Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 2 50,0%
  • erkek

OY: 2 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
bir de bir şey danışmak istiyorum
kontrolünüze giderken mesane dolu, idrara sıkışık mı gidiyorsunuz? ben hep ultrasona girmeden önce tuvaletimi yapıyorum ama sanırım mesane doluyken girmek daha net görüntü alınması açısından daha iyiymiş. bilgisi, tecrübesi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum :)

öyle bişey demedi cnm doktor bende boş gidiyorum

Ben biraz kilolu biriyim canım. Dolu olunca karından net görülüyor zorlanmadan.

ay evet öyle de olmasın tabiii sonradan gelirse birden kilolar ayvayı yedik

Ya benim ki çift yumurta ikizi bir erkek bir kız olsun istiyorum ama ekşi yeyince erkek olur diyolar Allah canlarını sağ etsin öncelik sağlık tabi ama bir erkek bi kız olur inşallah
Ne güzel Gönlüne göre bir de hayırlısı neyse Rabbim onu versin inşallah

Bu durumdayım iki defa serum yedim aksam bulantı ve açlık hissetmemek için 8de uyuyorum

Bende az az ve sık sık yiyorum eskiden gün boyu ac kalabilirdim ama hamile kaldıktan sonra özellikle şu son 1 haftadır sanki acıkınca hemen yemeyince elim ayağım boşalıyor gebelikten dolayı tansiyon da düşük zaten bayilcak gibi hissediyorum kendimi

Canım senin ikiz miydi hatırlamıyorum ama ben de böyleydim 8 haftaya doğru acayip kötü oldum her şeyden tiksindim her şeyi kokuyordu domatesten soslardan her şeyden taze fasulyeden bile. Ama 3-4 gündür midem iyileşmeye başladı geceleri bir tane pirilam içiyorum 13 gündür. Şimdi diyeceksin ki ilaçtandır Ama ilaç içtiğim halde bile 13 gün boyunca çok zor yemek yedim sabahları kusmamı engelledi Ama yemek yememi düzeltmedi pek. Derken aniden düzelmeye başladım ki 2 sabahtır ilaçla bile istifra ediyorum muhtemelen HCG en pik dönemde ama azalacak inan bana. Asla salçalı sulu yemekleri yiyemeyen Ben bu gece fırında sebzeli incik yedim 2 tabak sabret Çok az kaldı geçecek Benim de tamamen tabii ki de tiksinmeler geçmedi ama bayağı azaldı. İki gün sonra 11 hafta bitecek 12. Haftaya gireceğim

Günaydın kızlar Fetal DNA için fiyat bilgisi alan var mı, bir de üniversitede yapmayı düşünenler vardı onlar görüştüler mi ?

kızlar ya ben hasta oldum gece uyandım boğazım şişmiş ağrıyo sıcak su+bal+limon yaptım hemen ama anlık etki ediyo. Sabah baş ağrısı da başladı. Bi de öğretmenim şu halde okula gidicem. Çabucak iyileşmek için ne yapabilirim bildiğiniz bir şeyler var mı? Bi de bebeğe zararı olur mu acaba

Günaydın tatlım evet ikiz prilam gece 2 tane içiyorum bikaç gündür çok şükür midemden geçen duruyor yerinde yani kokuya karşı öğürme refleksi azalsa da var. pişmiş soğan taze fasulye gibi yemekler düşüncesi bile rahatsız ediyor. Ne tesadüf ki ben de dün incik yedim hatta üzeri soslu falan tandır gibi yapılmıştı. Gayet de güzel yedimben şuan 9+2 deyim. İlaç sayesinde iyi olduğumu düşünüyorum. Çünkü akşam hafiften başlıyor bulantı. Sonra ilaç içiyorum zaten toparlıyorum. Yalnız mesela dün akşam 2 3 saat hatta daha fazla baş dönmesi yaşadım acıktım kan şekerim düştü yemek yiyince toparlarım diye düşündüm ama çok etki etmedi. Böyle sanki için geçer gibi olur ya. Tansiyonuma baktım 12 7. Demek ki yeni belirtiler de bunlar diye düşündüm hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…