Bende tatlıdan tiksindim gibi. Ama eksiye dayanamıyorum limon üstü tuz yiyorum. Hep ekşi şeyler yiyesim var. Ama içecek türü özellikle çaydan çok tiksindim arkasından ayran soğuk içecekler derken birtek su içebiliyorum oda bir bardağı yarım yarım
Yoksa midemi bulandırıyor
Bende öyleyim tatlıyı çok severdom waffleye falan dayanamam ama asla yemek içimden gelmiyo. Bol ekşili salata turşu için ölüp bitiyorum acaba erkek mi kız mı herkes ekşi yersen erkek olur diyolar sizce ne kadar doğru
Kızlar 9+3 haftalık oldum. Bugün gece aniden gelen bir üşüme ve titreme ile uyandım. Yani ateşim yok hala yok ama gereksiz bir üşüme titreme var bilginiz var mı
bende 64 kiloyla başladım şimdi sabah tartıldığım 63,3 falan çıkıyor aslında çokta meyve kuruyemiş yiyorum çok yemek yiyemesem de yemekte yiyorum ama niye öyle oldu anlamadım neredeyse günde 1 kiloya yakın meyve yiyorumdur heralde
Jjosei89
ya hayırlı olsun cinsiyetiniz kızmış kese şekli nasıldı acaba bi de ilk öğrendiğinizde beta kaçtı hurafe biliyorum da bunlar cinsiyet öğrenene kadar eğlencesine işte
Biraz baktım hamilelikte rinite benzer durumlar varmış hormonların etkisiyle bende de alerjik rinit var bi iki senedir mevsimsel şekilde. Şimdi gerek yok ama burun spreyi ya da burun bandı işe yarayabilir doktora soracağım
Jjosei89
ya hayırlı olsun cinsiyetiniz kızmış kese şekli nasıldı acaba bi de ilk öğrendiğinizde beta kaçtı hurafe biliyorum da bunlar cinsiyet öğrenene kadar eğlencesine işte
Bende öyleyim tatlıyı çok severdom waffleye falan dayanamam ama asla yemek içimden gelmiyo. Bol ekşili salata turşu için ölüp bitiyorum acaba erkek mi kız mı herkes ekşi yersen erkek olur diyolar sizce ne kadar doğru
Geçen yıl hamileliğimde bende tatlı bağımlısı olmama rahmen cok uzaklasmıstım. Hic aramıyordum. Hep eksi ve acı seyler istiyordu canım. Mide bulantılarımda coktu doguma kadar kustum. Herkes erkek dedi ama 12. hafta cinsiyetinin kız olduğunu öğrenmiştik.
Yani o işler belli olmuyor pek geçen yıl ben cok arastırmıstım
Geçen yıl hamileliğimde bende tatlı bağımlısı olmama rahmen cok uzaklasmıstım. Hic aramıyordum. Hep eksi ve acı seyler istiyordu canım. Mide bulantılarımda coktu doguma kadar kustum. Herkes erkek dedi ama 12. hafta cinsiyetinin kız olduğunu öğrenmiştik.
Yani o işler belli olmuyor pek geçen yıl ben cok arastırmıstım
Annemde tatlı sevmez bana hamileyken hep tatlı aşeriyormuş bu işte bi terslik var sanki hatta 1 yaş doğum günümde pastaya saldırmışım bende seviyormuşum tatlıyı, hala severim çok. Ama hamile kaldığımda tatlıdan soğuyorum resmen. Bu hamileliğimde de ağzıma tatlı süresim gelmiyor. Gerçi iştahımda yok canım hiçbirşey çekmiyor.
bende 49 kg civarıydım gebelik öncesi en son 51.3 kg gördüm son günlerde tartılmadım gerçi. Ama 49 kgken bile karnım çıkıktı benim e şimdi daha da belirgin oldu çevremdekiler Kilona dikkat et diyip duruyorlar altı üstü almışım 2 kg sanki ne var canımı sıktılar ya normal değil mi 2 kg almak?
Sen ne kadar alsanda birşey olmaz çıtı pıtıymışsın.
Genelde vucut kitle endeksine göre kaç kilo alacagını bulabilirsin canım. Sen 15-20 hatta 25 kilo alsanda birşey olmaz gibi geldi bana
Herkes birşeyler der çok aldırış etme. Bilimsel verilere bak ve doktoruna danış en sağlıklı bilgi bilimsel olandır. Herkesin vucudu farklı hamile kaldı kilolar farklı vki farklı. Kişisel olarak değişen şeyler bunlar hep
Beta yüksekliğinde kız oluyor diye birşey mi varmış bunu ilk defa duydum. Kalp atışı hızlı ise kız filn diyorlardı da bunu duymamıstım.
Bi de sanki haftası ilerde olunca erkek diyorlardı. Ama bunların dogruluk payları var mı bilmiyorum
Beta ilk öğrendiğinde çok yüksekse erkek olur diyorlar ben adetim iki gün gecikince 1530 çıkmıştı kese de fasülye gibi erkek mi acaba diye çok merak ediyorum 9. Haftamdayım canım