Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım ilk bebegnse korkma yaa ikiz çok güzel olur zor olur ama 2si birden büyürler çocuklara arkadaş şart hele kı 2 yaşından sonra. Benim kızım 4 yaşından beri kardeş istiyor. Şuan 6.5 yaşında Ben de geçen yıldan beri. Ona söylemek için sabırsızlanıyorum en çok da stresim bu aksi bir sey olursa kızıma haberi veremezsem diye üzülüyorum . Namaz kılıp kardeş duası yapıyor hep

ay kıyamam ya çok tatlııı çok güzel bir abla olacak duaları kabul olmuş ne güzel herşey sağlıkla ilerlesin önemli olan o gerçekten benim bir önceki gebeliğimde kalbi durmuştu bebişin bir süre istemedim sonra da kısmet olmadı şimdi birde ikiz olursa kardeşini de mi alıp gelecek acaba dedim kendi kendime ama birazda korkutmuyor değil ne yalan söyliyim bütün hayatım değişir heralde nasıl baş ederim bilmiyorum herşeyin hayırlısı tabi :):):)

Kizlar progestan fitil kullanıyorum ve kahverengi lekelemem olmus 5+4 haftaligim korkuyorum yaşayan oldumu kontrolüm cuma gunu

Kaybın için cok uzuldüm. Sag saglım kucagına alacaksın inşallah.Allah öyle bir duygu veriyor ki. Hele emzirme başlayınca normal insanlarda bulunmayan bulunamayacak cok hormon devreye giriyor ve bu da anneyi daha güclü kılıyor. Eminim ikizlere üçüzlere yetecek gücü de veriyordur sana yardımcı olabilecek birileri varsa hiç korkma. Çok güzel olur çok

Kizlar progestan fitil kullanıyorum ve kahverengi lekelemem olmus 5+4 haftaligim korkuyorum yaşayan oldumu kontrolüm cuma gunu
korkma canım çoğu zaman normal deniyor kırmızı yoğun bir kan değilse kahverengi küçük lekelerde sorun çıkmıyo yerleşme kanaması olabilir

çok teşekkürler moral oldu bana bakalım yarın görücez kaç taneler :)

çok teşekkürler moral oldu bana bakalım yarın görücez kaç taneler :)
Ben de heyecanlandım ayy karşıma dış gebelik çıktı her kese görmeyen dış gebelik mi yaşıyor ya aynı yollardan 2.ye geçıyorım ama sudan çıkmış balık gbym

Ben de heyecanlandım ayy karşıma dış gebelik çıktı her kese görmeyen dış gebelik mi yaşıyor ya aynı yollardan 2.ye geçıyorım ama sudan çıkmış balık gbym
bildiğim kadarıyla dış gebelikte beta değeri düzenli artmıyor düşük kalıyor oda bir belirti

Kızlar beni aydınlatın ne olur Benim 4 ağustosta adet olmam gerekiyordu olmayınca 8 ağustosta beta baktırdım 262 çıktı. 11 ağustosta doktora gittim. Karından ultrasonla baktı. Rahim duvarı kalınlaşmış , gebelikle uyumlu dedi. Anormallik yok her şey düzgün görünüyor dedi. Vitaminlerimi reçete etti. 16 ağustosa randevu verdi Kese görmemesi beni endişelendirdi. Normal bir durum mu ? 11 ağustosta 5+0 dım

normal tabiki daha çok minnaaakkk :) erken dönemde vajinal bakıyorlar genelde belki öyle baksa görülebilirdi bile için rahat olsun inşallah sağlıkla ilerler

Güzel haberlerle gel inşallah canım. ben de heyecanlanıyorum ama çok normal sonuçta bizim için bir belirsizlik söz konusu. Gönlünü ferah tut.

selamlar, tarihlerimiz aynı :) ben bugün gittim karından görülmeyebilir alttan bakmamız gerekebilir dedi. zorla da olsa karından gördü çok şükür. ama çok normal görülmemesi hiç canınızı sıkmayın 16sında keseyi görüyor olursunuz inşallah.
ek olarak cihzın markası bile görülmesinde etkili oluyormuş

Kızlar ben şuan 4+3 teyim kasık ağrım dışında bir sıkıntım yok çok şükür. Beta takip ediyorum doktora gitmedim. Aslında 6 haftaya kadar gitmek istemiyordum kese ve kalp atışı aynı anda olduğunda gideyim diye düşündüm ama sağlık ocağında yaptırdığım tiroid değerim biraz yüksek ferritin değerimde baya düşük çıktı. O yüzden endişe ettim gideyim mi hemen diye. İlk gebeliğim olduğu için tecrübesizim. Siz ne önerirsiniz ? J josei89

Kızlar merhaba beta artışıma göre doktor perşembe günü 1500 üzerine çıkacağını ve keseyi görebileceğimizi söyledi. Vajinal ultrasonla görecek muhtemelen. Bunun herhangi bir tehlikesi var mıdır vajinal bakmak riskli midir yardımcı olur musunuz lütfen

Sizce riskli olsa doktor o riski göze alabilir mi? Kanama vs bir şeyiniz yoksa hiç bir riski yok içiniz rahat olsun.

Canımm bizi güncellemeyi unutma Evanora
Canım randevuya 1.30da gidebildim annemin ilacları ile ugrasıyoruz anca geldmmm yolc saccc göründü Allahhhmmm dr muazzamdı eşimi de aldı. Kese görunmeli artık dedi ve baktığı gb hayırlı uğurlu olsun dediÖnce O söylemeden daha ben hocam nokta gibi bir şey var dedim evet dedi bebeğin gelişimi için önemli o yolc sac mı dedim kız sen nereden biliyorsun tıp oku falan dedi yumurtlamalardan da bahsetmiştim Ben muhtemelen yumurtladığım tarihte döllenme oldu hatta yumurtlama gece olduğu için muhtemelen 21'inde döllendi Çünkü 4+4 çıktı devlet hastanelerinde bir iki gün geç olabiliyormuş Bence makine ile kaynaklı Çünkü yolk sac göründü yaaağlayacaktımm

Ay maşallahhh ne güzel çok sevindim canım gözün aydın sağlıkla kucağına da al inşallah eşinin girebilmesi de çok iyi olmuş
Ahahah deseydin ya KK gebe okulundan mezun olacağım diye
4+4 mü çıktı kese boyu kaç çıktı foto verdi mi? yolk sac göründüyse bebekte yolda demektir

Sizce riskli olsa doktor o riski göze alabilir mi? Kanama vs bir şeyiniz yoksa hiç bir riski yok içiniz rahat olsun.
Yanıtınız için teşekkür ederim öncelikle, daha önceden bir düşük yaşadığım için endişe duyuyorum. Bir de bu endişeme sebep 2 gün önce hafif kahve lekelenmem oldu. Doktor bunun normal olduğunu söyledi. Şimdi bi arkadaş kanama alanı tespiti falan deyince açıkçası stres oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…