Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

6.haftanın başındayım.ben geçen hafta öğrendim hamileliğimi.inanılmaz bacak ağrısı vardı.bulantı hala yok .hiç olmadı.başlar belki emin değilim.karnımda karıncalanma vs var onun hariciinde 2 3 gündür uyku hali gündüz.Başka bir belirti ben yaşamadım.Sat 2 temmuz ilk hamileliğim.

Çok teşekkür ederim canım Bir kızım var 6,5 yaşında aslında en büyük korkum ne biliyor musun 3 yıldır abla olmak istiyor bense bir yıldır bunu hazırdım yani 15 aydır istiyorum ve bu kadar çok istediğimiz için bu şekilde kaygılayayım ona yarın abla olacağını söylemeyi düşünüyoruz. Maalesef kazara kuzenlerinden biri duydu ve ondan duymadan bizden duyması gerekiyor zaten kalp atışını bekle vesaire desek de Allah korusun her ay her risk olabilir. ve en çok da gerginliğim bu yüzden. Bu yüzden kafama taktım yoksa onun dışında rahatım hatta kızımda çok daha rahattım

günaydınn, doktora yürüyüşle ilgili soru sormayı unuttum. iş yerinde gün içinde yaklaşık 8bin adım atmış oluyorum. bir sorun olmaz dimi hafif tempo yürümek

Kızlar ben şimdi beta artışı için bugün kan verdim sağlık ocağına , ilk kanı özelde vermiştim farklı merkezde vermek ne kadar etkiliyor

Kızlar bende kasık ağrısı ve bel ağrısı vardı şu an yok. bir tek göğüs hassasiyeti var. 5+3 Hafta bu şekilde olan var mı

Kızlar ben şimdi beta artışı için bugün kan verdim sağlık ocağına , ilk kanı özelde vermiştim farklı merkezde vermek ne kadar etkiliyor
Bundan sonra orda devam edecegin için sorun olmaz canim ilk degeri önemseme artışa bak sadece. Bende saglik ocaginda takip edeceğim ama ertesi gün yansıması çok sinir bozucu

Bundan sonra orda devam edecegin için sorun olmaz canim ilk degeri önemseme artışa bak sadece. Bende saglik ocaginda takip edeceğim ama ertesi gün yansıması çok sinir bozucu
Evet maalesef acilde bakılmıyor özele de sürekli 350 vermek istemiyorum kan için

Evet maalesef acilde bakılmıyor özele de sürekli 350 vermek istemiyorum kan için
Ben acilde vermiştim ve tam 60 saat sonra da sağlık ocağında. 3.12 kat artmıştı. Endişelenme cok fark olmaz verdiğin saatleri matematiksel hesaplayablrsin dolu dolu 2 gün olmadıysa saat bazı yapay zekaya da yaz o hesaplasın Virgülüne kadar

2 gün oldu canım 5 saat fark vardır en fazla inşallah ben de güzle bir artış görebiliim

Merhaba. Eğer bende hamileysem 28 nisanda görünüyor doğumum.18 ağustosu bekliyorum. Sizde çok az da olsa belirtiler oluyor mu

Oyy heniz çok yeni minnak annesiii. Ay ben de randevuya gitmeden yaptım 2 gun once hahahah dedim t daha koyu cıksın rhatlıcam test aşkımız bitmiyor. Neydi önceki hcg
Burda netlik baya düşüyor ama çok belirgin aslında testim adete 2-3 gün kala 32 ile öğrendim bugün adet günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…