Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 2 50,0%
  • erkek

OY: 2 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
Kan değerlerim hep istenen aralıklarda. Sadece bu sefer kasiyumum alt sınırda çıkmış. Diyetisyenim kalsiyum içeren besinleri fazla tüketmemi söyledi. Benim geçen yıl özeldeki doktorumda hemen balık yağı içeren multivitamine başlatmıştı. Ama ben o zaman her gün kusuyordum en az 1 kere. Bazen 2 ye çıkıyordu. Sağlıklı birşeylerde yiyemiyordum. Sağlıksız besin değeri olmayan yediklerimi midemde tutamıyordum. Şuan öyle bir sıkıntım yok şükür. Geçen yıl ki doktoruma gitsem belki yine başlatırdı vitamine. Her doktorun bakış açısı çok farklı oluyor. Bu doktoruma dün sordum hayır 12.hafta dedi. Bilemiyorum Zaten bi doktor değişikliğine gideceğim. Henüz iyi doktor bulamadım.

Başınız sağolsun gerçekten gerçekten öyle bide yani bunun bir ay sınırı yok ki olacak olan her ay olabilir o zaman hiç alışveriş yapmamak mı gerekiyor
Amin canım çok teşekkür ederim.
Sen alışveriş yapmak istiyorsan yap İçinden nasıl geliyorsa öyle yaşa hamileliğini doya doya tadını çıkar

Kızlar ben de 9+3 sanırken 8+3 görüldü ultrasonda doktor normal dedi, diğer her şey de normal görünüyormuş çok şükür, kalp atışını da duyduk. Tarama testleri konusunda hepsini ayrıntılı anlattı ama maddi durumunuz el verirse fetal dna yaptırın %99.8 güvenilir sonuç veriyor dedi. Allah korusun bi sorun çıkarsa da amniyosentez yapılıyormuş o da %99.9 doğru sonuç veriyormuş. Eskişehir’de fetal dna yaptıracağız

gözünüz aydın
Tarama testleri kesin sonuc vermez. Fetal dna gibi... ama yüksek oranda saptayabiliyor ama sorunları saptayamadıgıda oluyormus doktorum öyle dedi. Yani testin temiz cıktıysa bu cocukta kesin birşey yok anlamına gelmiyor tarayaöadıgı bi hastalıgıda olabilir. Bu testler yanıltıcı olabiliyor o yüzden dedi.
Cvs ve amniyosentez ise tarama testi olmadığı için %100 sonuc verir. Ama bunlarda ikili test, detaylı ultrasyon ya da fetal dna gibi sonuclarınızda sorun görünürse yapılan işlemler. Çünkü direk karından bebeğe ait dna alınıyor.(parça ya da sıvı olarak) O yüzden bu testlerin yanılma payı diye birşey yok aslında.
Diğer tüm testlerin yanılma payları teste göre değişiyor.

Bende fetal dna yaptırmayı düşünüyorum.
Çapadan ikili test randevumuda aldım bugün 31 ekim cuma gününe
İkili test oldugu gün diğer işlemler( detaylı ultrasyon, fetal dna) hakkında da bilgi vereceğiz dediler.
Çapanın anlaşmasıda oluyor fetal dna yaptırdıkları kurumlarla. Özel indirim yapıyorlardı. Çapanın takipli hastası olunca.

Benim de sat 5 temmuz ama tahmini doğum tarihi 11 nisan görünüyor neden farklı ki
Benimde sat 4 temmuz beklenen doğum tarihi internette 10 Nisan olarak gözüküyor. Ben spina bifida hastasıyım. Vajinal doğum yapamayacağım muhtemelen mart sonu sezaryenle doktorum alır. Öyle düşünüyorum.

Benimde sat 4 temmuz beklenen doğum tarihi internette 10 Nisan olarak gözüküyor. Ben spina bifida hastasıyım. Vajinal doğum yapamayacağım muhtemelen mart sonu sezaryenle doktorum alır. Öyle düşünüyorum.
Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişler

Kızlar başka cinsiyetini öğrenen oldu mu. Kaçıncı haftada görülür. Benim bugün kontrolüm vardı ama 9+5 imiş . 2 hafta sonra tekrar gel dedi doktor erken mi olur. Hepimizin minikleri sağlıkla gelsin önceliğimiz o elbette

Başınız sağ olsun dediğiniz gibi bende hamileliği içinizden geldiği gibi yaşamanız tarafındayım çünkü kızıma erken doğum yaptım bana hep diyorlardı 32 den sonra al çoğu seyi diye lohusa takımımı ve yeni doğan takımı hariç cogu seyimi aldiydim onlari da sipariş gecmistim 32+4 de erken doğum yaptım malesef zaten o süreçte hic birşey aklına gelmiyor ama ben hastaneden taburcu oldum çoğu oyle ulaştı elime o yuzden içinizden geldiği hareket etmek en güzeli ve cinsiyet belli olduktan sonra almaya başlayacağım kendim de

Nasıl yaptın? Gerçi ilk sayfaya baktığımda da göremedim ben anlamadım kafam karıştı
İlk sayfa da gözükmediğini bilmiyordum bak onu bende bilemedim şimdi
Normalde o mesajı yorumla yapınca doldurabiliyosun o şekilde

Ay ben pazartesi 11+2 olacağım inşallah cinsiyeti tahmin ederiz dedi amiin inşallahh belli olma ihtimalivar tabiki

Kızlar editöre ulaşıp nasıl ekleme yapacağız ki bilen varmı ? Biraz daha aktif hale getirsek çok güzel olur ilk sayfayı hemde heyecanlı olur

Cuma günü randevum var 12+1 olacağım öğrenmeyi umuyorum

Ben ilkinde kendim böyle düşündüğüm için hiçbir şey almamıştım , öyle almaya özendiğim bir şeyde yoktu zaten son aylarda sıraya koyup aldım her şeyi

Kızlar editöre ulaşıp nasıl ekleme yapacağız ki bilen varmı ? Biraz daha aktif hale getirsek çok güzel olur ilk sayfayı hemde heyecanlı olur

Aynen daha iyi olur, kim ne kadarlık, kimlerle yakınız, kaç kişiyiz vs vs görebiliriz en azından. Sen konuyu devralıp listeyi güncelleyebilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…