Hiç sanmam canım ben nasl kosturma yasıyorum 20 gun olcak öğrendiğim nerdeyse havuzda mı yüzmedim unutup kızımın yatagnı mı ittirmedim azıcık. Yürümek hatta koşmak bile etken degl bunlara en dogru yorumu dr.un yapar zten ama cok dikkat et tabi bilemeyiz hassasiyeti suan. Ve yerlesme de olablr bat günün nezamandı. Hatta hiç unutmuyorum 8 haftalık hamileydim kızıma. Voleybol maçı yapmıştık eşimin öğrencileri ile piknikteEvdeyim aşkım 2 gündür baya yürüyorum omdan mı oldu ki
Bat bugünHiç sanmam canım ben nasl kosturma yasıyorum 20 gun olcak öğrendiğim nerdeyse havuzda mı yüzmedim unutup kızımın yatagnı mı ittirmedim azıcık. Yürümek hatta koşmak bile etken degl bunlara en dogru yorumu dr.un yapar zten ama cok dikkat et tabi bilemeyiz hassasiyeti suan. Ve yerlesme de olablr bat günün nezamandı. Hatta hiç unutmuyorum 8 haftalık hamileydim kızıma. Voleybol maçı yapmıştık eşimin öğrencileri ile piknikte
Kızlar ben de sat a göre 4+5 im 12 Ağustos beta 800 geldi yarın tekrar kan vereceğim direk kalp atışını duymak istediğim için yedinci haftada falan gideceğim doktora böyle düşünen yok mu herkes erken mi gidiyor
Bat bugün
2 güm önce verdiğim 32 ydi bugün sabah 88 çıktı akşam 123Ben gitmedim, 25 inde 7 haftalık oluyorum o zaman gideceğim inşallah bir aksilik, kanama vs olmadığı sürece. Ayrı ayrı gitmek yerine gitmişken kalp atışını da duymak istiyorum
benim de tam adet olacağım gün lekelenmeler oldu. 1-1.5 gün falan sürdü. Önce leke şeklindeydi, sonra biraz pede geçti. Ben hatta adet oldum zannettim. Sonra devamı gelmeyince 2 gün sonra kan verdim beta 771 çıkmıştı. İlkinde hiç olmamıştı. Ama beta da yüksek çıkınca yerleşme olarak düşündüm
Maşallah canım gayet iyi ilerliyor büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır ben de hep lekelenme şeklinde geçirdim ilk hamileliği sonrasında da sen yine kendini yorma doktor bana sürekli progesteron veriyordu yat diyordu2 güm önce verdiğim 32 ydi bugün sabah 88 çıktı akşam 123
Ben de öyle yapacağım canımBen gitmedim, 25 inde 7 haftalık oluyorum o zaman gideceğim inşallah bir aksilik, kanama vs olmadığı sürece. Ayrı ayrı gitmek yerine gitmişken kalp atışını da duymak istiyorum
benim de tam adet olacağım gün lekelenmeler oldu. 1-1.5 gün falan sürdü. Önce leke şeklindeydi, sonra biraz pede geçti. Ben hatta adet oldum zannettim. Sonra devamı gelmeyince 2 gün sonra kan verdim beta 771 çıkmıştı. İlkinde hiç olmamıştı. Ama beta da yüksek çıkınca yerleşme olarak düşündüm
Bana vermedi çok başında olunca galiba dineşniceö bir daha gelirse giderim isterim artıkMaşallah canım gayet iyi ilerliyor büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır ben de hep lekelenme şeklinde geçirdim ilk hamileliği sonrasında da sen yine kendini yorma doktor bana sürekli progesteron veriyordu yat diyordu
Bence görünür canımKızlar selam adet gecikmesinin 4. Gününde 8 ağustosta beta vermiştim 262 ile hamileliği öğrendik. 13 ağustosta yine verdim 1700 çıktı. 16 ağustosta sabahtan özelde randevum var kese görür müyüm dersiniz ?
Olabilir canım öyle yaparsınBana vermedi çok başında olunca galiba dineşniceö bir daha gelirse giderim isterim artık
Gözükür büyük ihtimalKızlar selam adet gecikmesinin 4. Gününde 8 ağustosta beta vermiştim 262 ile hamileliği öğrendik. 13 ağustosta yine verdim 1700 çıktı. 16 ağustosta sabahtan özelde randevum var kese görür müyüm dersiniz ?
Ben de bugün 6+3 oldum, baya bulantım var çalıştığım için çok zor oluyor o yüzden ilaç yazdırdım doktora. Bu arada doktor hiç aç bırakma kendini tıka basa da yeme dedi kalktığın gibi krater vs atıştır sık sık az az ye dedi. Dün bunları denedim ilacın da etkisiyle baya iyi geçti günüm. Size de belki fikir olurmerhabaa sat 27 haziran şuan 7. haftama giriyorum çok şükür her şey yolunda3 nisan dogum tarihi gözüküyor ama mart nisan arası gidip geliyorum bende. aranızda benım gıbı mıde bulantısından yerınden kalkamayan varmı
bende öyle çok kötüyüm hayat kalitem düştü servisle gelip gidiyorum işe yolda uzun çok zorluyor beni henüz kusmadım ama hep bir heran kusacak gibi hissediyorum midem hiç boş kalmaması gerekiyo hemen başlıyo yoksa daha 7. haftada böyleyse ilerde napıcam diye de korkuyorum yaGüzel anneler günaydınben bulantıma çözüm buldum gibi. 4-5 gün önce bulantıdan öldüm resmen, burda da yazmıştım oğlumun kokusundan tiksiniyordum yaklaşamıyordum çocuğa. Dışarıdan eve gelince öğürerek banyoya koşuyordum. O derece kötüydüm. Sonra ilk hamileliğimde bulantım olmadığı geldi aklıma doktorum o zaman ‘folik asit için gebyfol yazıyorum b6 da var içinde, bulantına iyi gelir’ demişti. O kadar kötüydüm ki o akşam eczaneye özel getirttik. Kullanmaya başladım ve bulantım geçti. Akşama doğru eğer yağlı yediysem biraz zorluyor sadece, ama dayanılmayacak gibi değil. Nasıl bu kadar etkili olabilir, denk gelmiş olamaz heralde. İnanın hiç bilmiyorum. Ama iyi ki denemişim. Biraz pahalı 30 tablet olanını 500 liraya aldım ama bulantı dayanılacak dert değil. Doktora gidince bulantı ilacı da yazdırıcam inşallah
Ben de mahvoldum resmen, ilk hamileliğimde bulanmayınca şimdi böyle olacağı hiç aklıma gelmemiştibende öyle çok kötüyüm hayat kalitem düştü servisle gelip gidiyorum işe yolda uzun çok zorluyor beni henüz kusmadım ama hep bir heran kusacak gibi hissediyorum midem hiç boş kalmaması gerekiyo hemen başlıyo yoksa daha 7. haftada böyleyse ilerde napıcam diye de korkuyorum ya
dün gittim söylemek aklıma gelmedi heycandan önümüzdeki hafta tekrar gidicem sonra ayda bir dedi ilaçta kullanmak istemiyorum durduk yere ama çok zorlanıyorumBen de mahvoldum resmen, ilk hamileliğimde bulanmayınca şimdi böyle olacağı hiç aklıma gelmemiştidoktora ne zaman gideceksiniz bulantı ilacı yazdırın belki iyi gelir
Ben de durduk yere ilaç kullanmam ama bu başka bir şey yaa. Bu katlanılması çok zor bir durum. Bence hiç kendimize eziyet etmeyelim çaresi varkendün gittim söylemek aklıma gelmedi heycandan önümüzdeki hafta tekrar gidicem sonra ayda bir dedi ilaçta kullanmak istemiyorum durduk yere ama çok zorlanıyorum
sende halsizlik burun tıkanıklığı gibi şeyler de var mı bunlarda yeni güncelleme geldi banaBen de durduk yere ilaç kullanmam ama bu başka bir şey yaa. Bu katlanılması çok zor bir durum. Bence hiç kendimize eziyet etmeyelim çaresi varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?