Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Çok üzüldüm. Rabbim melek olarak almış onu yanına. Size şefaatci eylesin inşallah. İnşallah olur bebeğiniz..

Kızlar ben de sat a göre 4+5 im 12 Ağustos beta 800 geldi yarın tekrar kan vereceğim direk kalp atışını duymak istediğim için yedinci haftada falan gideceğim doktora böyle düşünen yok mu herkes erken mi gidiyor

Ben 6. Haftada gittim duyamadım bencede 7. Haftada gidin

Kızlar ben 2 gün önce adete 2 gün kala 32 ile gebe olduğumu öğrendim şimdi peçete kahve akıntı geldi koyu renkli değil pıhtı yok ağrım yok çok korkuyorum düşürüyor muyum ne bu

Kızlar ben 2 gün önce adete 2 gün kala 32 ile gebe olduğumu öğrendim şimdi peçete kahve akıntı geldi koyu renkli değil pıhtı yok ağrım yok çok korkuyorum düşürüyor muyum ne bu
Canım benim ilk gebeliğinmde de çok olmuştu sürekli lekelenme oluyordu hep yatarak geçirdim bir acile gözük istersen

Canım yaşadığın yerde kadın doğum acil varsa git istersen koyulaşmadığı sürece önemli değil diyor doktorlar. İnşallah bir şey yoktur sonucun çıktı mı bu arada?

Canım endişelenme sakın şuan yapablecegn tek şey tecrübeli bir dra gitmen o sana tutunması için ilaç verecektir. Rahim kalınlıgna vs bakar. Kanama olmadıkca normal diyorlar bazen. Eşimin kuzeni hamıle 2 hafta önde benden hala kahve rengi gelıyormus. Suan 7hafta 4 gunluk kalp atışı da duydular. Haber et bizi. Bugün mı kanın uzerkne 1 kez dha artıs isteyecek yalnız yarından sonraki gun. O herseyı gösterir saglkla tutunacak inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…