Beta yüksekliğinde kız oluyor diye birşey mi varmış bunu ilk defa duydum. Kalp atışı hızlı ise kız filn diyorlardı da bunu duymamıstım.
Bi de sanki haftası ilerde olunca erkek diyorlardı. Ama bunların dogruluk payları var mı bilmiyorum
Beta ilk öğrendiğinde çok yüksekse erkek olur diyorlar ben adetim iki gün gecikince 1530 çıkmıştı kese de fasülye gibi erkek mi acaba diye çok merak ediyorum 9. Haftamdayım canım
Jjosei89
ya hayırlı olsun cinsiyetiniz kızmış kese şekli nasıldı acaba bi de ilk öğrendiğinizde beta kaçtı hurafe biliyorum da bunlar cinsiyet öğrenene kadar eğlencesine işte
Yaa teşekkür ediyorum Ben 5+2de verdim ilk kanı. O yüzden betam yükselmişti 14bindi. Kesem 6+6 da fasulyeden bile daha fasulyeydi. Hilal gibiydi. Yani bende tutmadı kese şekli
Benim tüp bebek ve ilk gebeliğim canım sağlıklı olsun da kız erkek önemli değil de hissettiğim kız gibi sanki. Bilmiyorum öyle geliyor içimden . Sağlıklı olsun da .
Yaa teşekkür ediyorum Ben 5+2de verdim ilk kanı. O yüzden betam yükselmişti 14bindi. Kesem 6+6 da fasulyeden bile daha fasulyeydi. Hilal gibiydi. Yani bende tutmadı kese şekli
Benim tüp bebek ve ilk gebeliğim canım sağlıklı olsun da kız erkek önemli değil de hissettiğim kız gibi sanki. Bilmiyorum öyle geliyor içimden . Sağlıklı olsun da
Geçen yıl hamileliğimde bende tatlı bağımlısı olmama rahmen cok uzaklasmıstım. Hic aramıyordum. Hep eksi ve acı seyler istiyordu canım. Mide bulantılarımda coktu doguma kadar kustum. Herkes erkek dedi ama 12. hafta cinsiyetinin kız olduğunu öğrenmiştik.
Yani o işler belli olmuyor pek geçen yıl ben cok arastırmıstım
Ya benim ki çift yumurta ikizi bir erkek bir kız olsun istiyorum ama ekşi yeyince erkek olur diyolar Allah canlarını sağ etsin öncelik sağlık tabi ama bir erkek bi kız olur inşallah
herkese merhaba, öncelikle hepimize hayırlı olsun. sağlıklı gebelik ve rahat doğum nasip etsin rabbim hepimize. 7+4 gebeliğim mevcut SAT 27 temmuz. tahmini doğum 3 mayıs gözüküyor ama belki burada da olabilirim