Buralardan duyuyoruz bizde canımBeta yüksekliğinde kız oluyor diye birşey mi varmışbunu ilk defa duydum. Kalp atışı hızlı ise kız filn diyorlardı da bunu duymamıstım.
Bi de sanki haftası ilerde olunca erkek diyorlardı. Ama bunların dogruluk payları var mı bilmiyorum
Kese fasulye gibi kalp atış hızı yavaş ise erkek diyorlar canım. Benim kese hep yuvarlaktı bu yıl a kız yılı diyorlar bideBeta ilk öğrendiğinde çok yüksekse erkek olur diyorlarben adetim iki gün gecikince 1530 çıkmıştı kese de fasülye gibi erkek mi acaba diye çok merak ediyorum 9. Haftamdayım canım
Benim Kalp atışı da yavaştı her şey erkeği gösteriyor ama hiç de belli olmazKese fasulye gibi kalp atış hızı yavaş ise erkek diyorlar canım. Benim kese hep yuvarlaktı bu yıl a kız yılı diyorlar bide
Yaa teşekkür ediyorum
Ben hiç duymadım öyle bir şey. Beta yüksek olunca ikiz olur diye duymuştum ama. Benim bugün 11+4Beta yüksek olunca mı cinsiyeti kız oluyordu ay heyecan yaptım. Senin kaç haftalık canım gebeliğin
Yok canım 9. Haftadaym ben henüz. Ama söylediğine göre erkek gibi hissettim sanki. sağlıkla gelsin miniklerBenim Kalp atışı da yavaştı her şey erkeği gösteriyor ama hiç de belli olmazsizin cinsiyet belli oldu mu sizce benimki ne
Benim tüp bebek ve ilk gebeliğim canım sağlıklı olsun da kız erkek önemli değil de hissettiğim kız gibi sanki. Bilmiyorum öyle geliyor içimden . Sağlıklı olsun da .Ben hiç duymadım öyle bir şey. Beta yüksek olunca ikiz olur diye duymuştum ama. Benim bugün 11+4nisanın ilk bebişlerinden kız mı istiyorsun sen de
Yaa hurafe işteYaa teşekkür ediyorumBen 5+2de verdim ilk kanı. O yüzden betam yükselmişti 14bindi. Kesem 6+6 da fasulyeden bile daha fasulyeydi. Hilal gibiydi. Yani bende tutmadı kese şekli
Amiinn inşallah canımmYok canım 9. Haftadaym ben henüz. Ama söylediğine göre erkek gibi hissettim sanki. sağlıkla gelsin minikler
Benim tüp bebek ve ilk gebeliğim canım sağlıklı olsun da kız erkek önemli değil de hissettiğim kız gibi sanki. Bilmiyorum öyle geliyor içimden . Sağlıklı olsun da
Büyük heyecannn öğrenene kadarYaa hurafe iştesağlıklı sıhhatli olsunlar da bunlar cinsiyet öğrenene kadar bizim eğlencemiz olur
Teşekkürler ama biz daha cinsiyetlerini öğrenemedikHerkese merhaba, yenidoğan erkek bebek kıyafet ihtiyacı olan bana özelden ulaşabilir..
Hayırlısıyla sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallahTeşekkürler ama biz daha cinsiyetlerini öğrenemedik
Ya benim ki çift yumurta ikiziGeçen yıl hamileliğimde bende tatlı bağımlısı olmama rahmen cok uzaklasmıstım. Hic aramıyordum. Hep eksi ve acı seyler istiyordu canım. Mide bulantılarımda coktu doguma kadar kustum. Herkes erkek dedi ama 12. hafta cinsiyetinin kız olduğunu öğrenmiştik.
Yani o işler belli olmuyor pekgeçen yıl ben cok arastırmıstım
İnşallah öyledir çevremde çoğu kişi ekşi yersen erkek olur diyolarZaten derler ki yersin ekşiyi doğurursun Ayşeyi mi ne öyle bir söz var ahahahhaha
Ay ne güzel Rabbım tüm nimetlerinden eksik etmesin bizi. Bir daha ki randevun da daha net olurAynenn sağlıklı olsun gerisi boş. benim bir oğlum vardı çok şükür bu sefer de kız dendi, değişmezse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?