Çok üzüldüm. Rabbim melek olarak almış onu yanına. Size şefaatci eylesin inşallah. İnşallah olur bebeğiniz..Bunu duymak iyi geldi. Umut verici gerçekten. Ben normal yolla bir gebelik geçirdim. 10 yıl önce bir oğlum oldu. 3 yıl önce bir trafik kazasi geçirdik oğlum vefat etti. Yeniden bir nefes bulmaya çabalıyoruz. inşAllah olur hayırlısıyla.
Ben 6. Haftada gittim duyamadım bencede 7. Haftada gidinKızlar ben de sat a göre 4+5 im 12 Ağustos beta 800 geldi yarın tekrar kan vereceğim direk kalp atışını duymak istediğim için yedinci haftada falan gideceğim doktora böyle düşünen yok mu herkes erken mi gidiyor
Kese görmek için ayrı bebek görmek için ayrı mı gitsem acaba yoksa o da ayrı stresBen 6. Haftada gittim duyamadım bencede 7. Haftada gidin
Canım benim ilk gebeliğinmde de çok olmuştu sürekli lekelenme oluyordu hep yatarak geçirdim bir acile gözük istersenKızlar ben 2 gün önce adete 2 gün kala 32 ile gebe olduğumu öğrendim şimdi peçete kahve akıntı geldi koyu renkli değil pıhtı yok ağrım yok çok korkuyorum düşürüyor muyum ne bu
Bence kese için gidebilirsiniz 5. Haftadan sonraKese görmek için ayrı bebek görmek için ayrı mı gitsem acaba yoksa o da ayrı stres
Şimdi gideceğimCanım benim ilk gebeliğinmde de çok olmuştu sürekli lekelenme oluyordu hep yatarak geçirdim bir acile gözük istersen
Git canım haber ver bize de kahverengi lekelenmeden çok korkulmuyor genelde ama git aklında kalmasın sonrasında da dinlen ağır iş yapmaŞimdi gideceğim
Canım yaşadığın yerde kadın doğum acil varsa git istersen koyulaşmadığı sürece önemli değil diyor doktorlar. İnşallah bir şey yokturKızlar ben 2 gün önce adete 2 gün kala 32 ile gebe olduğumu öğrendim şimdi peçete kahve akıntı geldi koyu renkli değil pıhtı yok ağrım yok çok korkuyorum düşürüyor muyum ne bu
Şimdi öğrendim 88 e çıkmış pıhtı yok ebe yerleşme büyük ihtimal dediCanım yaşadığın yerde kadın doğum acil varsa git istersen koyulaşmadığı sürece önemli değil diyor doktorlar. İnşallah bir şey yoktursonucun çıktı mı bu arada?
Daha çok çok yeni evet benimde ilk gebeliğimde olmuştu korkma devam ederse gidersin yineŞimdi öğrendim 88 e çıkmış pıhtı yok ebe yerleşme büyük ihtimal dedi
32 den 88 e iyi mi 2 gündeDaha çok çok yeni evet benimde ilk gebeliğimde olmuştu korkma devam ederse gidersin yine
Canım endişelenme sakın şuan yapablecegn tek şey tecrübeli bir dra gitmen o sana tutunması için ilaç verecektir. Rahim kalınlıgna vs bakar. Kanama olmadıkca normal diyorlar bazen. Eşimin kuzeni hamıle 2 hafta önde benden hala kahve rengi gelıyormus. Suan 7hafta 4 gunluk kalp atışı da duydular. Haber et bizi. Bugün mı kanın uzerkne 1 kez dha artıs isteyecek yalnız yarından sonraki gun. O herseyı gösterir saglkla tutunacak inanıyorumKızlar ben 2 gün önce adete 2 gün kala 32 ile gebe olduğumu öğrendim şimdi peçete kahve akıntı geldi koyu renkli değil pıhtı yok ağrım yok çok korkuyorum düşürüyor muyum ne bu
Sana dedim beklediğinden daha fazla gelecek diye iyi tabiki de32 den 88 e iyi mi 2 günde
İçim biraz rahatladı kanama olursa gideceğim şimdi progestan veremem dediSana dedim beklediğinden daha fazla gelecek diye iyi tabiki de
Duphaston kullanıyorlar bu durumda genelde ya da Progestan. Senin suan leke geldıgı ıcn 2 gun snra yenıden bak canm cok sevndm artışaŞimdi öğrendim 88 e çıkmış pıhtı yok ebe yerleşme büyük ihtimal dedi
Teşekkür ederim canım şu an vermedi ilaç banaDuphaston kullanıyorlar bu durumda genelde ya da Protestan. Senin suan leke geldıgı ıcn 2 gun snra yenıden bak canm cok sevndm artışa
Kendini hiç yorma mümkünse Uzan çalışıyor musun. Evde msn genel olarakTeşekkür ederim canım şu an vermedi ilaç bana
Evdeyim aşkım 2 gündür baya yürüyorum omdan mı oldu kiKendini hiç yorma mümkünse Uzan çalışıyor musun. Evde msn genel olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?