- 18 Mart 2025
- 510
- 174
- 18
Tabi canım ne gerek var surekli saglik ocagi takip etsin en guzeliEvet maalesef acilde bakılmıyor özele de sürekli 350 vermek istemiyorum kan için
Şuan kaç betanOyy heniz çok yeni minnak annesiii. Ay ben de randevuya gitmeden yaptım 2 gun once hahahah dedim t daha koyu cıksın rhatlıcamtest aşkımız bitmiyor. Neydi önceki hcg
Bende hiçbir belirti yoktu canım her ay her belirti olurdu negatifti ilk defa sıfır belirti pozitifMerhaba. Eğer bende hamileysem 28 nisanda görünüyor doğumum.18 ağustosu bekliyorum. Sizde çok az da olsa belirtiler oluyor mu
Evet kendi testlerime baktm benim de 3 kala senin testin gbydı alttakı gb. Bence 105 falan çıkacak canımBurda netlik baya düşüyor ama çok belirgin aslında testim adete 2-3 gün kala 32 ile öğrendimbugün adet günü
Bilmiyorum kıi ben 1 kez artış için vermiştim enson kan da 5 agustos tu 8 gün once. Ama 2 gun oncekı test şöyleydiŞuan kaç betan
belirtimidir bilmiyorum herkeste çok farklı işliyor bu belirtiler. özellikle 4 gündür sabah hafif mide bulantılarım var. karnım aç ama yemek yemek istemiyorum. birde uyku uyumak istiyorum. gün ortasında uykum geliyor mesela. İlk gebeliğimde en belirgin belirti bu idi. Uykum çok geliyordu. Diğer belirtiler klasik adet öncesi belirtiler gibi. Memelerde şişme, kasıklarda batma ve ağrı, bel ağrısı vs. ben ilk gebeliğimde de erken öğrenemedim. Adet geçtikten 1 hafta sonra öğrenebilmiştim. Testler silik çıkmıştı adet günümde ama kan vermiştim hemen gebelik yok demişlerdi. 1 hafta beklemiştim ve o zaman yaptığım testler pozitif görünmüştü. O sebeple hem heyecanlıyım hem korkuyorum hem telaşlıyım. Rabbim Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin tez vakitte ve kolaylıkla.Merhaba. Eğer bende hamileysem 28 nisanda görünüyor doğumum.18 ağustosu bekliyorum. Sizde çok az da olsa belirtiler oluyor mu
Oyyy masallahhhhBilmiyorum kıi ben 1 kez artış için vermiştim enson kan da 5 agustos tu 8 gün once. Ama 2 gun oncekı test şöyleydi
Ağzından bal damlıyorEvet kendi testlerime baktm benim de 3 kala senin testin gbydı alttakı gb. Bence 105 falan çıkacak canımsağlık ocağı gecen hafta bana yamuk yaptı ve ertesi sabah cıktı. Umarım senin hemen çıkar bugun
Yaaaa çok hızla artacak merak etme canım. Ben de adete 5kala hayaletle görmustum adet ten bir gün önce 142 idiOyyy masallahhhhdaha benim hayaletimsi çizgiler heralde 1 haftaya falan anca netleşir beta 6.1 henuz
Benimde şuan sadece adet sancısı gibi ara ara sancım var. Başkada bir belirti yok.İnşallah bizde gebeyizdir bu ay. Sağlıkla güzel haberler alırız bizde. Bekle bekle zamanda geçmiyor. Oyalamaya çalışıyorum bende kendimi. Yoksa sürekli aklımda, sürekli elimde telefon bi şeyler araştıryorım genelikle ilgilibelirtimidir bilmiyorum herkeste çok farklı işliyor bu belirtiler. özellikle 4 gündür sabah hafif mide bulantılarım var. karnım aç ama yemek yemek istemiyorum. birde uyku uyumak istiyorum. gün ortasında uykum geliyor mesela. İlk gebeliğimde en belirgin belirti bu idi. Uykum çok geliyordu. Diğer belirtiler klasik adet öncesi belirtiler gibi. Memelerde şişme, kasıklarda batma ve ağrı, bel ağrısı vs. ben ilk gebeliğimde de erken öğrenemedim. Adet geçtikten 1 hafta sonra öğrenebilmiştim. Testler silik çıkmıştı adet günümde ama kan vermiştim hemen gebelik yok demişlerdi. 1 hafta beklemiştim ve o zaman yaptığım testler pozitif görünmüştü. O sebeple hem heyecanlıyım hem korkuyorum hem telaşlıyım. Rabbim Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin tez vakitte ve kolaylıkla.
beklemek çok yorucu ve yıpratıcı. Geçen ay 4 gün geciktim ama BetaHCG 0,06 çıktı sonrada zaten adet gördüm. Streste çok etkiliyor. 1,5 yıldır deniyoruz ve yaşım artık 40. Rabbim neylerse güzel eyler. Haftaya doktor randevusu aldım. Aşılama yaptırmayı düşünüyoruz. O vakte kadar Rabbim bir kapı açarsa Elhamdulillah der Yeniden bismillah deriz. Olmazsa aşılama ile yeni bir bismillah deriz. Yani anlayacağın elimden geleni yapıyorum Rabbim müsade ettikçe. Rabbim hepimize ferahlık ve kolaylıkla hayırla versin evlatlarımızı.Benimde şuan sadece adet sancısı gibi ara ara sancım var. Başkada bir belirti yok.İnşallah bizde gebeyizdir bu ay. Sağlıkla güzel haberler alırız bizde. Bekle bekle zamanda geçmiyor. Oyalamaya çalışıyorum bende kendimi. Yoksa sürekli aklımda, sürekli elimde telefon bi şeyler araştıryorım genelikle ilgili
Bende tam 4 5 kala öğrendim inşallah o sonuclari da gorurum uzun caba sonrasi elde edince baya tedirgin oluyor insanYaaaa çok hızla artacak merak etme canım. Ben de adete 5kala hayaletle görmustum adet ten bir gün önce 142 idi
Benim de öyle ara ara sol altta oluyor ama açıkçası bu korunmayı bıraktıktan sonra yumurtlamadan sonraki günlerde adete kadar hep oldı, inşallah bu seferki gebeliğe işarettir , 3 gün kaldı bakalım inşallah güzel haberler veririz hepimizBenimde şuan sadece adet sancısı gibi ara ara sancım var. Başkada bir belirti yok.İnşallah bizde gebeyizdir bu ay. Sağlıkla güzel haberler alırız bizde. Bekle bekle zamanda geçmiyor. Oyalamaya çalışıyorum bende kendimi. Yoksa sürekli aklımda, sürekli elimde telefon bi şeyler araştıryorım genelikle ilgili
beklemek çok yorucu ve yıpratıcı. Geçen ay 4 gün geciktim ama BetaHCG 0,06 çıktı sonrada zaten adet gördüm. Streste çok etkiliyor. 1,5 yıldır deniyoruz ve yaşım artık 40. Rabbim neylerse güzel eyler. Haftaya doktor randevusu aldım. Aşılama yaptırmayı düşünüyoruz. O vakte kadar Rabbim bir kapı açarsa Elhamdulillah der Yeniden bismillah deriz. Olmazsa aşılama ile yeni bir bismillah deriz. Yani anlayacağın elimden geleni yapıyorum Rabbim müsade ettikçe. Rabbim hepimize ferahlık ve kolaylıkla hayırla versin evlatlarımızı
Günaydnnnn caanım bidaha nezaman gıdeceksinn kontroleGünaydın kızlar, bu sabah mide yanması ile uyandım
ultrasona göre 6+1
Ovü ye göre 5+2 sata göre 5+4 ten selamlar
Özelde mi muayane oldunuz ?Kızlar yolc sac gorundugu ucun haftam muhtemeln 5 küsürmüş yani orantılymıs. İşin ehlinden öğrendim içim rahatladı. Cıhazdan dolayı kucuk ckmıs olablrmıs yada dr ölcumu milimetrik bile 3,4 gun fazla yada az çıkarıyormus
Çok fark olmaz canımKızlar ben şimdi beta artışı için bugün kan verdim sağlık ocağına , ilk kanı özelde vermiştim farklı merkezde vermek ne kadar etkiliyor
Pazartesi gitmiştim doktor bir hafta sonra gel dedi cumaya randevu aldım iptal ettim 1 hafta olsun dedim.Günaydnnnn caanım bidaha nezaman gıdeceksinn kontrole
5 küsürlerde görünür evet canım. Her cihazın ölçümü farklı oluyor endişelenme yolc sac görünmüş zaten haftaya bebişi ve kalp atışını duyarsınKızlar yolc sac gorundugu ucun haftam muhtemeln 5 küsürmüş yani orantılymıs. İşin ehlinden öğrendim içim rahatladı. Cıhazdan dolayı kucuk ckmıs olablrmıs yada dr ölcumu milimetrik bile 3,4 gun fazla yada az çıkarıyormus
Yaa bizim Yine bir göçümüz var.yazın batıdayız. Kışın Mardin'deyizkışları orada yaşıyoruz.Çok fark olmaz canım
Pazartesi gitmiştim doktor bir hafta sonra gel dedi cumaya randevu aldım iptal ettim 1 hafta olsun dedim.
5 küsürlerde görünür evet canım. Her cihazın ölçümü farklı oluyor endişelenme yolc sac görünmüş zaten haftaya bebişi ve kalp atışını duyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?