Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 2 50,0%
  • erkek

OY: 2 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
6+4 de benim lekelenmem oldu o şekilde almıştım bir ay heyet aldım ben ve bir ay daha almayı düşünüyorum çünkü bu şekilde kimseye verimim olacağını düşünmüyorum

Doğru canım bende olumlamaya çok inanan biriyim ondan biraz fazla moralim bozuldu zaten ama bir daha bozmak yok ben heves ettiğim her şeyi almaya devam

Kızlar bide az önce haberlerde gördüm İstanbul’da özel bir hastanede bir doktor tam 8 bin kadına gizlice ilaç vererek erken doğum başlatıyormuş.. erken doğum olunca tabi sezeryan oluyor ücreti fazla oluyor ve çocuklar küvezde kalıp yine fazla ücret ödeniyor. Son yıllarda bu haberleri çok duyuyoruz artık cidden para için yapmayacakları şey yok korkar oldum özele gidiyorum bende şuanlık ama yani devlete de gitmeye cesaretim yok..

Doğru canım bende olumlamaya çok inanan biriyim ondan biraz fazla moralim bozuldu zaten ama bir daha bozmak yok ben heves ettiğim her şeyi almaya devam

Ilk bebegimde emzik atesolcer anne çantası aldığımda hamile bile değildim hatta o tüp bebekle olmuştu herkes kızdı ya olmazsa niye aldın diye hediye ederim arkadaşlara demistim oğlum hepsini kullandı simdi kardesi kullanacak. Her gecen gün fiyat artan seyleri almak simdiden çok mantıklı braun ates ölçeri tam dolar kuru yukselmeden cok uyguna almıştık sonra biranda ikiye uce katladı fiyati bizde karlı olmuştuk

Evet canım ben açıkçası fiyatlar yüzünden de şimdiden alma taraftayım çünkü malum her şey her geçen gün fiyatı artıyor ve toplu şekilde de almak çok zor

Tabi canim cinsiyeti belli olunca daha da hevesleniyor insan. Bir an önce öğrensem emzik askısı yapicam kendim Benimde eşimin ailesi cok erken diyor ama gereken cevap net zamanı gelince alacak olan benim siz değilsiniz Koca tarafı kapatılsın

Bu haberi iki sene önce duydum. Artık teftiş ediliyor. Ve yapılan her tetkik icin imza attırılıyor. Mesela ben ikili test yaptırdım bunun için bile devlette imza attım. O yüzden izniniz olmadan size detaylı açıklama yapılmadan hiç bir iğneyi kabul etmeyin. Benim ablam özelde doğum yaptı ve onlara doktoru ne kadar açıklama yapsada ablam hep bir daha ki kontrolumde dönüş yapicam derdi. İyice araştırılıp sonra kabul ediyordu ya da etmiyordu. Seker yükleme falan bunlari kabul etmedi mesela. Haklarınızı tamamen kendinize saklı tutun

Alkışlamak istedim ablanı
Artık bu devirde körü körüne inanmak insana zarar verebiliyor. Bilinçli ebeveynler olmak için bir başlangıç bizim için. Hayat bundan sonrada böyle devam edecek. Eğitim sektöründe de çok farklı şeyker dönüyor. Söylenenlere inanırsanız vay halinize. Herkes gözünü dört açmalı gibi geliyor bana.

mayıs anneleri de ilk sayfalarına isim isim koymuşlar bi biz kaldık eksik nisan anneleri olarak nasıl yapılıyor öğrenip yapsak hepimiz mi sitenin acemisiyiz

Kesinlikle katılıyorum ebeveyn ehliyeti diye egitim çıkarılmalı bence

Kesinlikle katılıyorum ebeveyn ehliyeti diye egitim çıkarılmalı bence
Ben bunu 15 yıl önce söylüyordum evlenecek herkese 1 yıllık bi ebeveyn eğitimi verilmeli. psikoloji, öğrenme,gelişim vs gibi detaylı içeriğe sahip bi eğitim olmalı. Öğretmenlere verilen bir eğitimin çocuk yetiştirmek üzerine olan bir versiyonu. Ama bizim ülkede ne düzgün ki. Benim istekler cok ütopik kalıyor gibi hissediyorum artık
İnşallah bu düzeye gelir ülkemiz ne diyeyim.

Nisan annesiyim bebeğimin sizce cinsiyeti nedir

Eklentiler

• chatgpt-1758273343501.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar merhaba ikili test yaptırdınız mı 12+6 da gitsem geç olur mi siz hangi haftalarda yaptırdınız

Ay bu ben, gerekli gereksiz herseyi dusunuyorum, bi de benm 2. Cocugum oluck, hadi ilkte insan basina ne gelceni bilmiyo fln dusunuyo ama 5 de olsa dusunurum yani ben yapi meselesi bak mesela ikisini bir nasi uyutucagimi biri uyaninca oteki de kalkcak ben nasi uyucam onlari dusunuyorum suan
Senn ilk cocuk mu ?
Ben ilkinde ikili test, 3lu test, tetanoz asisi, seker yuklemesi hicbirini yaptirmadim, sadece detayli ultrasona girmistim
Bnm doktorum da ozel devlette cok darliyolar, asi yaptirmiyosun kalkip garip garip konusuyolar ikna etmeye calisiyolar fln, gerci bazi ozellerde de durum ayni, asi yaptirmiyosaniz bana gelmeyine getirmisti lafi bi cocuk doktoru bize mesela, sanki secme hakkin yok gibi bir baski, sacmalik
Gecenlerde acile gitmistim ben serum almak icin iste bu bulanti halsizlik fln yuzunden, susuzluktu asil sikayetim aslinda, dedimki ilac istemiyorum seruma, duz serum vericekseniz verin ben ztn prilam kullaniyorum mide bulantisini idare edebiliyorum, tmm ilac katmiyorum dedi, gittim hemsireye damar yolu acicak, ilac yok dimi duz serum dedim, yok ilac dedi, serum bana takildi, reflu aninda kesildi bicak gibi, dedim bisey var bu serumda, sonradan islem yaptiklari kagidi aldim baktm bi ilac katmislar, doktor yazisi ne oldugu da anlasilmiyo, iste alerjim olsa mesela orda bi reaksiyon yasasam nasil sorumluluk alicaklar olan bana olucak yani, cok acayip sistem

Merhaba arkadaşlar. Panaroma Fetal DNA için cuma gelip kan alacaklar benden. İkiz gebelik benim. Kan Ankara ya gidecekmiş. 450 dolara anlaştık. Hastalık olsa Allah göstermesin hangisinde olduğu belli olmuyormuş onun için amniyosentezle doktor bakıyormuş. Birde cinsiyetini sadece erkeği biliyormuş. Diyelim erkek gördü ya ikisi erkek yada bir kız bir erkek. Bir diğer seçenek erkek çıkmadıysa o zaman ikisi kesin kız.

Ben iki gün önce ultrasonda gördüm ikisinin eli bir yukarı bir aşşağı çok güzeldi öyle hareketlilerdi ki yani bu kadar küçük olup böyle enerji dolu olmaları harika bir deneyimdi gözümün önünden gitmiyorlarbirinin görüntüsünü ekliyorum

Eklentiler

• BB232EDB-A7CA-461A-9B70-4C123004B34D.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…