Kız satı bırak bana ovulasyondan eminm onunla bile aynı vermedi makina halbukı 29 temmuz öğrendim bat 3 ağustos'tu. Ultrason 4 artı 4 dedi ama yolc sacı gordum. sen keseyi görmeye bak bide sonrasında veya aynı anda yolc sacı. Takılma tarihlere. İleri gitse de geri gelse de 3.ayda tam yakalıyor geneldeKızlar kese sat a göre mi ovülasyon dönemine göre mi görünür. Sat a göre 5 temmuz benim ama ovulasyon 1 hafta 10 gün sonraydı benim
İnşallah kuzum benimYaa bizim Yine bir göçümüz var.yazın batıdayız. Kışın Mardin'deyizkışları orada yaşıyoruz.Dedim 31 agustos gidiyorum gitmeden gelebilir mym 26sına verdi randvu senin benden önce randevun. Sen de kalp atışını pıt pıt duyacaksınn
Ne kadarlık oldu sizin?Ben de kese için meraktayım daha kontrole gitmedim aynen kuçücükler daha hayırlısı
Merhaba saglikla kucaginiza alingünaydınn, bugün keseyi gördük çok şükür. karından baktı sadece. haftaya cuma kalp atışı için gidicez inşallah
merhaba, sat 6 temmuz. 5+3 oluyorum şuanda. aminn hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahMerhaba saglikla kucaginiza alinson adet tarihiniz neydi acaba? Kacinci haftadasiniz?
Sat a göre 5+4 galiba. 5 temmuz. Bu tarihi de hep karıştırıyorum chatgbt e sordum o bile karistirdıNe kadarlık oldu sizin?
Oy maşallahkızlarrr bugün kalp atışını duydukçok yüksek sesle duyamadık ama daha küçük olduğu için normal dedi doktor. Son adete göre 6+2 ama gelişimi 2 gün önden gidiyor dedi hayırlısı bakalım
Ahaha inşallah sağlıkla büyür bebişiniz. Hepimiz çok heyecanlı ve sabırsızız gerçektenSat a göre 5+4 galiba. 5 temmuz. Bu tarihi de hep karıştırıyorum chatgbt e sordum o bile karistirdı
Maşallah bebişekızlarrr bugün kalp atışını duydukçok yüksek sesle duyamadık ama daha küçük olduğu için normal dedi doktor. Son adete göre 6+2 ama gelişimi 2 gün önden gidiyor dedi hayırlısı bakalım
Sat tarihlerimiz aynı hiç gittiniz mi doktora?merhaba, sat 6 temmuz. 5+3 oluyorum şuanda. aminn hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Beta 1500 2000 arasında görünmeye başlarKızlar kese sat a göre mi ovülasyon dönemine göre mi görünür. Sat a göre 5 temmuz benim ama ovulasyon 1 hafta 10 gün sonraydı benim
Hayırlı olsunKızlarrr bugün ve yarın beklenen adet günüm. 20 beta ile dün hamileliğimi öğrendim bugün alt karnımda aşırı doluluk hissediyorum ve böyle sanki lıkır lıkır bir şeyler oluyor normal mi sizce ya korkmayayım demi yani
dün gittim keseyi gördük, haftaya cuma kalp atışı için çağırdı. siz?Sat tarihlerimiz aynı hiç gittiniz mi doktora?
Ben de pazartesi gittim kese için 5+6 dedi ama yolk sac vs görünmedi haftaya çağırdı beni dedün gittim keseyi gördük, haftaya cuma kalp atışı için çağırdı. siz?
bende de yolk sac görmedi, kese 6.8mm gördü. 5haftaya uygun dedi. haftaya hangi gün gideceksiniz :) ay çok heyecenlı yaBen de pazartesi gittim kese için 5+6 dedi ama yolk sac vs görünmedi haftaya çağırdı beni desizde kese boyutu kac cikti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?