Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evdeyim aşkım 2 gündür baya yürüyorum omdan mı oldu ki
Hiç sanmam canım ben nasl kosturma yasıyorum 20 gun olcak öğrendiğim nerdeyse havuzda mı yüzmedim unutup kızımın yatagnı mı ittirmedim azıcık. Yürümek hatta koşmak bile etken degl bunlara en dogru yorumu dr.un yapar zten ama cok dikkat et tabi bilemeyiz hassasiyeti suan. Ve yerlesme de olablr bat günün nezamandı. Hatta hiç unutmuyorum 8 haftalık hamileydim kızıma. Voleybol maçı yapmıştık eşimin öğrencileri ile piknikte

Bat bugün

Ben gitmedim, 25 inde 7 haftalık oluyorum o zaman gideceğim inşallah bir aksilik, kanama vs olmadığı sürece. Ayrı ayrı gitmek yerine gitmişken kalp atışını da duymak istiyorum

benim de tam adet olacağım gün lekelenmeler oldu. 1-1.5 gün falan sürdü. Önce leke şeklindeydi, sonra biraz pede geçti. Ben hatta adet oldum zannettim. Sonra devamı gelmeyince 2 gün sonra kan verdim beta 771 çıkmıştı. İlkinde hiç olmamıştı. Ama beta da yüksek çıkınca yerleşme olarak düşündüm

2 güm önce verdiğim 32 ydi bugün sabah 88 çıktı akşam 123

merhabaa sat 27 haziran şuan 7. haftama giriyorum çok şükür her şey yolunda 3 nisan dogum tarihi gözüküyor ama mart nisan arası gidip geliyorum bende. aranızda benım gıbı mıde bulantısından yerınden kalkamayan varmı

2 güm önce verdiğim 32 ydi bugün sabah 88 çıktı akşam 123
Maşallah canım gayet iyi ilerliyor büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır ben de hep lekelenme şeklinde geçirdim ilk hamileliği sonrasında da sen yine kendini yorma doktor bana sürekli progesteron veriyordu yat diyordu

Ben de öyle yapacağım canım

Maşallah canım gayet iyi ilerliyor büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır ben de hep lekelenme şeklinde geçirdim ilk hamileliği sonrasında da sen yine kendini yorma doktor bana sürekli progesteron veriyordu yat diyordu
Bana vermedi çok başında olunca galiba dineşniceö bir daha gelirse giderim isterim artık

Kızlar selam adet gecikmesinin 4. Gününde 8 ağustosta beta vermiştim 262 ile hamileliği öğrendik. 13 ağustosta yine verdim 1700 çıktı. 16 ağustosta sabahtan özelde randevum var kese görür müyüm dersiniz ?

Bence görünür canım

kızlar mide bulantısına çözüm bulabilen var mı ben çok kötüyüm ya özellikle karnım boş olduğunda sürekli bulanıyor çubuk kıraker yemekten şiştim

Ben de bugün 6+3 oldum, baya bulantım var çalıştığım için çok zor oluyor o yüzden ilaç yazdırdım doktora. Bu arada doktor hiç aç bırakma kendini tıka basa da yeme dedi kalktığın gibi krater vs atıştır sık sık az az ye dedi. Dün bunları denedim ilacın da etkisiyle baya iyi geçti günüm. Size de belki fikir olur

Güzel anneler günaydın ben bulantıma çözüm buldum gibi. 4-5 gün önce bulantıdan öldüm resmen, burda da yazmıştım oğlumun kokusundan tiksiniyordum yaklaşamıyordum çocuğa. Dışarıdan eve gelince öğürerek banyoya koşuyordum. O derece kötüydüm. Sonra ilk hamileliğimde bulantım olmadığı geldi aklıma doktorum o zaman ‘folik asit için gebyfol yazıyorum b6 da var içinde, bulantına iyi gelir’ demişti. O kadar kötüydüm ki o akşam eczaneye özel getirttik. Kullanmaya başladım ve bulantım geçti. Akşama doğru eğer yağlı yediysem biraz zorluyor sadece, ama dayanılmayacak gibi değil. Nasıl bu kadar etkili olabilir, denk gelmiş olamaz heralde. İnanın hiç bilmiyorum. Ama iyi ki denemişim. Biraz pahalı 30 tablet olanını 500 liraya aldım ama bulantı dayanılacak dert değil. Doktora gidince bulantı ilacı da yazdırıcam inşallah

bende öyle çok kötüyüm hayat kalitem düştü servisle gelip gidiyorum işe yolda uzun çok zorluyor beni henüz kusmadım ama hep bir heran kusacak gibi hissediyorum midem hiç boş kalmaması gerekiyo hemen başlıyo yoksa daha 7. haftada böyleyse ilerde napıcam diye de korkuyorum ya

Ben de mahvoldum resmen, ilk hamileliğimde bulanmayınca şimdi böyle olacağı hiç aklıma gelmemişti doktora ne zaman gideceksiniz bulantı ilacı yazdırın belki iyi gelir

Ben de mahvoldum resmen, ilk hamileliğimde bulanmayınca şimdi böyle olacağı hiç aklıma gelmemişti doktora ne zaman gideceksiniz bulantı ilacı yazdırın belki iyi gelir
dün gittim söylemek aklıma gelmedi heycandan önümüzdeki hafta tekrar gidicem sonra ayda bir dedi ilaçta kullanmak istemiyorum durduk yere ama çok zorlanıyorum

dün gittim söylemek aklıma gelmedi heycandan önümüzdeki hafta tekrar gidicem sonra ayda bir dedi ilaçta kullanmak istemiyorum durduk yere ama çok zorlanıyorum
Ben de durduk yere ilaç kullanmam ama bu başka bir şey yaa. Bu katlanılması çok zor bir durum. Bence hiç kendimize eziyet etmeyelim çaresi varken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…