Hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız8 agustosta 188 idi
10 agustos 721 en son baktırdığım değer
bu arada en son geçen cuma gitmiştim. pazartesi gidecektim dr um arayıp cuma gel dedi o yüzden yarın gideceğim
İnşallah canım, tabi ki haber veririm.Hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınızbizi de haberdar edin gelişmelerden
Ya kıyamam sana yaaaaKızlar bugünden beri hüngür hüngür ağlıyorum bana aglama güncelleemesi geldi. Sbah kuzenler ile kızkıza güzel bir kahvaltı ettik tıkabasa yedim köprüden önceki son çıkış misaliönce mide karmaşası ile uyandım ama çok şükür geçti. Bende busefer olacak mı olmayacak mı belli değil midemdeki durumlar ama duygusal olarak ne hissettiğimi dahi bilmiyorum çok ağladım sebepsizce sizde de duygusallık var mı?
Maşallah maşallah o sinirlenme anı bende normalde adet öncesi olurdu Ben de bu sefer asabiyet olmadı yani Çok az oldu ansızın başlarda buara epey sakinleştim bende. Eşim de diyor yeniden gideceğiz diye böylesindir. Orayı da çok seviyorum haziranda geldiğimizde orayı bıraktığım için her zaman ağlamaklı uyanıyordum tam yeniden buraya alıştım ve tekrar gidiş bilinçaltında sanırım bu beni üzen hormonların da etkisiyle boşlukta gibiyim iki çocuğa yetebilecek miyiim duygusu başladı. Yıllardır cok rahat ettim çok.. kızım zten cok kolaydı maşallah şimdi neler yaşayacağımı bilerek başa dönmek beni biraz kaygılandırıyor. çok merak ettiriyor Ama sanırım bunun da etkisi var ağlamalarımdaYa kıyamam sana yaaaaçok normal hem fiziksel hem de duygusal olarak sevdiklerine doymuşsun ne güzel bazen başka sebeplerle dolarız ve küçük bir nedenle akıverir o gözyaşları… modunu düşürmesin yeter. Ayrılacaksın ya memleketten ondandır kuzum. İçini ferah tut.
Ben de duygusallık yok şuan için ilk hafta eşime sinir oluyordum şuan pamuk gibiyiz birbirimize
Büyük ihtimalle kuzum öyle çok normal ama daha doğuma var şimdilik bunları düşünmemek en iyisiMaşallah maşallah o sinirlenme anı bende normalde adet öncesi olurdu Ben de bu sefer asabiyet olmadı yani Çok az oldu ansızın başlarda buara epey sakinleştim bende. Eşim de diyor yeniden gideceğiz diye böylesindir. Orayı da çok seviyorum haziranda geldiğimizde orayı bıraktığım için her zaman ağlamaklı uyanıyordum tam yeniden buraya alıştım ve tekrar gidiş bilinçaltında sanırım bu beni üzen hormonların da etkisiyle boşlukta gibiyim iki çocuğa yetebilecek miyiim duygusu başladı. Yıllardır cok rahat ettim çok.. kızım zten cok kolaydı maşallah şimdi neler yaşayacağımı bilerek başa dönmek beni biraz kaygılandırıyor. çok merak ettiriyor Ama sanırım bunun da etkisi var ağlamalarımda
İnşallah canım bütün bebişler sakin huzurlu mutlu sağlıklı büyüsünBüyük ihtimalle kuzum öyle çok normal ama daha doğuma var şimdilik bunları düşünmemek en iyisie tabi düzenin bozulacak ama o da büyüyecek annesi belki ablası gibi hiç yormaz da seni
Yarınkini iptal ettim canım ya boşa gitmeyeyim diye pazartesiye aldım saat 10 da bakalım inşallah güzel haberler alırımİnşallah canım bütün bebişler sakin huzurlu mutlu sağlıklı büyüsünyarın randevun kaçta kalp atışı gelsin inşallah pıt pıt
Tam olarak bu yazıyı okuyup duygulanacakken eşimin yandan sorumsuz bir babanin sosyal medyada yaptığını gösterirken söylenmesine duygulanıp benim de ağlamam oldu şuan vallaKızlar bugünden beri hüngür hüngür ağlıyorum bana aglama güncelleemesi geldi. Sbah kuzenler ile kızkıza güzel bir kahvaltı ettik tıkabasa yedim köprüden önceki son çıkış misaliönce mide karmaşası ile uyandım ama çok şükür geçti. Bende busefer olacak mı olmayacak mı belli değil midemdeki durumlar ama duygusal olarak ne hissettiğimi dahi bilmiyorum çok ağladım sebepsizce sizde de duygusallık var mı?
İnsallah hayırlısıyla canım içini ferah tut sen yine de hiç kötüyü düşünmeselam kızlar bende nisan annesi olacağım inşallah. çok zorlu günler geçirdim yarın kotrolüm var. lütfen dua edin hamilelerin duası kabul olurmuş :) tahmini doğum 13 nisan görünüyor. ama geçen hafta çok ciddi kanamalar yaşadım. regli gibiydi. dr um yerleşme kanaması olabilir dedi. çünkü beta artışlarım iyiydi. şuan kanamam kalmadı. beta değerimde güzel. yarın inşallah keseyi görürsek. bide dış gebelik ihtimalide ortadan kalkarsa, çok rahatlıkla nisan annesiyim derim bende.
Aa sizde neden böyle oldu acaba. Ben bir kaç gündür aynı sizin gibi 2 tane geceleri içiyorum ama bende böyle bir etki olmadı hatta bana çok iyi geldi bulantılarım kesildi. Çok geçmiş olsun dikkat edin bari kullanırkenDoktorun bana verdiği prilam mide bulantısı ilaç yan etki yaptı kızlar bilginiz olsun sizin de gece yatmadan 2 tane iç demişti içtim ertesi gün yani dün yerimden kalkamadım bi uyuşukluk oldu baş dönmesi göz kararması yaptı baya gözümün önünde birşeyler uçuyordu nerdeyse öğlenden akşam 9a kadar uyumuşum eşimin gelmesiyle uyandım o da kapıyı zor duymuşum baya çalmiş uyanınca geçmişti ama biraz alacak olanlar en azından ilk başta direkt 2 tane içmeyin ilk deneyin 1 tane bulantinizi kesmezse 2li olarak için daha önce prizin içmiştim o böyle birşey yapmamıştı doktora gidince yine danisacagim ama 1 ay var randevuya daha sizin de bilginiz olsun diye ekledim buraya
Benimde 17 Nisan hayırlı sonuçlar alırız inşallah çok heyecanlıyımBenim de büyük ihtimal var doğum tarihi 17 Nisan olarak gözüküyor yarın kan testi vereceğim hadi hayırlısı
Çok iyi yapmışsın daha büyümüş olur. İyiyim şükür bu gece daha iyiydim yaaa hormonaldi herlde ,Yarınkini iptal ettim canım ya boşa gitmeyeyim diye pazartesiye aldım saat 10 da bakalım inşallah güzel haberler alırımsen nasılsın?
Annelik anne karnında başlar babalık doğunca. Onlar da ne yapsın yandan yandan nsiplenmeye çalışıyorlar hahaha sen de benm GB duygusalsn kıyamamTam olarak bu yazıyı okuyup duygulanacakken eşimin yandan sorumsuz bir babanin sosyal medyada yaptığını gösterirken söylenmesine duygulanıp benim de ağlamam oldu şuan vallakocama güncelleme gelmiş diye ağladım resmen şuan da gülüyorum
Bıraktım daha valla şimdilik bakalım çok bulanirsa 1 tane olarak denerim 2 tane ağır gelmiş de olabilir ben çok zayıfım ondan mı aklım almiyo ki ilk defa da bı ilaç böyle bı etki etti uyuştum bildiğin kafam beynim ellerim ağzım her yerim uyusuktu kitap okumaya yeltendim bı ara yazılar birbirine giriyo çok değişikti kimseye de haber vermek aklıma gelmedi neyse ki atlattımAa sizde neden böyle oldu acaba. Ben bir kaç gündür aynı sizin gibi 2 tane geceleri içiyorum ama bende böyle bir etki olmadı hatta bana çok iyi geldi bulantılarım kesildi. Çok geçmiş olsun dikkat edin bari kullanırken
Çok doğaalÇok iyi yapmışsın daha büyümüş olur. İyiyim şükür bu gece daha iyiydim yaaa hormonaldi herlde ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?