Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

estafurullah cahillik değilde heycan anlıyorum seni bende çok heycanlıyım insan tedirgin oluyor her kontrole girerken titriyorum

evet haftaya :) kalp atışını duyarız dedi doktor. inşallah bakalım. neyseki çalışırken işlere odaklanmaktan vakit hızlı geçiyor :)

evet haftaya :) kalp atışını duyarız dedi doktor. inşallah bakalım. neyseki çalışırken işlere odaklanmaktan vakit hızlı geçiyor :)
İnşallah sağlıkla duyarsınız ben de aynı şekilde ben tatil modundayım şuan iş yoğunluğum pek yok belki o yüzden kafaya takıyorum bu aralar

Tamam balım

Canım bugün baktım 0.7 olmuş.Çok üzgünüm adete 7 gün var daha artmaz dimi

Kızlar sat a göre 4+5 deyim 12 ağustosta beta hcg 690 çıktı şu an için normal gidiyor gibi ama biran önce keseyi ve kalp atışını görüp duymak istiyoruz.

Yumurtlama ilacı ile birlikte Çatlatma iğnesi denediniz mi?

İnşallah biz bekleyenler de güzel haberler alırız , bata 3 gün kaldı ama test yapmaya korkuyorum , bekleyen arkadaşlar siz ne düşünüyorsunuz, bu sefer bekleyip direkt kan vermek istiyorum, inşallah da öyle olur

O tedavileri hiç denemedim. Haftaya pazartesi günü doktora gidip tedavi için gerekli olan ne varsa bakacağım.
Bu ikinci evladım olacak inşallah. Pcos hastasıyım ve eşimde de sperm azlığı vardı. İlk gebeliğimde yumurtlama ilacı verdi doktorum (letu) dediği gibi içtim. Yumurta takibi yaptı 19 mm oldu. Gün aşırı deneyin dedi. Ama olmayabilir dedi Rabbim nâsip etti. Eşimin doktoruda normal olmaz demiş hamile olduğumu öğrendiğimiz gün. Bundada normal denedik ama olmadı yine aynı yönteme başvurduk ama bu kez şansa bırakmak istemedim yumurta uygunluğu ulaşınca ganopeptyl verdi onunla kaldım. Paylaşmak istedim sadece yaşamış biri olarak

Kızlar bugün doktora gittim kese var yolk sac yok dedi. Adet tarihime gore 6 2 deyim ama doktor 5 4 dedi ama daha önce gittiğim doktor yolk sacımı görmüştü. Bu resmen kese bos dedi. Buna benzer durum yaşayan var mı. Kese boyutum 14 mm mis ultrason kağıdı da vermedi.

Kızlar selam, ben uygulamaya göre 4+4 teyim. Henüz doktora gitmedim 6.haftaya doğru giderim diye düşünüyorum. Adet gecikmesinin üzerinden 8.gün geçti. Bugün yaptırdığım beta 1128 çıktı. Sizce normal mi az değil dimi?

Bunu duymak iyi geldi. Umut verici gerçekten. Ben normal yolla bir gebelik geçirdim. 10 yıl önce bir oğlum oldu. 3 yıl önce bir trafik kazasi geçirdik oğlum vefat etti. Yeniden bir nefes bulmaya çabalıyoruz. inşAllah olur hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…