Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canım 2. Deyince yanlış anlamısım kbakma oluşmuştur bile annesini o
İlaca başlayacaksan beklemeyebilirsin gerçekten
Rica ederim ne demek… İnşallah kuzum benimledir
gurbet çok zor cidden…
Benim doktorumda erkek daha soğuk kanlı oluyorlar. Elimizde olmayan şeylere üzülmek yerine anın tadını çıkaralım. İnşallah gönlüne göre olur o doktorda

kızlar benim bir sorum var açık kan şekerim 107 çıkıyor, doktor bu problem olur diyip korkuttu beni. böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce
Seker yükleme sırasında önemli oluyor suanlik vücudumuz hormonlar olarak farklı bir dönemde adaptasyon sağlıyor. Bazı doktorlar gerçekten silah zoru ile çalışıyor sanki sadece insanın moralini bozuyorlar.

Ultrason kağıdında ki değerleri az da olsa anlayan var mı

Eklentiler

• 1000145830.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 64
O zaman çok geç gitmemende fayda var canım. Çünkü tiroid için ilaç yazar, o çok önemli diye biliyorum, erken önlem almak önemli. Eksik demirin için de ilaç yazar bence, çünkü benim de b12 değerim düşük çıktı şuan b12 kullanıyorum doktor kullan dedi ilk trimesterde olmamıza rağmen. Belki vajinal bakarsa kese görülebilir betan kaç çıktı ölçtürdün mü yakın zamanda

Hayırlı olsun canımmm boş yere kaygılanıyor bebeklerimiz bizimle

Vajinal bakmanın hiçbir riski yok canım ama bu seni tedirgin edecekse ve istemiyorsan bunu doktora açıkça söyleyebilirsin, istemediğin bir şeyi zorla yapamaz. Önemli olan senin kendini huzursuz hissetmemen

Ben 1 senedir hamile kalmaya çalışıyordum hsg,hormon testlerim , yumurta-yumurtlama durumu herşey temiz çıkmıştı benden sonra eşimin testleri yapıldı spermiyogram ve ultrason sonuçları kötü gelmişti ve bana doğal yoldan hamile kalman zor demişlerdi ama meğersem bunlar söylenirken benim hamileliğim gelişiyormuş bunlardan tam 1 hafta sonra 19 beta ile gebe olduğumu öğrendim ondan 48 saat sonrada betam 63 idi. Ve daha önceden planlanmış bir tatilimiz vardı oraya geldim 4 gündür beta yaptıramadım yarın dönüyorum hemen yaptıracağım. Umarım bebeğim benimledir Yani anlayacağın tuhaf bir zamandan geçtim canım dediğin gibi erkende olsa doktora gideceğim cuma günü. Uygulamaya göre şuan 4+3 teyiz çok miniktir herhalde çok teşekkür ederim cevabın için

Nasipte varsa olmayacak şey olur, nasipte yoksa olacak şey olmayıverir. Ne güzel miniş size sürpriz yapmış doktor keseyi göremeyebilir, üzülmeyin umutsuzluğa düşmeyin. Çünkü gerçekten daha çok küçük. Büyüdükçe görünecek endişe etmeyin

Yolu saç ne canım. İlk defa duyuyorum

Teşekkür ederim cevabınız için, sorun olmadan ilerleriz inşallah

Hangi B12'yi kullanıyorsunuz acaba?

Hangi B12'yi kullanıyorsunuz acaba?
Ben solgar almıştım, doktora söyledim onu kullanıyorum. Ama önceki hamileliğimde benexol kullanmıştım, o zamanlar devletin karşıladığı vitaminleri kullanmıştım hep.

Kızlar merhaba tahmini 5+4 deym yorgunluktan parmağımı oynatamıyorum. Sizlerde de durum böyle mi? Aşırı bir yorgunluktan bahsediyorm gözümü açamıyorum bazen öyle diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…