Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

bende de yolk sac görmedi, kese 6.8mm gördü. 5haftaya uygun dedi. haftaya hangi gün gideceksiniz :) ay çok heyecenlı ya
Benim kese 1.10 cm ve 5+6 ile uyumlu dedi ve pazartesi gideceğim benim aklıma takılan da yolc sacın görünmemesi

Canım 2 yılımız bitti. Seneye dönme ihtimali iz yüksek ama normalde 5 yıl 2 taraflı yaşıyorum çok yoruyor 2 ev düzeni şimdi de bebişle nasıl olacak nasıl bitecek bakalm. Umarım seneye evimize döneblriz bebişimizle sen bence de ihmal etme ve bu süreçte kendine dikkat et. Ben inanıyorum ki duyacaksın. Uyku durumun nasıl benim gelgitli henüz. Öyle kafamı kaldıramıyorum modu vardı 2 gundur o da yok. Ay dün mısır kokusundan mutfaga giremedim çok kötü koktu bana. Sabah da eşim Cole atmıs yyıp kalan kısmı buram buram mutfak kokuyordu

Maşallah bebişe doktorunuz ısıyla ilgili bir şey söyledi mi acaba? Ben de dün kalp atışı duymak için gitmiştim ama sadece gösterdi bu aşamada dinlemek için erken dedi. 6+1de gitmiştim.
o ne demek benim ekranda pır pır görünüyordu kalbi sesini de duyduk ama çok güçlü değildi normalmiş bu günlerde böyle olması

Çok az kalmış desene tahmin edebiliyorum 2 ev 2 iş 2 düzen zordur seneye gönlünüzce olsun her şey bebişlede üstesinden geleceksin buna eminim
Motivasyonun çok değerli çok teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım iyi düşünmeye çalışıyorum umarım öyle de olur
Yatağa girdiğim gibi uyuyorum benimde bir kaç gün önce öyleydi aşırı yorgunluk ve uykulu halim vardı dünden beri iyiyim o konuda sadece midem sabahtandır yanıyor ne yesem ne içsem geçmiyor
Miniklerimiz bizimle olsunda hepsi geçici

Ben de pazartesi gittim kese için 5+6 dedi ama yolk sac vs görünmedi haftaya çağırdı beni de sizde kese boyutu kac cikti?
Size sadece karından bakmıştı değil mi eğer öyleyse endişelenmeyin benimde karından gözükmemişti, alttan muayene ile gördü

Size sadece karından bakmıştı değil mi eğer öyleyse endişelenmeyin benimde karından gözükmemişti, alttan muayene ile gördü
Evet karından baktı ve görmedik keşke vajinal baksaydı en azından bir hafta var mı yok mu diye düşünmezdim olduğunu umarak hayatıma devam ediyorum şimdilik yoksa da yapacak bir şey yok

Benim kanım ne zaman çıkar kızlar ya ölücem meraktan sabahtan beri bir şeyler meşgul olmaya çalışıyorum

İlgi ve destek için çok teşekkür ederim. Sağlıkla kucağımıza alacağımız o günleride konuşuruz inşallah

o saate kadar bekle o zaman kuzum merak etme beklediğinden yüksek gelecek ilk zamanlar daha çok artıyor
Hiç belirtim yok ondan korkuyorum ara ara bel ağrım ve sol kasık olmak üzere adet ağrısı gibi bir ağrım var başka da yok

Mide yanması için ilac alablrsin gebelikte güvenli kategoriler var. Keşke elimizin altında ultrason olsaydı merak ettikçe bakablseydk. Rica ederim yürekten birbirimize dua ettikçe hepimiz güzel günlere kavusacagızzz eminimm ki.

perşembe veya cuma gel dedi. cuma gideceğim
Haftaya değil mi? Kalp atışı falan anca duyulur sanırım
Hiç belirtim yok ondan korkuyorum ara ara bel ağrım ve sol kasık olmak üzere adet ağrısı gibi bir ağrım var başka da yok
Bunlar başlangıç belirtileri olur zaten endişelenme sonucun çıkınca mutlaka yaz
İlaç önermiyorum dedi doktor antibiyotiği de bıraktırdı arada gelen bir yanma sanırım her gün farklı bir şey yaşayacağız çok teşekkürler kuzum iyi ki varsın sen de dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…