estafurullah cahillik değilde heycan anlıyorum seni bende çok heycanlıyım insan tedirgin oluyor her kontrole girerken titriyorumAy çok sağol canım şuanları okumak bile iyi geldi. Tecrübesizim ya cahillik çok zor . Chatgpt yi duman ettim soru sora sora . İçinde bi can olmasının ihtimali bile her türlü endişeye itiyor insanı. İnşallah cumartesi görürüz de rahatlarım
5haftaya uyumlu dedi doktor 6,8mm çıktıSelam canım kac haftalkk çıktınız ölcusu neydi en onemlısı cm olarak
evet haftaya :) kalp atışını duyarız dedi doktor. inşallah bakalım. neyseki çalışırken işlere odaklanmaktan vakit hızlı geçiyor :)Haftaya değil mi? Kalp atışı falan anca duyulur sanırım
Bunlar başlangıç belirtileri olur zaten endişelenme sonucun çıkınca mutlaka yaz
İlaç önermiyorum dedi doktor antibiyotiği de bıraktırdı arada gelen bir yanma sanırım her gün farklı bir şey yaşayacağızçok teşekkürler kuzum iyi ki varsın sen de dualarımdasın
İnşallah sağlıkla duyarsınız ben de aynı şekildeevet haftaya :) kalp atışını duyarız dedi doktor. inşallah bakalım. neyseki çalışırken işlere odaklanmaktan vakit hızlı geçiyor :)
Tamam balımHaftaya değil mi? Kalp atışı falan anca duyulur sanırım
Bunlar başlangıç belirtileri olur zaten endişelenme sonucun çıkınca mutlaka yaz
İlaç önermiyorum dedi doktor antibiyotiği de bıraktırdı arada gelen bir yanma sanırım her gün farklı bir şey yaşayacağızçok teşekkürler kuzum iyi ki varsın sen de dualarımdasın
Canım bugün baktım 0.7 olmuş.Çok üzgünümCanım çok erken gebelik düşünmek için
Biraz daha sabret adete 3 4 gün kala yaptır
Diğer türlü kendini çok yıpratırsın
Bata 3 4 gün kalaya kadar başkaa şeylerle meşgul ol çok düşünmemeye çalış
Benim 16 Nisan gösteriyor doğumumu ben de karın ağrısı halsizlik aşırı uyku hali var. Bu ara midem de bulanmaya başladı gibiMerhaba. Eğer bende hamileysem 28 nisanda görünüyor doğumum.18 ağustosu bekliyorum. Sizde çok az da olsa belirtiler oluyor mu
Benim gibi belirti gösteren birini gördüm sonunda. Yarın tekrar test yapacağım ben. İnşAllah bende hamileyimdir.Benim 16 Nisan gösteriyor doğumumu ben de karın ağrısı halsizlik aşırı uyku hali var. Bu ara midem de bulanmaya başladı gibi
Son adet tarihine göre ben de çim de 4+6Kızlar çok hafif kahve leke değmiş çamaşırıma normal mi sizce şuan sat a göre 4+6 görünüyor haftaya gitmeyi düşünüyordum doktorada
Canm kese mi öyle çıktı. Benm de 1.37cm çıktı 4 artı 4 yazıyordu . Bütün makineler farklı yazıyor demek ki gerçekten5haftaya uyumlu dedi doktor 6,8mm çıktı
Aynıymışız bende beklemeyi düşünüyordumda çok hafif leke vardı kahve tonu korktum biraz ama herkes normal diyoSon adet tarihine göre ben de çim de 4+6Ben de bir hafta daya dayanmaya çalışıyorum ama çok zor
Vajinal şekilde mi baktıracaksınız yoksa sadece keseyi görmek için mi gidiyorsunuzSon adet tarihine göre ben de çim de 4+6Ben de bir hafta daya dayanmaya çalışıyorum ama çok zor
Yumurtlama ilacı ile birlikte Çatlatma iğnesi denediniz mi?beklemek çok yorucu ve yıpratıcı. Geçen ay 4 gün geciktim ama BetaHCG 0,06 çıktı sonrada zaten adet gördüm. Streste çok etkiliyor. 1,5 yıldır deniyoruz ve yaşım artık 40. Rabbim neylerse güzel eyler. Haftaya doktor randevusu aldım. Aşılama yaptırmayı düşünüyoruz. O vakte kadar Rabbim bir kapı açarsa Elhamdulillah der Yeniden bismillah deriz. Olmazsa aşılama ile yeni bir bismillah deriz. Yani anlayacağın elimden geleni yapıyorum Rabbim müsade ettikçe. Rabbim hepimize ferahlık ve kolaylıkla hayırla versin evlatlarımızı.
O tedavileri hiç denemedim. Haftaya pazartesi günü doktora gidip tedavi için gerekli olan ne varsa bakacağım.Yumurtlama ilacı ile birlikte Çatlatma iğnesi denediniz mi?
Bu ikinci evladım olacak inşallah. Pcos hastasıyım ve eşimde de sperm azlığı vardı. İlk gebeliğimde yumurtlama ilacı verdi doktorum (letu) dediği gibi içtim. Yumurta takibi yaptı 19 mm oldu. Gün aşırı deneyin dedi. Ama olmayabilir dedi Rabbim nâsip etti. Eşimin doktoruda normal olmaz demiş hamile olduğumu öğrendiğimiz gün. Bundada normal denedik ama olmadı yine aynı yönteme başvurduk ama bu kez şansa bırakmak istemedim yumurta uygunluğu ulaşınca ganopeptyl verdi onunla kaldım. Paylaşmak istedim sadece yaşamış biri olarakO tedavileri hiç denemedim. Haftaya pazartesi günü doktora gidip tedavi için gerekli olan ne varsa bakacağım.
Bunu duymak iyi geldi. Umut verici gerçekten. Ben normal yolla bir gebelik geçirdim. 10 yıl önce bir oğlum oldu. 3 yıl önce bir trafik kazasi geçirdik oğlum vefat etti. Yeniden bir nefes bulmaya çabalıyoruz. inşAllah olur hayırlısıyla.Bu ikinci evladım olacak inşallah. Pcos hastasıyım ve eşimde de sperm azlığı vardı. İlk gebeliğimde yumurtlama ilacı verdi doktorum (letu) dediği gibi içtim. Yumurta takibi yaptı 19 mm oldu. Gün aşırı deneyin dedi. Ama olmayabilir dedi Rabbim nâsip etti. Eşimin doktoruda normal olmaz demiş hamile olduğumu öğrendiğimiz gün. Bundada normal denedik ama olmadı yine aynı yönteme başvurduk ama bu kez şansa bırakmak istemedim yumurta uygunluğu ulaşınca ganopeptyl verdi onunla kaldım. Paylaşmak istedim sadece yaşamış biri olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?