Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 2 50,0%
  • erkek

OY: 2 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
Kızlar editöre ulaşıp nasıl ekleme yapacağız ki bilen varmı ? Biraz daha aktif hale getirsek çok güzel olur ilk sayfayı hemde heyecanlı olur
Merhaba sanırım Kazen e gönüllü olmak isteyen mesaj atıyor ve sayfa yöneticisi yapılıyor, listeyi de bu gönüllü arkadaş yapıyor. Vaktiniz varsa yapabilirsiniz. Ben yoğunluktan pek giremiyorum yoksa yapardım. Sık sık girebilen bir arkadaşımız devralabilir

Kızlarım evet haklısınız bende kötü niyetle söylediklerini düşünmüyorum zaten sadece işte ilk 3 ay riskli o yüzden alışveriş bile yapılmasın mantığı var sanırım. Bende aslında çok kararsız kalıyorum alışveriş konusunda ama düşününce şöyle bir şey ortaya çıkıyor, ocaktan sonra büyük ihtimalle her şey ultra pahalanacak hatta aralığa doğru. Bide toplu bir şekilde gidip bi anda her şeyi 2 ayda almak da maddi açıdan bizi zorlayabilir diye düşündüm çünkü nasip ederse doğumumu da özelde yapmayı düşünüyorum. Böyle olunca en azından pahalı şeyleri yavaş yavaş almaya başlasam daha kolay olur diye düşündüm ayy bilmiyorum şimdiden her şeyi düşünüyorum kızlar ben ya bazen keşke kafamdan atabilsem diyorum çünkü gerçekten sürekli işte cinsiyet, bilmem doğumla alakalı bilgiler, bebek videoları falan her yerim hamilelik dolu bazı arkadaşlarım var hamileliklerini düşünmüyorlar bile biliyor musunuz ? Hatta bi arkadaşım 12. Haftada bebeğin cinsiyetini göremedi doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi kendisi 18. Haftada falan gitti ahahahah ve ilk hamileliği yani siz düşünün böyle görünce ben çok takıntı yapıyorum gibime geliyor

Aa güzelmiş bende çalışıyorum yoğunum aslında daha serbest bir arkadaş varsa alabilir ama kimse gönüllü olmazsa da boş kalmasın bizim bebişler doldururum

Aslında çok normal ilk gebelik Bebek bekliyoruz heyecan çokça var araştırıyoruz da bir yandan illaki kendimde şunu fark ettim yazın çalışmıyorken sürekli düşünüyordum kafamda hep bebiş vardı şimdi çalışınca düşünmeye vakit kalmıyor boş vaktimde uyuyorum

12+4 de öğrenemedim

Fetal dna10. Haftadan itibaren ultrasonda 16. Hafta deniyor genelde

Son düzenleme:
Günaydın evet erken söylenen de oluyor ama bazı doktorlar erken diyormuş bazen de bebek kendini göstermiyormuş ya da kız mı erkek mi değişiyormuş büyük ihtimalle netleşiyor 16. Haftada sanırım
Günaydın canımm. Arkadaşım 11+3 de ultrason da görmüştü. Bende heyecan yaptım.

Aa güzelmiş bende çalışıyorum yoğunum aslında daha serbest bir arkadaş varsa alabilir ama kimse gönüllü olmazsa da boş kalmasın bizim bebişler doldururum
eğer kimse üstlenmeyecekse bir wp grubu açalım. geçen yılki hamileliğimde cok guzel dostluklar edindik hem de çok güzel faydalı paylaşımlar oldu ve hala o grubumuz devam ediyor beraber büyütüyoruz bebişlerimizi

Herkesin hamileliği hayırlı olsun hanımlar. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Tüp Bebek tedavisiyle hamile kaldım ve şu an 7. haftadayım. Çok yüksek dozda progesteron kullanıyorum ve buna bağlı olarak aşırı uyuyorum. Neredeyse 18 saat uyumuşumdur dün. Sizde de böyle uyku durumu var mı veya oldu mu? Geçici bir süre mi bu durum merak ediyorum. Böyle giderse rapor almak durumunda kalacağım ama daha kimseye söyleyemedim hamileliğimi.

WhatsApp grubu açılabiliyor mu ben yasak diye konuşulduğunu hatırlıyorum geçen yıldan. Ama hiç emin değilim:) sitenin de aşırı acemisiyim hâlâ

WhatsApp grubu açılabiliyor mu ben yasak diye konuşulduğunu hatırlıyorum geçen yıldan. Ama hiç emin değilim:) sitenin de aşırı acemisiyim hâlâ
geçen yıl açılmıştı ben sonradan dahil olmuştum ama bilmiyorum yasak olduğunu ben de sitenin acemisiyim işin doğrusu ama şimdi yöneticiye ulaşmaya çalışıyor biri yardımcı olacak insallah biri ustlenir

sizin bebişiniz de hayırlı Olsun.. progesteron zaten uyku yapıyor ben kafamı kaldıramıyordum o yuzden doktorum fitil olarak devam etmemi söyledi ve risk geçene kadar da raporluyum şuan suan fitil aldığımdan bu yana daha iyiyim

Sizin de hamileliğiniz hayırlı olsun. Ben hem fitil hem göbekten hem de kalçadan iğne olarak kullanıyorum. Haliyle ruh gibi dolaşıyorum evde. Siz kaçıncı haftada almıştınız raporu? Pazartesi ben de bi aile hekimime gideceğim. Hamilelik takibi yapılıyormuş sanırım orada. Kan tahlili falan vermek gerekiyormuş. Belki rapor alabilirim.

Ben bana bos gebelik ihtimali yüksek dedikleri gun hastene çıkışını puset örtüsünü emzirme önlüğüme kadar neler aldım neler. Bazen insanın ailesi dahi heves kırıyor. Doktorlar bazen hamile kalmak isteyen anne adayı sanki hamile gibi alışveriş yaparak olumlama yapmalı diyor. Bu yuzden kimseye kulak asma.

Güzel olur aslında daha aktif kullanabiliriz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…