- 26 Temmuz 2021
- 794
- 719
- 53
- Konu Sahibi perdesizev
-
ya gerçekten çok zorlayıcı mecburen yiyorum miden bulanmasın diye ama sen bide bana sor midem kalka kalka yiyorum ben dün gittim doktora 6+3 tü alttan muayenede kalp atışını da duyduk çok şükür sende duyarsın muhtemelen çalışmak çok zorluyor insanı aşırı uykun var şuan mesela zor duruyorum ayakta gece de burnum tıkalı olduğu için düzgün uyuyamadım heralde halsizimJ josei89 S spark123 bende sizin gibiyim. 6+4. Ne zaman 5+6 dedi bulantı başladı. Önceden de vardı d Abu kadar değildi. Şuan çalışmıyorum tatildeyim ama 1 eylül itibariyle iş başı yapacağım. Vallahi nasıl geçecek bilmiyorum. Doktora da haftaya gideceğim 7+3 de. İnşallah hem kese hem kalp atışını birlikte duyarım da tekrar git gel olmaz. Yemediğimiz içinde halsiz düşüyoruz malesef. Diz kapaklarım iflas bayrağini çekti resmen...
ben mide bulantısı için papatya çayı içerdim hep. Dene istersen.kızlar mide bulantısına çözüm bulabilen var mı ben çok kötüyüm ya özellikle karnım boş olduğunda sürekli bulanıyor çubuk kıraker yemekten şiştim
Gaviscon surup çok iyi benim çevremde hep onu kullandılar.kızlar mide bulantısına çözüm bulabilen var mı ben çok kötüyüm ya özellikle karnım boş olduğunda sürekli bulanıyor çubuk kıraker yemekten şiştim
teşekkür ederim deniycemben mide bulantısı için papatya çayı içerdim hep. Dene istersen.
onu da bir deniyimGaviscon surup çok iyi benim çevremde hep onu kullandılar.
ay maşallah. sırada kalp atışı var inaşşlah. ben haftaya cuma gidicem, vakit geçmiyor resmen :)Bende 5+2 ile karından muayene ile keseyi gördüm çok şükürbence belirti kişiden kişiye değişiyor ben hiç bir şey hissetmiyorum
Hayırlı olsunBende 5+2 ile karından muayene ile keseyi gördüm çok şükürbence belirti kişiden kişiye değişiyor ben hiç bir şey hissetmiyorum
Hayırlı haberler alırsınız inşallahay maşallah. sırada kalp atışı var inaşşlah. ben haftaya cuma gidicem, vakit geçmiyor resmen :)
İnşallah sıkıntısız geçer kontrolünüz. Kaçıncı haftadasınız?selam kızlar bende nisan annesi olacağım inşallah. çok zorlu günler geçirdim yarın kotrolüm var. lütfen dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş :) tahmini doğum 13 nisan görünüyor. ama geçen hafta çok ciddi kanamalar yaşadım. regli gibiydi. dr um yerleşme kanaması olabilir dedi. çünkü beta artışlarım iyiydi. şuan kanamam kalmadı. beta değerimde güzel. yarın inşallah keseyi görürsek. bide dış gebelik ihtimalide ortadan kalkarsa, çok rahatlıkla nisan annesiyim derim bende.
inşallah hepimiz. sizi ne zaman çağırdı tekrarHayırlı haberler alırsınız inşallah
inşallah 5+3 gösteriyor uygulamaİnşallah sıkıntısız geçer kontrolünüz. Kaçıncı haftadasınız?
Ben de önümüzdeki hafta gideceğim. Şimdiden heyecanlıyıminşallah hepimiz. sizi ne zaman çağırdı tekrar
Ben 5+2 de yolk sac gördüm tabi ki herkesin süreci farklı oluyor ama inşallah siz de görürsünüz içiniz rahatlarinşallah 5+3 gösteriyor uygulama
benim zaten mecburu vajinal muayene oluyor bakalım inşallah sağlıklıdır. yarın 5+4 olacak daha erken gidecektim dayanamayıp dr um bu tarihi verdiBen 5+2 de yolk sac gördüm tabi ki herkesin süreci farklı oluyor ama inşallah siz de görürsünüz içiniz rahatlar
Benimde tahmini 13 nisan betanız en son kaçtı? Ben pazartes keseyi gördüm. Haftaya pazartesi tekrar gideceğimselam kızlar bende nisan annesi olacağım inşallah. çok zorlu günler geçirdim yarın kotrolüm var. lütfen dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş :) tahmini doğum 13 nisan görünüyor. ama geçen hafta çok ciddi kanamalar yaşadım. regli gibiydi. dr um yerleşme kanaması olabilir dedi. çünkü beta artışlarım iyiydi. şuan kanamam kalmadı. beta değerimde güzel. yarın inşallah keseyi görürsek. bide dış gebelik ihtimalide ortadan kalkarsa, çok rahatlıkla nisan annesiyim derim bende.
8 agustosta 188 idiBenimde tahmini 13 nisan betanız en son kaçtı? Ben pazartes keseyi gördüm. Haftaya pazartesi tekrar gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?