Hadi hayırlı olsun inşallah sevindimKızlar Fetal DNA sonucum çıktı çok şükür her şey temiz bi sıkıntı görülmedi. Cinsiyeti de kızmış, grubun ikinci kız bebişi de belli olduAllah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 23-04-2026
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Gözünüz aydınKızlar Fetal DNA sonucum çıktı çok şükür her şey temiz bi sıkıntı görülmedi. Cinsiyeti de kızmış, grubun ikinci kız bebişi de belli olduAllah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Hayırlı olsunKızlar Fetal DNA sonucum çıktı çok şükür her şey temiz bi sıkıntı görülmedi. Cinsiyeti de kızmış, grubun ikinci kız bebişi de belli olduAllah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Hayırlısıı olsunn darısı başımızaa :)Kızlar Fetal DNA sonucum çıktı çok şükür her şey temiz bi sıkıntı görülmedi. Cinsiyeti de kızmış, grubun ikinci kız bebişi de belli olduAllah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Selam , bende konuştum panaromayla 450$ dedi banada ama kan teksas a gidiyor dedilerMerhaba arkadaşlar. Panaroma Fetal DNA için cuma gelip kan alacaklar benden. İkiz gebelik benim. Kan Ankara ya gidecekmiş. 450 dolara anlaştık. Hastalık olsa Allah göstermesin hangisinde olduğu belli olmuyormuş onun için amniyosentezle doktor bakıyormuş. Birde cinsiyetini sadece erkeği biliyormuş. Diyelim erkek gördü ya ikisi erkek yada bir kız bir erkek. Bir diğer seçenek erkek çıkmadıysa o zaman ikisi kesin kız.
Merhaba hatırladın mı canım beni. Aşılamayı aynı anda yaptırmıştk konuşmuştuk.Selam , bende konuştum panaromayla 450$ dedi banada ama kan teksas a gidiyor dediler
Eveet evet canımm :) ilk benim aşılama tuttuğundada konuşmuştuk tutmuştu onu kaybettim.. sonra 4.aşılamalarımıza beraber olmuştuk :) şimdide tüp bebek işte ikimizinde dimi :)Merhaba hatırladın mı canım beni. Aşılamayı aynı anda yaptırmıştk konuşmuştuk.
Evet canım tüp bebek . 10. Haftaya gireceğiz inşallah yarın. seni görünce hem şaşırdım hem çok sevindimEveet evet canımm :) ilk benim aşılama tuttuğundada konuşmuştuk tutmuştu onu kaybettim.. sonra 4.aşılamalarımıza beraber olmuştuk :) şimdide tüp bebek işte ikimizinde dimi :)
İkizler buradaymış, tekli gebelikler yurtdışı dedi. Bende sordum merak edip.Selam , bende konuştum panaromayla 450$ dedi banada ama kan teksas a gidiyor dediler
Yaa sizin ikizz hayırlı olsunn :) şimdi netleştiİkizler buradaymış, tekli gebelikler yurtdışı dedi. Bende sordum merak edip.
Bendeee yaa çok sevindimEvet canım tüp bebek . 10. Haftaya gireceğiz inşallah yarın. seni görünce hem şaşırdım hem çok sevindimsağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz
Merhaba benim de ikiz ve panoramayı ikizlere daha iyi çalıştığını duyduğum için istemiştim aslında. O zaman genoks daha iyi bu kadar ayrıntılı bilgiyi vermiyorsa her türlü amniyosentez yada detaylıda bayılacaksa. Kafam o kadar çok karıştı ki. Bizim özeldeki doktorumuza panaroma için 500 dolar şeklinde bilgi verdiler doktor öyle söyledi. Genoks fiyatı almadım henüz. Yarın aramayı düşünüyorum. Daha vakit var diye araştırmalara devam ediyordumMerhaba arkadaşlar. Panaroma Fetal DNA için cuma gelip kan alacaklar benden. İkiz gebelik benim. Kan Ankara ya gidecekmiş. 450 dolara anlaştık. Hastalık olsa Allah göstermesin hangisinde olduğu belli olmuyormuş onun için amniyosentezle doktor bakıyormuş. Birde cinsiyetini sadece erkeği biliyormuş. Diyelim erkek gördü ya ikisi erkek yada bir kız bir erkek. Bir diğer seçenek erkek çıkmadıysa o zaman ikisi kesin kız.
Tamamdır çok teşekkür ederimMerhaba canım. Ben 11 ile 13 arasında diye biliyorum. 13+5 e kadar yapılıyormuş hatta.
Muhtemelen Nisan annesi olacağım şuan 2 aylık olduk
Lansinoh değilde. Bebebao yada mochi giyilebilir almayı düşünüyorum ben nasipseLansinoh giyilebilir pompa almayi dusunen var mi arkadaslar?
Giyilebilir pompayı bende almayı düşünüyorum ama markasına karar veremedim...Lansinoh giyilebilir pompa almayi dusunen var mi arkadaslar?
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişinizBen de dün ikili tarama için gittim kızlar bebiş kızNisan anneleri kız olarak devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?