Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kese sat a göre mi ovülasyon dönemine göre mi görünür. Sat a göre 5 temmuz benim ama ovulasyon 1 hafta 10 gün sonraydı benim
Kız satı bırak bana ovulasyondan eminm onunla bile aynı vermedi makina halbukı 29 temmuz öğrendim bat 3 ağustos'tu. Ultrason 4 artı 4 dedi ama yolc sacı gordum. sen keseyi görmeye bak bide sonrasında veya aynı anda yolc sacı. Takılma tarihlere. İleri gitse de geri gelse de 3.ayda tam yakalıyor genelde

Ben de kese için meraktayım daha kontrole gitmedim aynen kuçücükler daha hayırlısı

İnşallah kuzum benim
Daha çok yılınız kaldı mı o taraflarda? 31 ağustosa kadar bir daha gidersin canım gebelikte bayağı ilerlemiş olur inşallah
Ben yolk sacı bile göremediğimden onu bile görsem mutlu olurum şimdilik haftaya hafta içi kalp atışı içinde yine erkenden giderim kan sulandırıcı başlanacak duyulur duyulmaz
Umarım gittiğimde hem onu hem kalp atışını duyarım… sonra kendi doktoruma devam edeceğim inşallah

Hanımlar erken belirti yaşayan oldu mu?Yoğun bir bel ağrısı yaşıyorum.Diger gebeliklerimde de erken belirtim bel ağrısı olmuştu.Sizlerin belirtileriniz nelerdi?

Maşallah bebişe doktorunuz ısıyla ilgili bir şey söyledi mi acaba? Ben de dün kalp atışı duymak için gitmiştim ama sadece gösterdi bu aşamada dinlemek için erken dedi. 6+1de gitmiştim.

Kızlarrr bugün ve yarın beklenen adet günüm. 20 beta ile dün hamileliğimi öğrendim bugün alt karnımda aşırı doluluk hissediyorum ve böyle sanki lıkır lıkır bir şeyler oluyor normal mi sizce ya korkmayayım demi yani

Hayırlı olsun Normal bende de şişlik vardı

Kızlar çok hafif kahve leke değmiş çamaşırıma normal mi sizce şuan sat a göre 4+6 görünüyor haftaya gitmeyi düşünüyordum doktorada

Ben de pazartesi gittim kese için 5+6 dedi ama yolk sac vs görünmedi haftaya çağırdı beni de sizde kese boyutu kac cikti?
bende de yolk sac görmedi, kese 6.8mm gördü. 5haftaya uygun dedi. haftaya hangi gün gideceksiniz :) ay çok heyecenlı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…