Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 2 50,0%
  • erkek

OY: 2 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
Yeter ki bebiş de sen de iyi olun canım. Bizim de yolculuktan sonra mahvolmuştum ama Şükür toparladım. Biraz olsun kilo alabilirsin inşallah, güçten düşme, bir evladın daha var sonuçta. Gerçi kaç kilo kaç yaşta olursak olalım anne cabbarlığı diye de bir şey var. Sizin tahmini cinsiyet öğrenme tarihlerinizi duyunca çok heyecanlandımmm istemsizce.
Bebişim perşembe günü göreceğiz bakalım, inşallah iyidir. Bulunduğum ilçede bir de devlet hastanesine şans vermek istedim yoksa il merkezine 1.30 saat aramız var, okulla çok zorlar gibi geliyor. Gerçi bebişlerimiz iyi olsun da biz fizana da gideriz.

Kızlar ben iki üç gündür ev işi yapıyorum dolap silme koltuk silme falan, yoruluyorum arada da karnıma ağrılar giriyor. Doktor son kontrolde bir sıkıntı görmemişti çok şükür ama gebeliği öğrendiğimden beri dik süpürge vs hariç doğru düzgün iş yapmıyorum kendimi bunalmış hissediyorum ama bir yandan da yapmasam mı diyorum vicdanım sızlıyor çok kararsızım sizler temizlik ev işi vs yapıyor musunuz yoksa yerinizden kalkmıyor musunuz ?

Canım elbette iş yapıyoruz, doktor bir sorun görmediği için tabi ki. Bu 3 ay bizler için riskli biliyoruz ki. Bu dönemde kendini yormadan iş yapmanı tavsiye ederim, ev işinin her zaman telafisi vardır. Ara ara benim de karnıma ağrılar giriyor sebebini ben de bilemiyorum doğrusu.

Doğru diyorsun canım gerçekten bende kış girmeden biraz detaylı yapayım zaten kış girince ağırlaşacağız yerimizden kalkamayız daha dedim ahahahah ya kasıklarıma değil bildiğin karnımın ortalarına ağrılar giriyor 2-3 gündür aslında böyle ağrı gibi de değil batma hissi gibi daha çok seninde mi öyle ?

Kızlar merhaba 9 haftaya girdim bugün gribe yakalandım boğazlarım çok şiş burun akıntısı baş ağrısı mahvediyor beni ne yapabilirim tavsiyeleriniz neler acile gitsem herhangi bir işlem yapılır mı

Kayınvalidemin meşhur bir sözü vardır, beni görmek isteyen evimin şekline şemaline bakmaz diye bu dönem buna çok katılıyorum, ruhumuzda var evimiz pırıl pırıl olsun ama öncelik daima biziz.
Benim de söylediğin gibi kasıklarım değil karnım ağrıyor, perşembe doktor randevusu var bunu soracağım sana da haber veririm canım.

Doğru söylüyorsun valla canım öncelik biziz ev işi kdar da nankör bir şey yok zaten benim daha doktora randevum için 1 ay var sen sorunca bana da haber et canım olur mu

Kıyamam, valla çok zormuş. Abartı değilmiş. Her hamilelik özelmiş.

Bende de evin dağınıklığı pis olması bir türlü enerji bulamamadan dolayı bunalmışlık ve sürekli ağlama var ben evi toparlayamıyorum çocuk nasıl bakacağım düşüncesi geçip duruyor hafta içi çalışınca tüm işler kaldı robot var şükür ona süpürtüp bende toz alıp silcem çok iş yapamıyorum ilk trimesterin bitmesini bekliyorum sağsalim

Çok geçmiş olsun ya çok kötü isen antibiyotiklerin bazıları kadın doğum doktorunun izninde kullanılabiliyormuş ama diğer doktorlar bu konu da bilgili olmadığı için kadın doğuma gidip bilgi alman daha iyi olabilir
İnşallah hemencecik iyileşirsin
Birde bol bol c vitamini almaya çalış mandalina portakal

Geçmiş olsun, kuşburnu çayı yapıp iç iyi gelir.

Benimde cuma günü randevum var. Fetal DNA için konuşacağız. Büyük ihtimalle 11. Haftamda yaptırırım. İnşallah güzel temiz sonuçlar alırım. Tabi cinsiyetlerini öğrenmeme de az kalmış oluyor.

Ben kızımda böyleydim 14-15 gibi geçmişti. Belki iki üç hafta yoğun yaşarsın ama geçecek hepsi

Çok teşekkür ederim cevabın için inşallah bian önce toparlarim ister istemez korkuyorum da bebislere birşey olursa diye

Bir önceki hamileliğimde bende senin gibiydim. Hatta daha köyü bile diyebilirim. Yazdıklarını okuyunca o anlrım canlandı. Nefesimi 1 dk tutarak mutfağa giriyor tostu makinaye kpyuyor kacıyordum 5 dk sonra nefesimi tutup o tostu tabaga koyup hemen salona kacıyordum. En faxla yapabildiğim tostu kendime onada böyle çözüm bulmustum. Geçmeyen mide bulantıma karbonhidrat 1-2 saat iyi gelir gibi oluyor ama yine midem dönüyordu. Aksamları çiğ köfte kebap vs gibi hazır şeyler yiyebiliyordum mutfaga giremediğim icin. Sonrasında ne oldu? 6-7 ayda 15 kilo aldım. Karbonhidrat agırlıklı beslenmeden dolayı. Ki normal yasamımda böyle beslenen biri bile değildim. Eve ekmek girmezdi. Giren ekmeği bitiremezdik.
Eşinden destek al bol bol yeşillik köfte va pişirsin onları yemeye çalış. Karbonhidratı dengeli tüket. Esmer ekmek her öğününe maksimum 2 dilim koy. Gitmediğim doktor kalmadı senin hassas geçiyor yapabilecek birşey yok demişti. Prilam biraz yataktan cıkmamı sağlamıstı. Ama eski yasamımla alakam yoktu. Allah kolaylık versin
Canım bi de aklıma be geldi taze zencefil al. O da mide bulantısına iyi geliyor. Ya da tız zencefili pastörize sütün içine koy kaynat. Hem bagısıklıgın artar hem öide bulantına iyi gelir. Onun dısında benim bildiğim baska çözüm yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…