Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 2 50,0%
  • erkek

OY: 2 50,0%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    4
Hadi hayırlı olsun inşallah sevindim

Gözünüz aydın kız istiyordun Allah gönlüne göre verdi temiz çıkmasına da ayrı sevindim. Bundan sonra Herşey su gibi geçer gider inşallah.

Selam , bende konuştum panaromayla 450$ dedi banada ama kan teksas a gidiyor dediler

Merhaba hatırladın mı canım beni. Aşılamayı aynı anda yaptırmıştk konuşmuştuk.
Eveet evet canımm :) ilk benim aşılama tuttuğundada konuşmuştuk tutmuştu onu kaybettim.. sonra 4.aşılamalarımıza beraber olmuştuk :) şimdide tüp bebek işte ikimizinde dimi :)

Eveet evet canımm :) ilk benim aşılama tuttuğundada konuşmuştuk tutmuştu onu kaybettim.. sonra 4.aşılamalarımıza beraber olmuştuk :) şimdide tüp bebek işte ikimizinde dimi :)
Evet canım tüp bebek . 10. Haftaya gireceğiz inşallah yarın. seni görünce hem şaşırdım hem çok sevindim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz

Evet canım tüp bebek . 10. Haftaya gireceğiz inşallah yarın. seni görünce hem şaşırdım hem çok sevindim sağlıkla kucağımıza alırız inşallah hepimiz
Bendeee yaa çok sevindim 9+1 bugün benimde tamm Aminn inşallahh sağlıklaa alırız canım benimm

Merhaba benim de ikiz ve panoramayı ikizlere daha iyi çalıştığını duyduğum için istemiştim aslında. O zaman genoks daha iyi bu kadar ayrıntılı bilgiyi vermiyorsa her türlü amniyosentez yada detaylıda bayılacaksa. Kafam o kadar çok karıştı ki. Bizim özeldeki doktorumuza panaroma için 500 dolar şeklinde bilgi verdiler doktor öyle söyledi. Genoks fiyatı almadım henüz. Yarın aramayı düşünüyorum. Daha vakit var diye araştırmalara devam ediyordum

Lansinoh giyilebilir pompa almayi dusunen var mi arkadaslar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…