Açılmayı bilmiyorum bence bu haftalar erken onun için yine de 24 de yalancı sancılar başlıyor deniyor yurt dışına çıkmadan yanınızda magnezyum takviyesi almanız gerekebilirKızlar merhaba 23+4 haftalık hamileyim 2 hafta sonra yurtdışı gezisine gitmeyi planladım fakat acaba uzun saatler dısarda ayakta kalmak yürümek sıkıntı yapar mı 5 günlük bi tatil olcak uzun yürümeler açılma vs yapar yazıyordu bi kaç yerde korktum
Evet yılbaşından sonra zam olur endişesi ile ufak bi kç şey dışımda almadık. Beşikte zaten 15 binlerde flash indirimde alalım dedk.Bende birşey almadım şubatta inşallah.
Evet doğru bir yerden başlamak lazımKızlar bende dün ayrıntılı yaptırdım her şey yolunda dedi, birde tetanoz aşısı oldum,
bebişede henüz sadece beşik yatak birde ateş ölçer aldım, ama etrafımdakiler büyükler vs sürekli bişeyler alıyolar
bu ay itibariyle yavaş yavaş her şeyini almaya başlıcam inşallah
bu belki son haftalarda olur ama 23-28 arası olmaz bence. ikinci trimester en enerjik zamanımız çok güzel geziliyorKızlar merhaba 23+4 haftalık hamileyim 2 hafta sonra yurtdışı gezisine gitmeyi planladım fakat acaba uzun saatler dısarda ayakta kalmak yürümek sıkıntı yapar mı 5 günlük bi tatil olcak uzun yürümeler açılma vs yapar yazıyordu bi kaç yerde korktum
Kaçıncı haftadasınızcanim arkadaslarim ben çapada doğum yapmak istiyorum görümcelerim hep orada doğurmuşlar ve cook memnunlar,özel oda falanda tutabiliyorsunuz oradayken kendinize süslemenize vs de izin veriyorlar çoğu devletin aksine eşlerinizede izin veriyorlar, ama dışarıdan gebe takibi kabul etmiyorlar nasıl kendimi çapaya sokabilirim bilen var mı
24Kaçıncı haftadasınız
sonlarda değilsiniz aslında normal randevu alsanız bundan sonra çapada takip edilseniz olmuyor mu
gebe takibi yapmıyorlarmış riskli gebelere bakıyorşarmıs sadece bi kere randevu alıp gittim cünkü bu sekilde söylediler. acaba sancım var vs diyip acildenmi giriş yapsamda kaydım açılsa diye düşünüyorumsonlarda değilsiniz aslında normal randevu alsanız bundan sonra çapada takip edilseniz olmuyor muilk haftadan itibaren mi oraya gitmek lazımmış
işe yaramaz bence ultrasonla bakıp bir şey yok derlergebe takibi yapmıyorlarmış riskli gebelere bakıyorşarmıs sadece bi kere randevu alıp gittim cünkü bu sekilde söylediler. acaba sancım var vs diyip acildenmi giriş yapsamda kaydım açılsa diye düşünüyorum
Bende şubatta indirim olacak diye tabi önce bindirip sonra indirmezlerse iyiEvet yılbaşından sonra zam olur endişesi ile ufak bi kç şey dışımda almadık. Beşikte zaten 15 binlerde flash indirimde alalım dedk.
Açıkcası yeni yılda tam tersi Fiyatlar yükselir diye düşünüyorum aralık sonunda başlayacagım almaya allahtan abllarım var onlar sayesiinde ebüyük eşyalar almıyorum bir yatak sadece gerçekten fiyatlar sanki yeni yıl maaş zammı derken artıyor saolsunlarBende şubatta indirim olacak diye tabi önce bindirip sonra indirmezlerse iyi
merhaba, ben 19. haftamda sağlık ocağında tdap oldum. 2.doz için ocağın ikinci haftası gel dedilerKızlar bıgün sağlık ocağında tetanoz aşısı oldum 1.dozu. (22 haftalık hamileyim.)
Tdap aşısı olmayacak mıyım dedim, hayır öyle bi uygulamamız yok sadece 2 doz tetanoz aşısı olacaksın dedi hemşire.
Ama araştırdığımda tdap aşısı hamilelikte mutlaka olunmalıdır diyor. Sizde nasıl ilerledi süreç? Galiba kendim aşıyı eczaneden alıp yaptıracağım zaten 28.haftadan sonra tek doz yapılıyormuş tdap aşısı.
(Türkiye’de Boğmacan benek ölümleri arttığı için mutlaka tdap yapılmalı diyorlar.)
20. Haftada tdap yaptılar sağlık ocagindaKızlar bıgün sağlık ocağında tetanoz aşısı oldum 1.dozu. (22 haftalık hamileyim.)
Tdap aşısı olmayacak mıyım dedim, hayır öyle bi uygulamamız yok sadece 2 doz tetanoz aşısı olacaksın dedi hemşire.
Ama araştırdığımda tdap aşısı hamilelikte mutlaka olunmalıdır diyor. Sizde nasıl ilerledi süreç? Galiba kendim aşıyı eczaneden alıp yaptıracağım zaten 28.haftadan sonra tek doz yapılıyormuş tdap aşısı.
(Türkiye’de Boğmacan benek ölümleri arttığı için mutlaka tdap yapılmalı diyorlar.)
Beni de aradılar 3 doz tetanoz 1 doz boğmaca yapacağız dediler.ben aşı yaptırmayacağım demiştim o zaman imza atmanız lazım dediler.attım sonra ümzayı karar değiştirirsen 33 haftaya kadar zamanın var dedilerKızlar bıgün sağlık ocağında tetanoz aşısı oldum 1.dozu. (22 haftalık hamileyim.)
Onlar sanırım aynı aşı, doktor öyle söyledi yani aşının ağırlıklı kısmı tetanoz olduğu için hala böyle diyorlar.Kızlar bıgün sağlık ocağında tetanoz aşısı oldum 1.dozu. (22 haftalık hamileyim.)
Hemşireye sordum emin misiniz karma aşı da varmış diye, evet eminim biz yıllardır sadece tetanoz yapıyoruz dediOnlar sanırım aynı aşı, doktor öyle söyledi yani aşının ağırlıklı kısmı tetanoz olduğu için hala böyle diyorlar.
Nisan 2025 den beri sağlık ocaklarında yapılıyor benim aile hekimim direkt tdapı söylediHemşireye sordum emin misiniz karma aşı da varmış diye, evet eminim biz yıllardır sadece tetanoz yapıyoruz dedi
Hemşireye sordum emin misiniz karma aşı da varmış diye, evet eminim biz yıllardır sadece tetanoz yapıyoruz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?