Merhaba sanırımKızlar editöre ulaşıp nasıl ekleme yapacağız ki bilen varmı ? Biraz daha aktif hale getirsek çok güzel olur ilk sayfayı hemde heyecanlı olur
Nasıl alınıyor hiç bilmiyorum kiAynen daha iyi olur, kim ne kadarlık, kimlerle yakınız, kaç kişiyiz vs vs görebiliriz en azından. Sen konuyu devralıp listeyi güncelleyebilir misin
Aa güzelmiş bende çalışıyorum yoğunum aslında daha serbest bir arkadaş varsa alabilir ama kimse gönüllü olmazsa da boş kalmasın bizim bebişler doldururumMerhaba sanırımKazen e gönüllü olmak isteyen mesaj atıyor ve sayfa yöneticisi yapılıyor, listeyi de bu gönüllü arkadaş yapıyor. Vaktiniz varsa yapabilirsiniz. Ben yoğunluktan pek giremiyorum yoksa yapardım. Sık sık girebilen bir arkadaşımız devralabilir
Aslında çok normal ilk gebelik Bebek bekliyoruz heyecan çokça var araştırıyoruz da bir yandan illakiKızlarım evet haklısınız bende kötü niyetle söylediklerini düşünmüyorum zatensadece işte ilk 3 ay riskli o yüzden alışveriş bile yapılmasın mantığı var sanırım. Bende aslında çok kararsız kalıyorum alışveriş konusunda ama düşününce şöyle bir şey ortaya çıkıyor, ocaktan sonra büyük ihtimalle her şey ultra pahalanacak hatta aralığa doğru. Bide toplu bir şekilde gidip bi anda her şeyi 2 ayda almak da maddi açıdan bizi zorlayabilir diye düşündüm çünkü nasip ederse doğumumu da özelde yapmayı düşünüyorum. Böyle olunca en azından pahalı şeyleri yavaş yavaş almaya başlasam daha kolay olur diye düşündüm ayy bilmiyorum şimdiden her şeyi düşünüyorum kızlar ben ya bazen keşke kafamdan atabilsem diyorum çünkü gerçekten sürekli işte cinsiyet, bilmem doğumla alakalı bilgiler, bebek videoları falan her yerim hamilelik dolu bazı arkadaşlarım var hamileliklerini düşünmüyorlar bile biliyor musunuz ? Hatta bi arkadaşım 12. Haftada bebeğin cinsiyetini göremedi doktor 1 hafta sonra tekrar gel dedi kendisi 18. Haftada falan gitti ahahahah ve ilk hamileliği yani siz düşünün böyle görünce ben çok takıntı yapıyorum gibime geliyor
12+4 de öğrenemedimKızlar başka cinsiyetini öğrenen oldu mu. Kaçıncı haftada görülür. Benim bugün kontrolüm vardı ama 9+5 imiş . 2 hafta sonra tekrar gel dedi doktor erken mi olur. Hepimizin minikleri sağlıkla gelsin önceliğimiz o elbette
Vajinal ve karından öğrenme farklı mı olur acaba.12+4 de öğrenemedim
Fetal dna10. Haftadan itibaren ultrasonda 16. Hafta deniyor geneldeKızlar başka cinsiyetini öğrenen oldu mu. Kaçıncı haftada görülür. Benim bugün kontrolüm vardı ama 9+5 imiş . 2 hafta sonra tekrar gel dedi doktor erken mi olur. Hepimizin minikleri sağlıkla gelsin önceliğimiz o elbette
Günaydın canımm. Arkadaşım 11+3 de ultrason da görmüştü. Bende heyecan yaptım.Fetal dna10. Haftadan itibaren ultrasonda 16. Hafta deniyor genelde
Günaydın canımm. Arkadaşım 11+3 de ultrason da görmüştü. Bende heyecan yaptım.
eğer kimse üstlenmeyecekse bir wp grubu açalım. geçen yılki hamileliğimde cok guzel dostluklar edindik hem de çok güzel faydalı paylaşımlar oldu ve hala o grubumuz devam ediyor beraber büyütüyoruz bebişlerimiziAa güzelmiş bende çalışıyorum yoğunum aslında daha serbest bir arkadaş varsa alabilir ama kimse gönüllü olmazsa da boş kalmasın bizim bebişler doldururum
bende kızımı 11+4 de öğrenmiştimGünaydın canımm. Arkadaşım 11+3 de ultrason da görmüştü. Bende heyecan yaptım.
Maşallah Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Evet ya erkenden öğrenen annelerimiz de varmışbende kızımı 11+4 de öğrenmiştimyuzde %90 lık olarak
WhatsApp grubu açılabiliyor mu ben yasak diye konuşulduğunu hatırlıyorum geçen yıldan. Ama hiç emin değilim:) sitenin de aşırı acemisiyim hâlâeğer kimse üstlenmeyecekse bir wp grubu açalım. geçen yılki hamileliğimde cok guzel dostluklar edindik hem de çok güzel faydalı paylaşımlar oldu ve hala o grubumuz devam ediyor beraber büyütüyoruz bebişlerimizi
geçen yıl açılmıştı ben sonradan dahil olmuştum ama bilmiyorum yasak olduğunu ben de sitenin acemisiyim işin doğrusuWhatsApp grubu açılabiliyor mu ben yasak diye konuşulduğunu hatırlıyorum geçen yıldan. Ama hiç emin değilim:) sitenin de aşırı acemisiyim hâlâ
sizin bebişiniz de hayırlı Olsun.. progesteron zaten uyku yapıyor ben kafamı kaldıramıyordum o yuzden doktorum fitil olarak devam etmemi söyledi ve risk geçene kadar da raporluyum şuan suan fitil aldığımdan bu yana daha iyiyimHerkesin hamileliği hayırlı olsun hanımlar. Sizlere bir şey sormak istiyorum. Tüp Bebek tedavisiyle hamile kaldım ve şu an 7. haftadayım. Çok yüksek dozda progesteron kullanıyorum ve buna bağlı olarak aşırı uyuyorum. Neredeyse 18 saat uyumuşumdur dün. Sizde de böyle uyku durumu var mı veya oldu mu? Geçici bir süre mi bu durum merak ediyorum. Böyle giderse rapor almak durumunda kalacağım ama daha kimseye söyleyemedim hamileliğimi.
Sizin de hamileliğiniz hayırlı olsun. Ben hem fitil hem göbekten hem de kalçadan iğne olarak kullanıyorum. Haliyle ruh gibi dolaşıyorum evde. Siz kaçıncı haftada almıştınız raporu? Pazartesi ben de bi aile hekimime gideceğim. Hamilelik takibi yapılıyormuş sanırım orada. Kan tahlili falan vermek gerekiyormuş. Belki rapor alabilirim.sizin bebişiniz de hayırlı Olsun.. progesteron zaten uyku yapıyor ben kafamı kaldıramıyordum o yuzden doktorum fitil olarak devam etmemi söyledi ve risk geçene kadar da raporluyum şuan suan fitil aldığımdan bu yana daha iyiyim
Ben bana bos gebelik ihtimali yüksek dedikleri gun hastene çıkışını puset örtüsünü emzirme önlüğüme kadar neler aldım neler. Bazen insanın ailesi dahi heves kırıyor. Doktorlar bazen hamile kalmak isteyen anne adayı sanki hamile gibi alışveriş yaparak olumlama yapmalı diyor. Bu yuzden kimseye kulak asma.Arkadaşlar biraz moralim bozuk size bir şeyler sormak istiyorum9 haftalık oldum bugün şükür bir sıkıntı yok gibi 12 hafta olunca kontrole gideceğim. Düşük riskim yok şükür.
Anne bebek çantası aldım kendime bu hafta bide böyle dolap içi organizerler falan aldım. Heyecanlı heyecanlı annemlere falan gösterince neden bu kadar erkenden alıyorsun şuan bir şeyler alma dediler. Yani kötü ihtimalleri söylüyorlar. Bende biraz tersledim hatta. Ama üzüldüm yani.
Sizler alışveriş yapmaya başladınız mı bir şeyler aldınız mı ?
Ya ben şöyle düşünüyorum Rabbim korusun Rabbim esirgesin bir şey olacaksa bile bebeğe her ay farklı farklı riskler var zaten yani duyduğumuz gördüğümüz onca şey var.
İnsanlara kalsa son ay bebek alışverişi yapalım garanti olsun diye heralde.
Bilmiyorum çok moralim bozuldu.
Gerçekten çok mu erken davranıyorum acaba ?
Güzel olur aslında daha aktif kullanabiliriz benceeğer kimse üstlenmeyecekse bir wp grubu açalım. geçen yılki hamileliğimde cok guzel dostluklar edindik hem de çok güzel faydalı paylaşımlar oldu ve hala o grubumuz devam ediyor beraber büyütüyoruz bebişlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?