Kuzum sabretmeue çalış eminim ki göreceksin. Dr cok önemli gerçekten kızımda da çok memnundum. Ben de şimdi Mardin'e gideceğim orada 2 özel hastane var kendime en yakına gideceğim. Buldum bir dr. Erkek dr gidince nasipse gideceğim ona. Amabenim canım memleketim işte azönce gittiğim devlet cok iyi 2. Cocugumda devlete giderdim diyordu. Ama yine nasip olmayacak başka sehirdeyız dye
Rica ederim ne demek… İnşallah kuzum benimledirCanım 2. Deyince yanlış anlamısım kbakmaoluşmuştur bile annesini o
İlaca başlayacaksan beklemeyebilirsin gerçekten
Evet bana kalsa hemen başlamak isterim ama… yapacak bir şey yokKan sulandırıcı iğneye başlamak için kalp atışını beklemenizi doktor mu söyledi acaba
Seker yükleme sırasında önemli oluyor suanlik vücudumuz hormonlar olarak farklı bir dönemde adaptasyon sağlıyor. Bazı doktorlar gerçekten silah zoru ile çalışıyor sanki sadece insanın moralini bozuyorlar.kızlar benim bir sorum var açık kan şekerim 107 çıkıyor, doktor bu problem olur diyip korkuttu beni. böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce
Doktorlar daha iyi biliyorlardır hiç dert etmeyinEvet bana kalsa hemen başlamak isterim ama… yapacak bir şey yok
O zaman çok geç gitmemende fayda var canım. Çünkü tiroid için ilaç yazar, o çok önemli diye biliyorum, erken önlem almak önemli. Eksik demirin için de ilaç yazar bence, çünkü benim de b12 değerim düşük çıktı şuan b12 kullanıyorum doktor kullan dedi ilk trimesterde olmamıza rağmen. Belki vajinal bakarsa kese görülebilirKızlar ben şuan 4+3 teyim kasık ağrım dışında bir sıkıntım yok çok şükür. Beta takip ediyorum doktora gitmedim. Aslında 6 haftaya kadar gitmek istemiyordum kese ve kalp atışı aynı anda olduğunda gideyim diye düşündüm ama sağlık ocağında yaptırdığım tiroid değerim biraz yüksek ferritin değerimde baya düşük çıktı. O yüzden endişe ettim gideyim mi hemen diye. İlk gebeliğim olduğu için tecrübesizim. Siz ne önerirsiniz ? J josei89
Hayırlı olsun canımmm boş yere kaygılanıyor bebeklerimiz bizimleCanım randevuya 1.30da gidebildim annemin ilacları ile ugrasıyoruz anca geldmmm yolc saccc göründü Allahhhmmm dr muazzamdı eşimi de aldı. Kese görunmeli artık dedi ve baktığı gb hayırlı uğurlu olsun dediÖnce O söylemeden daha ben hocam nokta gibi bir şey var dedim evet dedi bebeğin gelişimi için önemli o yolc sac mı dedim kız sen nereden biliyorsun tıp oku falan dedi yumurtlamalardan da bahsetmiştim Ben muhtemelen yumurtladığım tarihte döllenme oldu hatta yumurtlama gece olduğu için muhtemelen 21'inde döllendi Çünkü 4+4 çıktı devlet hastanelerinde bir iki gün geç olabiliyormuş Bence makine ile kaynaklı Çünkü yolk sac göründü yaa ağlayacaktımm
Vajinal bakmanın hiçbir riski yok canım ama bu seni tedirgin edecekse ve istemiyorsan bunu doktora açıkça söyleyebilirsin, istemediğin bir şeyi zorla yapamaz. Önemli olan senin kendini huzursuz hissetmemenYanıtınız için teşekkür ederim öncelikle, daha önceden bir düşük yaşadığım için endişe duyuyorum. Bir de bu endişeme sebep 2 gün önce hafif kahve lekelenmem oldu. Doktor bunun normal olduğunu söyledi. Şimdi bi arkadaş kanama alanı tespiti falan deyince açıkçası stres oldum.
Ben 1 senedir hamile kalmaya çalışıyordum hsg,hormon testlerim , yumurta-yumurtlama durumu herşey temiz çıkmıştı benden sonra eşimin testleri yapıldı spermiyogram ve ultrason sonuçları kötü gelmişti ve bana doğal yoldan hamile kalman zor demişlerdi ama meğersem bunlar söylenirken benim hamileliğim gelişiyormuş bunlardan tam 1 hafta sonra 19 beta ile gebe olduğumu öğrendim ondan 48 saat sonrada betam 63 idi. Ve daha önceden planlanmış bir tatilimiz vardı oraya geldim 4 gündür beta yaptıramadım yarın dönüyorum hemen yaptıracağım. Umarım bebeğim benimledirO zaman çok geç gitmemende fayda var canım. Çünkü tiroid için ilaç yazar, o çok önemli diye biliyorum, erken önlem almak önemli. Eksik demirin için de ilaç yazar bence, çünkü benim de b12 değerim düşük çıktı şuan b12 kullanıyorum doktor kullan dedi ilk trimesterde olmamıza rağmen. Belki vajinal bakarsa kese görülebilirbetan kaç çıktı ölçtürdün mü yakın zamanda
Nasipte varsa olmayacak şey olur, nasipte yoksa olacak şey olmayıverir. Ne güzel miniş size sürpriz yapmışBen 1 senedir hamile kalmaya çalışıyordum hsg,hormon testlerim , yumurta-yumurtlama durumu herşey temiz çıkmıştı benden sonra eşimin testleri yapıldı spermiyogram ve ultrason sonuçları kötü gelmişti ve bana doğal yoldan hamile kalman zor demişlerdi ama meğersem bunlar söylenirken benim hamileliğim gelişiyormuş bunlardan tam 1 hafta sonra 19 beta ile gebe olduğumu öğrendim ondan 48 saat sonrada betam 63 idi. Ve daha önceden planlanmış bir tatilimiz vardı oraya geldim 4 gündür beta yaptıramadım yarın dönüyorum hemen yaptıracağım. Umarım bebeğim benimledirYani anlayacağın tuhaf bir zamandan geçtim canım dediğin gibi erkende olsa doktora gideceğim cuma günü. Uygulamaya göre şuan 4+3 teyiz çok miniktir herhalde çok teşekkür ederim cevabın için
Yolu saç ne canım. İlk defa duyuyorumCanım randevuya 1.30da gidebildim annemin ilacları ile ugrasıyoruz anca geldmmm yolc saccc göründü Allahhhmmm dr muazzamdı eşimi de aldı. Kese görunmeli artık dedi ve baktığı gb hayırlı uğurlu olsun dediÖnce O söylemeden daha ben hocam nokta gibi bir şey var dedim evet dedi bebeğin gelişimi için önemli o yolc sac mı dedim kız sen nereden biliyorsun tıp oku falan dedi yumurtlamalardan da bahsetmiştim Ben muhtemelen yumurtladığım tarihte döllenme oldu hatta yumurtlama gece olduğu için muhtemelen 21'inde döllendi Çünkü 4+4 çıktı devlet hastanelerinde bir iki gün geç olabiliyormuş Bence makine ile kaynaklı Çünkü yolk sac göründü yaa ağlayacaktımm
Teşekkür ederim cevabınız için, sorun olmadan ilerleriz inşallahSeker yükleme sırasında önemli oluyor suanlik vücudumuz hormonlar olarak farklı bir dönemde adaptasyon sağlıyor. Bazı doktorlar gerçekten silah zoru ile çalışıyor sanki sadece insanın moralini bozuyorlar.
O zaman çok geç gitmemende fayda var canım. Çünkü tiroid için ilaç yazar, o çok önemli diye biliyorum, erken önlem almak önemli. Eksik demirin için de ilaç yazar bence, çünkü benim de b12 değerim düşük çıktı şuan b12 kullanıyorum doktor kullan dedi ilk trimesterde olmamıza rağmen. Belki vajinal bakarsa kese görülebilirbetan kaç çıktı ölçtürdün mü yakın zamanda
Canım benim de 1.37 cm yazıyor sana kaç artı dedi Dr bana 4 artı 4 dedi ama 1.37ye göre daha fazla diyor netUltrason kağıdında ki değerleri az da olsa anlayan var mı
Canım bebegı besleyen şeyYolu saç ne canım. İlk defa duyuyorum
Hmm. Anladım canım..Canım bebegı besleyen şeyo olusması gerekiyormuş bebekiçin
Ben solgar almıştım, doktora söyledim onu kullanıyorum. Ama önceki hamileliğimde benexol kullanmıştım, o zamanlar devletin karşıladığı vitaminleri kullanmıştım hep.Hangi B12'yi kullanıyorsunuz acaba?
Teşekkür ederimVajinal bakmanın hiçbir riski yok canım ama bu seni tedirgin edecekse ve istemiyorsan bunu doktora açıkça söyleyebilirsin, istemediğin bir şeyi zorla yapamaz. Önemli olan senin kendini huzursuz hissetmemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?