Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 2 50,0%
  • erkek

OY: 2 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
Buralardan duyuyoruz bizde canım bak haftası ileride olursa dediğini bende şimdi duydum.

Beta ilk öğrendiğinde çok yüksekse erkek olur diyorlar ben adetim iki gün gecikince 1530 çıkmıştı kese de fasülye gibi erkek mi acaba diye çok merak ediyorum 9. Haftamdayım canım
Kese fasulye gibi kalp atış hızı yavaş ise erkek diyorlar canım. Benim kese hep yuvarlaktı bu yıl a kız yılı diyorlar bide

J josei89 ya hayırlı olsun cinsiyetiniz kızmış kese şekli nasıldı acaba bi de ilk öğrendiğinizde beta kaçtı hurafe biliyorum da bunlar cinsiyet öğrenene kadar eğlencesine işte
Yaa teşekkür ediyorum Ben 5+2de verdim ilk kanı. O yüzden betam yükselmişti 14bindi. Kesem 6+6 da fasulyeden bile daha fasulyeydi. Hilal gibiydi. Yani bende tutmadı kese şekli

Ben hiç duymadım öyle bir şey. Beta yüksek olunca ikiz olur diye duymuştum ama. Benim bugün 11+4 nisanın ilk bebişlerinden kız mı istiyorsun sen de
Benim tüp bebek ve ilk gebeliğim canım sağlıklı olsun da kız erkek önemli değil de hissettiğim kız gibi sanki. Bilmiyorum öyle geliyor içimden . Sağlıklı olsun da .

Yaa teşekkür ediyorum Ben 5+2de verdim ilk kanı. O yüzden betam yükselmişti 14bindi. Kesem 6+6 da fasulyeden bile daha fasulyeydi. Hilal gibiydi. Yani bende tutmadı kese şekli
Yaa hurafe işte sağlıklı sıhhatli olsunlar da bunlar cinsiyet öğrenene kadar bizim eğlencemiz olur

Aynenn sağlıklı olsun gerisi boş. benim bir oğlum vardı çok şükür bu sefer de kız dendi, değişmezse tabi
Benim tüp bebek ve ilk gebeliğim canım sağlıklı olsun da kız erkek önemli değil de hissettiğim kız gibi sanki. Bilmiyorum öyle geliyor içimden . Sağlıklı olsun da

Ya benim ki çift yumurta ikizi bir erkek bir kız olsun istiyorum ama ekşi yeyince erkek olur diyolar Allah canlarını sağ etsin öncelik sağlık tabi ama bir erkek bi kız olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…