- 14 Temmuz 2025
- 91
- 95
- 3
- 27
öyle bişey demedi cnm doktor bende boş gidiyorumbir de bir şey danışmak istiyorum
kontrolünüze giderken mesane dolu, idrara sıkışık mı gidiyorsunuz? ben hep ultrasona girmeden önce tuvaletimi yapıyorum ama sanırım mesane doluyken girmek daha net görüntü alınması açısından daha iyiymiş. bilgisi, tecrübesi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum :)
Ben biraz kilolu biriyim canım. Dolu olunca karından net görülüyor zorlanmadan.bir de bir şey danışmak istiyorum
kontrolünüze giderken mesane dolu, idrara sıkışık mı gidiyorsunuz? ben hep ultrasona girmeden önce tuvaletimi yapıyorum ama sanırım mesane doluyken girmek daha net görüntü alınması açısından daha iyiymiş. bilgisi, tecrübesi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum :)
ay evet öyle de olmasın tabiii sonradan gelirse birden kilolar ayvayı yedikBende cok meyve tüketiyorum. Zaten normal yemek yemek gelmiyor içimden. Ebede zaten sen kilo alınca bebekte almış olmuyor dedi. Ben kilo almadığımı söyledim 14. Haftadan sonra başlar. Önemli olan neler yediğin dedi. Umarım instagramda gördüğüm gibi 20 25 kilo ile bu turu bitirmeyiz
ben çok yiyorum ya ama yemek doğru düzgün yiyemiyorum onu tamamlasın diye baya bir yiyorum haklısın dikkat etmek lazımGünde 1 kiloya yakın meyve çok fazla dikkat edin ileriki dönemde gebelik şekeriniz çıkabilir. Bana doktorum günde 1 porsiyon meyve demişti
Ne güzelYa benim ki çift yumurta ikizibir erkek bir kız olsun istiyorum ama ekşi yeyince erkek olur diyolar Allah canlarını sağ etsin öncelik sağlık tabi ama bir erkek bi kız olur inşallah
Bu durumdayım iki defa serum yedim aksam bulantı ve açlık hissetmemek için 8de uyuyorumMerhaba kızlar, öncelikler kolaylıklar diliyorum herkese. Ben 8+5teyim şuan. Ama hiç iyi değilim yaşam enerjim yok mutlu değilim hamileyim oohh ne güzel çocuklarım olacak diye sevinemiyorum bile. Yani bir an önce şu günler geçsin diye dua ediyorum. Kustuğum yerde oturup ağlıyorum ben ne olucam böyle diye. Hamilelik duygusallığı gelmedi. Sadece halime ağlıyorum. Geçen gün yediğim hiçbişey durmadı akşama kadar midemde. Bi de üstüne su kaybından migrenim tuttu. Acillik oldum serum falan derken halaa toparlayamadım. Doktor bulantı ilacına başladı. Aman aman bi etkisinin olduğunu söyleyemem ama iki gündür en azından boğazıma kadar gelse de çıkarmadım. Sadece öğürmekle kalıyor. Benim sorunum kokuyla. Koku beni tetikliyor kusturuyor. Ev eşim tüm dünya kokuyor. Herşeyi ateşe veresim var. Mutfağa giremiyorum. Yemek yapamıyorum. Yediğim şeyler tost mercimek çorbası yoğurt çorbası ve sade makarna üzerine yoğurt. Salı günü kontrolüm var. Akşam erkenden uyuyorum bütün gün yatıyorum günlerdir dışarı çıkmadım. Yürüyüş yapayım günde yarım saat de olsa diyorum yok olmuyor gücüm yok.
Hepimizin gönlünce versin canım inşallahNe güzelGönlüne göre bir de hayırlısı neyse Rabbim onu versin inşallah
evet aynıydı bugün 10+4üz
Evet maşallah miniklerimizeevet aynıydı bugün 10+4üz
Canım senin ikiz miydi hatırlamıyorum ama ben de böyleydim 8 haftaya doğru acayip kötü oldum her şeyden tiksindim her şeyi kokuyordu domatesten soslardan her şeyden taze fasulyeden bile. Ama 3-4 gündür midem iyileşmeye başladı geceleri bir tane pirilam içiyorum 13 gündür. Şimdi diyeceksin ki ilaçtandır Ama ilaç içtiğim halde bile 13 gün boyunca çok zor yemek yedim sabahları kusmamı engelledi Ama yemek yememi düzeltmedi pek. Derken aniden düzelmeye başladım ki 2 sabahtır ilaçla bile istifra ediyorum muhtemelen HCG en pik dönemde ama azalacak inan bana. Asla salçalı sulu yemekleri yiyemeyen Ben bu gece fırında sebzeli incik yedim 2 tabak sabret Çok az kaldı geçecek Benim de tamamen tabii ki de tiksinmeler geçmedi ama bayağı azaldı. İki gün sonra 11 hafta bitecek 12. Haftaya gireceğimMerhaba kızlar, öncelikler kolaylıklar diliyorum herkese. Ben 8+5teyim şuan. Ama hiç iyi değilim yaşam enerjim yok mutlu değilim hamileyim oohh ne güzel çocuklarım olacak diye sevinemiyorum bile. Yani bir an önce şu günler geçsin diye dua ediyorum. Kustuğum yerde oturup ağlıyorum ben ne olucam böyle diye. Hamilelik duygusallığı gelmedi. Sadece halime ağlıyorum. Geçen gün yediğim hiçbişey durmadı akşama kadar midemde. Bi de üstüne su kaybından migrenim tuttu. Acillik oldum serum falan derken halaa toparlayamadım. Doktor bulantı ilacına başladı. Aman aman bi etkisinin olduğunu söyleyemem ama iki gündür en azından boğazıma kadar gelse de çıkarmadım. Sadece öğürmekle kalıyor. Benim sorunum kokuyla. Koku beni tetikliyor kusturuyor. Ev eşim tüm dünya kokuyor. Herşeyi ateşe veresim var. Mutfağa giremiyorum. Yemek yapamıyorum. Yediğim şeyler tost mercimek çorbası yoğurt çorbası ve sade makarna üzerine yoğurt. Salı günü kontrolüm var. Akşam erkenden uyuyorum bütün gün yatıyorum günlerdir dışarı çıkmadım. Yürüyüş yapayım günde yarım saat de olsa diyorum yok olmuyor gücüm yok.
Hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahBen bugün öğrendim kızmışbir oğlum vardı, bir de kız haberi almak çok iyi geldi 11+3 üm bebek 11+6 çıktı. Artık burada cinsiyet haberleri gelmeye başlar
Hayırlısı olsunn darısı başımıza :))Ben bugün öğrendim kızmışbir oğlum vardı, bir de kız haberi almak çok iyi geldi 11+3 üm bebek 11+6 çıktı. Artık burada cinsiyet haberleri gelmeye başlar
Hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Teşekkür ediyorumHayırlısı olsunn darısı başımıza :))
Günaydın tatlım evet ikizCanım senin ikiz miydi hatırlamıyorum ama ben de böyleydim 8 haftaya doğru acayip kötü oldum her şeyden tiksindim her şeyi kokuyordu domatesten soslardan her şeyden taze fasulyeden bile. Ama 3-4 gündür midem iyileşmeye başladı geceleri bir tane pirilam içiyorum 13 gündür. Şimdi diyeceksin ki ilaçtandır Ama ilaç içtiğim halde bile 13 gün boyunca çok zor yemek yedim sabahları kusmamı engelledi Ama yemek yememi düzeltmedi pek. Derken aniden düzelmeye başladım ki 2 sabahtır ilaçla bile istifra ediyorum muhtemelen HCG en pik dönemde ama azalacak inan bana. Asla salçalı sulu yemekleri yiyemeyen Ben bu gece fırında sebzeli incik yedim 2 tabak sabret Çok az kaldı geçecek Benim de tamamen tabii ki de tiksinmeler geçmedi ama bayağı azaldı. İki gün sonra 11 hafta bitecek 12. Haftaya gireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?