Ben duydum sıra siz de güzel haberlerinizi bekliyorum hayırlısıyla inşallahAy akrabalar gerçektenEvet ilk üç ay sanırım herşeye hazırlıklı olmak lazım ben de ondan dolayı biraz geriliyorum ama insan bir yandan da çok heyecanlanıyor İnşallah bu gruptaki herkesin gündemi en yakında kalp atışlarını duyduk içimiz rahatladı şeklinde olur
Canım çok erken gebelik düşünmek içinSizce gebelik var mı değerim ilk defa böyle arttı
Hayırlı olsun canım inşallah bende duyarımMerhabalar bugün kalp atışı için hastaneye gittim. Atışı gördük ama doktor duymak için erken, ısı bazen bebeği olumsuz etkileyebiliyor ama kalp atışı gayet iyi her şey yolunda dedi. İçim baya rahatladı. Umarım sizler de bir an önce güzle haberler alırsınız
Hayırlı olsun canım ne mutlu sanaBen duydum sıra siz de güzel haberlerinizi bekliyorum hayırlısıyla inşallah
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım inşallah bende duyarım
Evet başka bi doktor daha bu ısı meselesini söylemişti
Bende 7 değilde 8. Haftada gitmeyi planlıyorum
7de duyamazsam 8de bikere kadaha baktırmamak için
Ben yarın 7 haftalık oluyorum hala zaman zaman oluyor kasık/alt karın ağrısıAranızda kaşık ağrısı yaşayan var mı ? Ben regl ağrısına benzer ağrılar yaşıyorum. Ve aşırı şişkinlik var karnımda
İnternette aratın son adet tarihine göre doğum tarihi hesaplama diye. Çıkan sayfalarda hesaplıyorlar bilgileri girinceKızlar tahmini doğum tarihi nasıl hesaplanıyor?
Aranızda kaşık ağrısı yaşayan var mı ? Ben regl ağrısına benzer ağrılar yaşıyorum. Ve aşırı şişkinlik var karnımda
Rabbim hayırlı eylesin. Sağlıkla gelsin inşAllah. Nasıl öğrendin? İdrar testi ile mi yoksa direk kan vermeyemi gittin? Benim bat 18 Ağustos bugün laboquick test yaptım negatif çıktı. Eğer hamile isem 28 Nisan beklenen doğum tarihi olacak inşAllah. Çok yakın tarihlerimiz var.Merhaba kizlarrr bende bugün kanda öğrendim henüz çok minik bir değerle hemen geldim aranizaaa hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım ne mutlu sana
Bu sabah miratech idrar testi pozitif çıktı akşam kan 6.1 çıktıRabbim hayırlı eylesin. Sağlıkla gelsin inşAllah. Nasıl öğrendin? İdrar testi ile mi yoksa direk kan vermeyemi gittin? Benim bat 18 Ağustos bugün laboquick test yaptım negatif çıktı. Eğer hamile isem 28 Nisan beklenen doğum tarihi olacak inşAllah. Çok yakın tarihlerimiz var.
Öyle moralim bozuldu ki negatif görünce. Daha 1 hafta var diye kendimi avutmaya çalıştım. Siz böyle yazınca da umutlandım tekrar. inşAllah vardır benim de bebeğim. Rabbim sağlıklı hayırlı Salih Saliha evlatlar versin hepimize.Bu sabah miratech idrar testi pozitif çıktı akşam kan 6.1 çıktıseninde 2 3 gun daha beklemeni öneririm benim dün negatifti çünkü
Amin inşallah canım benim tabii çok erken yapmışsın inşallah sağlıkla güzel haberleri alırsın sendeÖyle moralim bozuldu ki negatif görünce. Daha 1 hafta var diye kendimi avutmaya çalıştım. Siz böyle yazınca da umutlandım tekrar. inşAllah vardır benim de bebeğim. Rabbim sağlıklı hayırlı Salih Saliha evlatlar versin hepimize.
Sakin ol herşey yolunda ilerliyor. Başka türlü olsa doktor seni uyarır dı. Herşeyi cahtgpt ye sorup kendinizi dert küpü haline getirmek anlamsız. Sonuç olarak o bir makine. Seni doğru yönlendirecek tek kişi doktorun. Kendini korkutman bebek için iyi değil. Daha yolun başında bu kadar panik olursan doğduktan sonra çok zor olur senin için. Olan durumu akışa bırak. Rabbim bir yol açmış ordan girmişsin ama hala şüpheli gibisin girsemmi girmesemmi diye. Rabbim en doğrusunu ve hayırlı olanı bizden iyi bilir. O sebeple sadece O'na güven. Sakın korkma O her adımda bizimledir. Onun dışında doktorun sana ne derse ona dikkat et sadece. Herşey yolunda Allah'ın izniyle.Kızlar saçma sapan şeyler beynimi susturmuyor yani şimdi birkaç gün önce Allah korusun gelişim durmuş olamaz değil mi. 1.37 santim kese boyutu ama 4 hafta 4 yazıyor Yani interneti araştırıyorum neredeyse 6 haftalık ölçüye sahip makineyle alakalı mıdır sizce de. Doktor buna takılmıyorsun 10-12 haftaya kadar ölçü önemli değil dedi muhtemelen makineyle alakalı olduğunu düşünüyordur İnşallah o da aklıma kötü kötü şeyler geliyor acaba 3 gün önce durdu da o yüzden mi geride kaldı falan yapay zekayı bile sordum o zaman diyor ki yolk saç falan şekli bozuk olurdu. Ama daha yolk saç da minnacıktı.
Ben de erken bir sürü test yaptım reglime 4 gün kala belli belirsiz bir çizgi görür gibi oldum eşim hayal görüyorum sandıÖyle moralim bozuldu ki negatif görünce. Daha 1 hafta var diye kendimi avutmaya çalıştım. Siz böyle yazınca da umutlandım tekrar. inşAllah vardır benim de bebeğim. Rabbim sağlıklı hayırlı Salih Saliha evlatlar versin hepimize.
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 23-04-2026
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?