Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben duydum sıra siz de güzel haberlerinizi bekliyorum hayırlısıyla inşallah

Sizce gebelik var mı değerim ilk defa böyle arttı
Canım çok erken gebelik düşünmek için
Biraz daha sabret adete 3 4 gün kala yaptır
Diğer türlü kendini çok yıpratırsın
Bata 3 4 gün kalaya kadar başkaa şeylerle meşgul ol çok düşünmemeye çalış

Hayırlı olsun canım inşallah bende duyarım
Evet başka bi doktor daha bu ısı meselesini söylemişti
Bende 7 değilde 8. Haftada gitmeyi planlıyorum
7de duyamazsam 8de bikere kadaha baktırmamak için

Hayırlı olsun canım inşallah bende duyarım
Evet başka bi doktor daha bu ısı meselesini söylemişti
Bende 7 değilde 8. Haftada gitmeyi planlıyorum
7de duyamazsam 8de bikere kadaha baktırmamak için
Teşekkür ederim evet direkt kesin duyulacak haftada gitmek daha mantıklı galiba. Siz de güzel haberler alırsınız inşallah

Aranızda kaşık ağrısı yaşayan var mı ? Ben regl ağrısına benzer ağrılar yaşıyorum. Ve aşırı şişkinlik var karnımda

Benimde ağrıyor. Hele o gün birkaç iş yaptıysam baya ağrıyor. Karnım da 5 6 haftalık hamile gibi şiş. Doktora ve sağlık ocağındaki ebeye sordum normal bol bol dinlen dedi

Merhaba kizlarrr bende bugün kanda öğrendim henüz çok minik bir değerle hemen geldim aranizaaa hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Rabbim hayırlı eylesin. Sağlıkla gelsin inşAllah. Nasıl öğrendin? İdrar testi ile mi yoksa direk kan vermeyemi gittin? Benim bat 18 Ağustos bugün laboquick test yaptım negatif çıktı. Eğer hamile isem 28 Nisan beklenen doğum tarihi olacak inşAllah. Çok yakın tarihlerimiz var.

Bu sabah miratech idrar testi pozitif çıktı akşam kan 6.1 çıktı seninde 2 3 gun daha beklemeni öneririm benim dün negatifti çünkü

Bu sabah miratech idrar testi pozitif çıktı akşam kan 6.1 çıktı seninde 2 3 gun daha beklemeni öneririm benim dün negatifti çünkü
Öyle moralim bozuldu ki negatif görünce. Daha 1 hafta var diye kendimi avutmaya çalıştım. Siz böyle yazınca da umutlandım tekrar. inşAllah vardır benim de bebeğim. Rabbim sağlıklı hayırlı Salih Saliha evlatlar versin hepimize.

Amin inşallah canım benim tabii çok erken yapmışsın inşallah sağlıkla güzel haberleri alırsın sende

Kızlar saçma sapan şeyler beynimi susturmuyor yani şimdi birkaç gün önce Allah korusun gelişim durmuş olamaz değil mi. 1.37 santim kese boyutu ama 4 hafta 4 yazıyor Yani interneti araştırıyorum neredeyse 6 haftalık ölçüye sahip makineyle alakalı mıdır sizce de. Doktor buna takılmıyorsun 10-12 haftaya kadar ölçü önemli değil dedi muhtemelen makineyle alakalı olduğunu düşünüyordur İnşallah o da aklıma kötü kötü şeyler geliyor acaba 3 gün önce durdu da o yüzden mi geride kaldı falan yapay zekayı bile sordum o zaman diyor ki yolk saç falan şekli bozuk olurdu. Ama daha yolk saç da minnacıktı.

Sakin ol herşey yolunda ilerliyor. Başka türlü olsa doktor seni uyarır dı. Herşeyi cahtgpt ye sorup kendinizi dert küpü haline getirmek anlamsız. Sonuç olarak o bir makine. Seni doğru yönlendirecek tek kişi doktorun. Kendini korkutman bebek için iyi değil. Daha yolun başında bu kadar panik olursan doğduktan sonra çok zor olur senin için. Olan durumu akışa bırak. Rabbim bir yol açmış ordan girmişsin ama hala şüpheli gibisin girsemmi girmesemmi diye. Rabbim en doğrusunu ve hayırlı olanı bizden iyi bilir. O sebeple sadece O'na güven. Sakın korkma O her adımda bizimledir. Onun dışında doktorun sana ne derse ona dikkat et sadece. Herşey yolunda Allah'ın izniyle.

Ben de erken bir sürü test yaptım reglime 4 gün kala belli belirsiz bir çizgi görür gibi oldum eşim hayal görüyorum sandı ertesi gün tekrar yaptım çizgi yine silikti ama görünüyordu. Sonrasında beta değerim 113 çıktı kanda canınızı sıkmayın bir hafta erken idrarda sonuç görmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…