Çok teşekkür ederim canım Bir kızım var 6,5 yaşında aslında en büyük korkum ne biliyor musun 3 yıldır abla olmak istiyor bense bir yıldır bunu hazırdım yani 15 aydır istiyorum ve bu kadar çok istediğimiz için bu şekilde kaygılayayım ona yarın abla olacağını söylemeyi düşünüyoruz. Maalesef kazara kuzenlerinden biri duydu ve ondan duymadan bizden duyması gerekiyor zaten kalp atışını bekle vesaire desek de Allah korusun her ay her risk olabilir. ve en çok da gerginliğim bu yüzden. Bu yüzden kafama taktım yoksa onun dışında rahatım hatta kızımda çok daha rahattımSakin ol herşey yolunda ilerliyor. Başka türlü olsa doktor seni uyarır dı. Herşeyi cahtgpt ye sorup kendinizi dert küpü haline getirmek anlamsız. Sonuç olarak o bir makine. Seni doğru yönlendirecek tek kişi doktorun. Kendini korkutman bebek için iyi değil. Daha yolun başında bu kadar panik olursan doğduktan sonra çok zor olur senin için. Olan durumu akışa bırak. Rabbim bir yol açmış ordan girmişsin ama hala şüpheli gibisin girsemmi girmesemmi diye. Rabbim en doğrusunu ve hayırlı olanı bizden iyi bilir. O sebeple sadece O'na güven. Sakın korkma O her adımda bizimledir. Onun dışında doktorun sana ne derse ona dikkat et sadece. Herşey yolunda Allah'ın izniyle.
Umarım cabuk gecer bu süreçMerhaba ben de özellikle akşam bu saatlerde aşırı halsizleşiyorum
Bulantı hafif bende de başladı . Umarım cok artmazEvet canım 5. Haftada öyleydim
Şimdi 6. Haftadayım ve mide bulantılarım başladı hüüğğğ
benim de 5+3 aynı şekildeyimKızlar bende kasık ağrısı ve bel ağrısı vardı şu an yok. bir tek göğüs hassasiyeti var. 5+3 Hafta bu şekilde olan var mı
doktor bana aynı yerde aynı saatte ver demiştiKızlar ben şimdi beta artışı için bugün kan verdim sağlık ocağına , ilk kanı özelde vermiştim farklı merkezde vermek ne kadar etkiliyor
Maalesef gece 4 de verdim şu anda özele de habire 350 tl ödemek istemiyorum kan içindoktor bana aynı yerde aynı saatte ver demişti
Anladım hayırlısı bakalımbenim de 5+3 aynı şekildeyim
Bundan sonra orda devam edecegin için sorun olmaz canim ilk degeri önemseme artışa bak sadece. Bende saglik ocaginda takip edeceğim ama ertesi gün yansıması çok sinir bozucuKızlar ben şimdi beta artışı için bugün kan verdim sağlık ocağına , ilk kanı özelde vermiştim farklı merkezde vermek ne kadar etkiliyor
Evet maalesef acilde bakılmıyor özele de sürekli 350 vermek istemiyorum kan içinBundan sonra orda devam edecegin için sorun olmaz canim ilk degeri önemseme artışa bak sadece. Bende saglik ocaginda takip edeceğim ama ertesi gün yansıması çok sinir bozucu
Ben acilde vermiştim ve tam 60 saat sonra da sağlık ocağında. 3.12 kat artmıştı. Endişelenme cok fark olmazEvet maalesef acilde bakılmıyor özele de sürekli 350 vermek istemiyorum kan için
2 gün oldu canım 5 saat fark vardır en fazlaBen acilde vermiştim ve tam 60 saat sonra da sağlık ocağında. 3.12 kat artmıştı. Endişelenme cok fark olmazverdiğin saatleri matematiksel hesaplayablrsin dolu dolu 2 gün olmadıysa saat bazı yapay zekaya da yaz o hesaplasın Virgülüne kadar
Anladım canm en az yüzde 60 öneml ya 5 saat az ise o fark ona göre kafana takma yani2 gün oldu canım 5 saat fark vardır en fazlainşallah ben de güzle bir artış görebiliim
Evet dün test yaptım dayanamadım artışa bak içinAnladım canm en az yüzde 60 öneml ya 5 saat az ise o fark ona göre kafana takma yaniki bence güzelce artmıştır
Oyy heniz çok yeni minnak annesiii. Ay ben de randevuya gitmeden yaptım 2 gun once hahahah dedim t daha koyu cıksın rhatlıcamEvet dün test yaptım dayanamadım artışa bak içinEki Görüntüle 3629567
Merhaba. Eğer bende hamileysem 28 nisanda görünüyor doğumum.18 ağustosu bekliyorum. Sizde çok az da olsa belirtiler oluyor muRabbim hayırlı eylesin. Sağlıkla gelsin inşAllah. Nasıl öğrendin? İdrar testi ile mi yoksa direk kan vermeyemi gittin? Benim bat 18 Ağustos bugün laboquick test yaptım negatif çıktı. Eğer hamile isem 28 Nisan beklenen doğum tarihi olacak inşAllah. Çok yakın tarihlerimiz var.
Burda netlik baya düşüyor ama çok belirgin aslında testim adete 2-3 gün kala 32 ile öğrendimOyy heniz çok yeni minnak annesiii. Ay ben de randevuya gitmeden yaptım 2 gun once hahahah dedim t daha koyu cıksın rhatlıcamtest aşkımız bitmiyor. Neydi önceki hcg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?