Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Burda netlik baya düşüyor ama çok belirgin aslında testim adete 2-3 gün kala 32 ile öğrendim bugün adet günü
Evet kendi testlerime baktm benim de 3 kala senin testin gbydı alttakı gb. Bence 105 falan çıkacak canım sağlık ocağı gecen hafta bana yamuk yaptı ve ertesi sabah cıktı. Umarım senin hemen çıkar bugun

Merhaba. Eğer bende hamileysem 28 nisanda görünüyor doğumum.18 ağustosu bekliyorum. Sizde çok az da olsa belirtiler oluyor mu
belirtimidir bilmiyorum herkeste çok farklı işliyor bu belirtiler. özellikle 4 gündür sabah hafif mide bulantılarım var. karnım aç ama yemek yemek istemiyorum. birde uyku uyumak istiyorum. gün ortasında uykum geliyor mesela. İlk gebeliğimde en belirgin belirti bu idi. Uykum çok geliyordu. Diğer belirtiler klasik adet öncesi belirtiler gibi. Memelerde şişme, kasıklarda batma ve ağrı, bel ağrısı vs. ben ilk gebeliğimde de erken öğrenemedim. Adet geçtikten 1 hafta sonra öğrenebilmiştim. Testler silik çıkmıştı adet günümde ama kan vermiştim hemen gebelik yok demişlerdi. 1 hafta beklemiştim ve o zaman yaptığım testler pozitif görünmüştü. O sebeple hem heyecanlıyım hem korkuyorum hem telaşlıyım. Rabbim Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin tez vakitte ve kolaylıkla.

Evet kendi testlerime baktm benim de 3 kala senin testin gbydı alttakı gb. Bence 105 falan çıkacak canım sağlık ocağı gecen hafta bana yamuk yaptı ve ertesi sabah cıktı. Umarım senin hemen çıkar bugun
Ağzından bal damlıyor inşallah öyle olur canım bana da yarın çıkabilir dedi hiç sevmiyorum şu sağlık ocağında kan vermeyi

Benimde şuan sadece adet sancısı gibi ara ara sancım var. Başkada bir belirti yok.İnşallah bizde gebeyizdir bu ay. Sağlıkla güzel haberler alırız bizde. Bekle bekle zamanda geçmiyor. Oyalamaya çalışıyorum bende kendimi. Yoksa sürekli aklımda, sürekli elimde telefon bi şeyler araştıryorım genelikle ilgili

beklemek çok yorucu ve yıpratıcı. Geçen ay 4 gün geciktim ama BetaHCG 0,06 çıktı sonrada zaten adet gördüm. Streste çok etkiliyor. 1,5 yıldır deniyoruz ve yaşım artık 40. Rabbim neylerse güzel eyler. Haftaya doktor randevusu aldım. Aşılama yaptırmayı düşünüyoruz. O vakte kadar Rabbim bir kapı açarsa Elhamdulillah der Yeniden bismillah deriz. Olmazsa aşılama ile yeni bir bismillah deriz. Yani anlayacağın elimden geleni yapıyorum Rabbim müsade ettikçe. Rabbim hepimize ferahlık ve kolaylıkla hayırla versin evlatlarımızı.

Yaaaa çok hızla artacak merak etme canım. Ben de adete 5kala hayaletle görmustum adet ten bir gün önce 142 idi
Bende tam 4 5 kala öğrendim inşallah o sonuclari da gorurum uzun caba sonrasi elde edince baya tedirgin oluyor insan sağlıkla ilerlesin insallahhh

Benim de öyle ara ara sol altta oluyor ama açıkçası bu korunmayı bıraktıktan sonra yumurtlamadan sonraki günlerde adete kadar hep oldı, inşallah bu seferki gebeliğe işarettir , 3 gün kaldı bakalım inşallah güzel haberler veririz hepimiz

Kızlar yolc sac gorundugu ucun haftam muhtemeln 5 küsürmüş yani orantılymıs. İşin ehlinden öğrendim içim rahatladı. Cıhazdan dolayı kucuk ckmıs olablrmıs yada dr ölcumu milimetrik bile 3,4 gun fazla yada az çıkarıyormus

Özelde mi muayane oldunuz ?
Ben sat a göre 6+5 haftalıkken muayene oldum devlet hastanesinde. Karnımdan göremedi vajinam baktı. Keseme göre tam 6 haftalık çıktım. Doktorum kalp atışı için 10 gün sonra gel dedi. Yolc sac göründü falan demedi.
Acada vajinal olduğu için mi görünmedi nedersiniz

Kızlar ben şimdi beta artışı için bugün kan verdim sağlık ocağına , ilk kanı özelde vermiştim farklı merkezde vermek ne kadar etkiliyor
Çok fark olmaz canım
Günaydnnnn caanım bidaha nezaman gıdeceksinn kontrole
Pazartesi gitmiştim doktor bir hafta sonra gel dedi cumaya randevu aldım iptal ettim 1 hafta olsun dedim.
5 küsürlerde görünür evet canım. Her cihazın ölçümü farklı oluyor endişelenme yolc sac görünmüş zaten haftaya bebişi ve kalp atışını duyarsın

Kızlar kese sat a göre mi ovülasyon dönemine göre mi görünür. Sat a göre 5 temmuz benim ama ovulasyon 1 hafta 10 gün sonraydı benim

Yaa bizim Yine bir göçümüz var.yazın batıdayız. Kışın Mardin'deyizkışları orada yaşıyoruz. Dedim 31 agustos gidiyorum gitmeden gelebilir mym 26sına verdi randvu senin benden önce randevun. Sen de kalp atışını pıt pıt duyacaksınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…