Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

4 artı 4e yolc sac görünmesi garip geldi bence tamamen malına olcumudur yaa dye düşünüyorum

Rica ederim benimde bir düşüğüm var sizi anlayabiliyorum ama lütfen burda yazılanlardan etkilenmeyin herkesin süreci farklı birinde oldu diye sizde de olacak diye bir şey yok. Sık kontrole gidersiniz içiniz rahat eder ve bol bol dinlenin doktorunuzu da dinleyin onlar bizden çok daha iyi bilir❤ geçmiş olsun

ay tebrikler, sizin kaç haftalıktı bir de karından mı bktı
Evet canım yumurtlamaya göre muhtemelen 5+1 ama 4+4 çıktı hocam dedim yumurtlamaya göre de küçük değil mi ona asla takılmıyorsun ana odaklan herşey cok iyi 10, 12 haftalar da önemli bu dedi. Araştırma hastanesi olduğu için sanki makine ölçümündendir diyor Ablam da ama geç yumurtlama ya göre tutmuş ondan eminim artık

Ya bi skıntı yoktur dimiii 4 artı 4 neden dedm o onemlo degl suan dedi Allah korusun gelişme dursa fln yolc sac olmazdı dmı kzlar
Yanlış ölçmüştür yolk sac 5+5 de görmüştüm ilk gebelikte devlet hastanesi cihazlarına güvenme canım keyfini çıkar benimkinde 5+6 dedi hiç bir şey yok içinde bende endişe etmedim değil ama sonra dedimki varsa zaten o mucize gelir

Kanama falan yoksa sıkıntı bir durum olmaz merak etmeyin

Oh tamam kuzum rahatladım vallahi 26 agustos ta cagırdı 31inde şehir değiştircegmi söyledim. Kalp bakacak umarm duyarım o gün

Oh tamam kuzum rahatladım vallahi 26 agustos ta cagırdı 31inde şehir değiştircegmi söyledim. Kalp bakacak umarm duyarım o gün
İçin rahat olsun bebek sağlıklıysa her türlü tutunur annesi
İlerki haftalarda önemli o geri ileri olayları ki ultrason ölçümleri gerçeği her zaman yansıtmıyor maalesef. Keyfine bak yeme içmene dikkat et. Avokado tüket mutlaka her gün yarım olacak şekilde ben kışın dondurucuya bayağı stok yaptım her gün tüketiyorum. Muz+avokado+kaşar peyniri bu üçlü bebeğe çok faydalı diye okudum hep.

Avokado yiyorum kuzum hepp. İnositole destek ekstra yemiştim. Kg alma diyeti yaptım ben 39 kg'a dusmüştüm boyum 153. Şimdi 45im 6kg aldm 2 ayda şükür belki de ondan sonra gebelik oldu hemen avokado kg almamda da oldukça yardımcı oldu smoothielerle. Allahm saglkla kucagımza aldığımız günlerı de göstersin. Senin ilk çocuğun kaç yaşında idi

Kuzum şimdi farkettim canm benim skıntı etme görünecek annesi. Ölcumdeki gb makinalarla alakalı olabilir

Maşallah güzel toparlanmışsın kuzucumbenim hiç çocuğum yok. İlk gebeliğim 6+4 te martta sonlandı kalp atışı durdu. Kürtaj sonrası pıhtılaşma testlerimde yatkınlık çıktı o yüzden kalp atışını duyar duymaz kan sulandırıcı iğneye başlayacağım. Umarım miniğim oluşur da benimle olur bu defa

Kuzum şimdi farkettim canm benim skıntı etme görünecek annesi. Ölcumdeki gb makinalarla alakalı olabilir
İnşallah canım inşallah. Belki pazartesiyi beklemez bu cuma özele giderim. Zaten kalp atışını duyar duymaz doktoruma başlayacaktım. Çok iyi bir perinatolog ona güveniyorum. Her muayeneyi ayrıntılı ultrason gibi yapıyor. Ve ayrıntılıyıda 12. Haftada yapıyor

Benim de bazı değerlerim düşük canım önceden folik asit ve demir ilacı almama rağmen demir ilacı yazmadı folik asidi kullanmaya devam et dedi onun dışında herhangi bi takviye vermedi doktor hatta 1 ay sonra gel diğer kontrolüne dedi folik asit kullanmiyosan ona başla 400mglik tiroid konusunda benimde bilgim yok ama kese ve kalp atışı için ne kadar geç gidilirse o kadar az stres yapılıyor ondan eminim :) keseyi görüp bebeği ve kalp atışını beklemek ayrı zor Minnoş oldukları için zor da görünüyorlar

Kuzum sabretmeue çalış eminim ki göreceksin. Dr cok önemli gerçekten kızımda da çok memnundum. Ben de şimdi Mardin'e gideceğim orada 2 özel hastane var kendime en yakına gideceğim. Buldum bir dr. Erkek dr gidince nasipse gideceğim ona. Amabenim canım memleketim işte azönce gittiğim devlet cok iyi 2. Cocugumda devlete giderdim diyordu. Ama yine nasip olmayacak başka sehirdeyız dye

Canım 2. Deyince yanlış anlamısım kbakma oluşmuştur bile annesini o
İlaca başlayacaksan beklemeyebilirsin gerçekten

Kan sulandırıcı iğneye başlamak için kalp atışını beklemenizi doktor mu söyledi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…