekle kalıyor. Benim sorunum kokuyla. Koku beni tetikliyor kusturuyor. Ev eşim tüm dünya kokuyor. Herşeyi ateşe veresim var. Mutfağa giremiyorum. Yemek yapamıyorum. Yediğim şeyler tost mercimek çorbası yoğurt çorbası ve sade makarna üzerine yoğurt. Salı günü kontrolüm var. Akşam erkenden uyuyorum bütün gün yatıyorum günlerdir dışarı çıkmadım. Yürüyüş yapayım günde yarım saat de olsa diyorum yok olmuyor gücüm yok.
Ayy çok heyecanlııııYa evet 4 Ekim’de benim detaylı var cinsiyetini de öğreneceğiz inşallah çok heyecanlı her anlamda sağlıklı olması tek dileğim ve önceliğimgelişmeleri yaz mutlaka inşallah sağlıklıdır tüm minişler
Canım ben mart annelerrine yazdım geçen gün. Evet burada pek enerji olmadığı için orada yazmaya devam ediyorum ucundan kıyısından Mart da olabilir diye bahaneyle. Ay ben geldim tabii 14 gün oldu yolculuk son saatler çok zorladı çok yoruldum devamında mide durumlarının artması hızla zayıflamam nedeniyle mide ilacına başladım gece bir tane pırilam içiyorum. 4 gün önce gittim bebişi görmeye sol yumurtalıkta kistim vardı o çok ağrı yaptı 10+2 çıktı o gün iyiyiz çok şükür sen nasılsın 2 hafta sonra cinsiyet öğrenmeye gideceğiz
cnm detaylı ultrason mu oysa 20. haftalarda yapılmıyor muYa evet 4 Ekim’de benim detaylı var cinsiyetini de öğreneceğiz inşallah çok heyecanlı her anlamda sağlıklı olması tek dileğim ve önceliğimgelişmeleri yaz mutlaka inşallah sağlıklıdır tüm minişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?