Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 2 50,0%
  • erkek

OY: 2 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
Bende öyleyim tatlıyı çok severdom waffleye falan dayanamam ama asla yemek içimden gelmiyo. Bol ekşili salata turşu için ölüp bitiyorum acaba erkek mi kız mı herkes ekşi yersen erkek olur diyolar sizce ne kadar doğru

Ya benim canım hiçbir şey çekmiyor. İlk hamileliğimde de çekmemişti. Şu aşermek nasıl bir şey çok merak ediyorum. İnşallah bunda başıma gelir
Asermek için erken mi bilmiyorum ama tuhaf hissediyorum tatlıyı çok severim ama ekşi için ölüp bitiyorum

Kızlar 9+3 haftalık oldum. Bugün gece aniden gelen bir üşüme ve titreme ile uyandım. Yani ateşim yok hala yok ama gereksiz bir üşüme titreme var bilginiz var mı

Günde 1 kiloya yakın meyve çok fazla dikkat edin ileriki dönemde gebelik şekeriniz çıkabilir. Bana doktorum günde 1 porsiyon meyve demişti

ben eskiden beri hep ağızdan nefes alırım gece maalesef burnum hep tıkalı olur şimdi daha da arttı
Biraz baktım hamilelikte rinite benzer durumlar varmış hormonların etkisiyle bende de alerjik rinit var bi iki senedir mevsimsel şekilde. Şimdi gerek yok ama burun spreyi ya da burun bandı işe yarayabilir doktora soracağım

Geçen yıl hamileliğimde bende tatlı bağımlısı olmama rahmen cok uzaklasmıstım. Hic aramıyordum. Hep eksi ve acı seyler istiyordu canım. Mide bulantılarımda coktu doguma kadar kustum. Herkes erkek dedi ama 12. hafta cinsiyetinin kız olduğunu öğrenmiştik.
Yani o işler belli olmuyor pek geçen yıl ben cok arastırmıstım

Zaten derler ki yersin ekşiyi doğurursun Ayşeyi mi ne öyle bir söz var ahahahhaha

Zaten derler ki yersin ekşiyi doğurursun Ayşeyi mi ne öyle bir söz var ahahahhaha
Annemde tatlı sevmez bana hamileyken hep tatlı aşeriyormuş bu işte bi terslik var sanki hatta 1 yaş doğum günümde pastaya saldırmışım bende seviyormuşum tatlıyı, hala severim çok. Ama hamile kaldığımda tatlıdan soğuyorum resmen. Bu hamileliğimde de ağzıma tatlı süresim gelmiyor. Gerçi iştahımda yok canım hiçbirşey çekmiyor.

Sen ne kadar alsanda birşey olmaz çıtı pıtıymışsın.
Genelde vucut kitle endeksine göre kaç kilo alacagını bulabilirsin canım. Sen 15-20 hatta 25 kilo alsanda birşey olmaz gibi geldi bana
Herkes birşeyler der çok aldırış etme. Bilimsel verilere bak ve doktoruna danış en sağlıklı bilgi bilimsel olandır. Herkesin vucudu farklı hamile kaldı kilolar farklı vki farklı. Kişisel olarak değişen şeyler bunlar hep

Eklentiler

• E9435B46-F4CF-4265-93C8-0555BE57203E.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 50
Beta yüksek olunca mı cinsiyeti kız oluyordu ay heyecan yaptım. Senin kaç haftalık canım gebeliğin
Beta yüksekliğinde kız oluyor diye birşey mi varmış bunu ilk defa duydum. Kalp atışı hızlı ise kız filn diyorlardı da bunu duymamıstım.
Bi de sanki haftası ilerde olunca erkek diyorlardı. Ama bunların dogruluk payları var mı bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…