Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 2 50,0%
  • erkek

OY: 2 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
Geçmiş olsun sadece parol kullanabiliyorsun. Narenciye ile c vitamini. Kuşburnu çayı. Başka yapabileceğin birşey yok maalesef.

Bana doktor her gelmen de mesane dolu gel idrara sıkışık gel diyor gerçekten farkediyor çünkü en son gitmem de idrara sıkışık değildim Bebiş tam gözükmedi o yüzden sıkışık gideceğim artık

Kızlar benim tansiyonum çok yüksek olduğu için doktorum kardiyolog görmesi gerekiyor dedi. Bugün randevu aldım. Yarında bebekleri görmeye gideceğim. Bakalım neler bekliyor beni.

Kızlar benim tansiyonum çok yüksek olduğu için doktorum kardiyolog görmesi gerekiyor dedi. Bugün randevu aldım. Yarında bebekleri görmeye gideceğim. Bakalım neler bekliyor beni.
Çok geçmiş olsun hamilelikten önce de var mıydı tansiyon probleminiz hamilelikte yükseliyor diyorlar bazı kişilerde o yüzden dikkat etmeniz de fayda var

Çok geçmiş olsun hamilelikten önce de var mıydı tansiyon probleminiz hamilelikte yükseliyor diyorlar bazı kişilerde o yüzden dikkat etmeniz de fayda var
Sağol canım. Hamilelikte yükseldi. Normalim 11-7 bir haftadır takip ediyorum 14-9 iyi birşey değilmiş bebeğin gelişimini engelliyormuş diye okudum.

Sağol canım. Hamilelikte yükseldi. Normalim 11-7 bir haftadır takip ediyorum 14-9 iyi birşey değilmiş bebeğin gelişimini engelliyormuş diye okudum.
Benim de 13-8 çıktı annemde de tansiyon olunca risk grubundasın dedi ve kan sulandırıcı yazdı onu kullanıyorum her gün

Ben kaç oldu bunu soruyorum ama sayfayı açan kimse cevap yok ilgi yok ozaman neden kurdunuz bu sayfayı?

Sayfayı açan biri yok zaten. Sayfayı editör, yöneticilerden biri açıyor. Zaten ilk mesaja bakarsanız görürsünüz. sonrasında da bu konuyla ilgilenen biri devralıyor, o liste hazırlıyor ekleme, çıkarma, düzenleme yapıyor. Şu ana kadar bu konuya yazanlardan kimse devralmadı. Konu sahipsiz kaldı gibi. O yüzden dedim ben de keşke biri gönüllü olsa diye. Sanırım bir tek bizim listemiz yok

Ben bu şekilde biliyorum diye yazdım ama yanlış da biliyor olabilirim tabi, yanlışım varsa düzeltin lütfen

Bende editör olarak etiketleme yaptım gören olur birisi ilgilenir diye sonuçta sayfa kurucusu mevcut ilgilenen yok ama işte demek istediğim buydu :))

Benim de 13-8 çıktı annemde de tansiyon olunca risk grubundasın dedi ve kan sulandırıcı yazdı onu kullanıyorum her gün
Benimde ilk başta 13-8 gidiyordu. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bende. Doktor tansiyon için ilaç yazdı. Bir hafta sonra kontrol. Ekg ve eko istedi. Tuzu kesiyoruz. Az yiyoruz kilo almamaya çalışıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…