Bu sene herkes kız senesi diyor.bende kız hissediyorum ama sonuç kesinleşince işaretlicemGrubumuzun ilk bebişi kızzzzz bakalım böyle mi devam edecekkkhayırlı olsun canım
Bende öyleyim tatlıyı çok severdom waffleye falan dayanamam ama asla yemek içimden gelmiyo. Bol ekşili salata turşu için ölüp bitiyorum acaba erkek mi kız mıBende tatlıdan tiksindim gibi. Ama eksiye dayanamıyorum limon üstü tuz yiyorum. Hep ekşi şeyler yiyesim var. Ama içecek türü özellikle çaydan çok tiksindim arkasından ayran soğuk içecekler derken birtek su içebiliyorum oda bir bardağı yarım yarım
Yoksa midemi bulandırıyor
Asermek için erken mi bilmiyorum ama tuhaf hissediyorum tatlıyı çok severim ama ekşi için ölüp bitiyorumYa benim canım hiçbir şey çekmiyor. İlk hamileliğimde de çekmemişti. Şu aşermek nasıl bir şey çok merak ediyorum. İnşallah bunda başıma gelir
10+3Şuan kaçıncı haftadasınız
Günde 1 kiloya yakın meyve çok fazla dikkat edin ileriki dönemde gebelik şekeriniz çıkabilir. Bana doktorum günde 1 porsiyon meyve demiştibende 64 kiloyla başladım şimdi sabah tartıldığım 63,3 falan çıkıyor aslında çokta meyve kuruyemiş yiyorum çok yemek yiyemesem de yemekte yiyorum ama niye öyle oldu anlamadım neredeyse günde 1 kiloya yakın meyve yiyorumdur heralde
Ben 10+1 im 1 kilo verdimKızlarrrr kaç haftada kaçar kilo aldınızzzz
ben eskiden beri hep ağızdan nefes alırım gece maalesef burnum hep tıkalı olur şimdi daha da arttıBir de kızlar gece yatarken ağızdan mı sadece nefes alıyorsunuz çogunlukla siz de
Biraz baktım hamilelikte rinite benzer durumlar varmış hormonların etkisiyleben eskiden beri hep ağızdan nefes alırım gece maalesef burnum hep tıkalı olur şimdi daha da arttı
Geçen yıl hamileliğimde bende tatlı bağımlısı olmama rahmen cok uzaklasmıstım. Hic aramıyordum. Hep eksi ve acı seyler istiyordu canım. Mide bulantılarımda coktu doguma kadar kustum. Herkes erkek dedi ama 12. hafta cinsiyetinin kız olduğunu öğrenmiştik.Bende öyleyim tatlıyı çok severdom waffleye falan dayanamam ama asla yemek içimden gelmiyo. Bol ekşili salata turşu için ölüp bitiyorum acaba erkek mi kız mıherkes ekşi yersen erkek olur diyolar sizce ne kadar doğru
Zaten derler ki yersin ekşiyi doğurursun Ayşeyi mi ne öyle bir söz var ahahahhahaGeçen yıl hamileliğimde bende tatlı bağımlısı olmama rahmen cok uzaklasmıstım. Hic aramıyordum. Hep eksi ve acı seyler istiyordu canım. Mide bulantılarımda coktu doguma kadar kustum. Herkes erkek dedi ama 12. hafta cinsiyetinin kız olduğunu öğrenmiştik.
Yani o işler belli olmuyor pekgeçen yıl ben cok arastırmıstım
Annemde tatlı sevmez bana hamileyken hep tatlı aşeriyormuşZaten derler ki yersin ekşiyi doğurursun Ayşeyi mi ne öyle bir söz var ahahahhaha
Sen ne kadar alsanda birşey olmazbende 49 kg civarıydım gebelik öncesi en son 51.3 kg gördüm son günlerde tartılmadım gerçi. Ama 49 kgken bile karnım çıkıktı benim e şimdi daha da belirgin oldu çevremdekiler Kilona dikkat et diyip duruyorlar altı üstü almışım 2 kg sanki ne var canımı sıktılar ya normal değil mi 2 kg almak?
Beta yüksekliğinde kız oluyor diye birşey mi varmışBeta yüksek olunca mı cinsiyeti kız oluyordu ay heyecan yaptım. Senin kaç haftalık canım gebeliğin
Beta ilk öğrendiğinde çok yüksekse erkek olur diyorlarBeta yüksek olunca mı cinsiyeti kız oluyordu ay heyecan yaptım. Senin kaç haftalık canım gebeliğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?