Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

8 agustosta 188 idi
10 agustos 721 en son baktırdığım değer
bu arada en son geçen cuma gitmiştim. pazartesi gidecektim dr um arayıp cuma gel dedi o yüzden yarın gideceğim
Hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız bizi de haberdar edin gelişmelerden

Kızlar bugünden beri hüngür hüngür ağlıyorum bana aglama güncelleemesi geldi. Sbah kuzenler ile kızkıza güzel bir kahvaltı ettik tıkabasa yedim köprüden önceki son çıkış misaliönce mide karmaşası ile uyandım ama çok şükür geçti. Bende busefer olacak mı olmayacak mı belli değil midemdeki durumlar ama duygusal olarak ne hissettiğimi dahi bilmiyorum çok ağladım sebepsizce sizde de duygusallık var mı?

Ya kıyamam sana yaaaa çok normal hem fiziksel hem de duygusal olarak sevdiklerine doymuşsun ne güzel bazen başka sebeplerle dolarız ve küçük bir nedenle akıverir o gözyaşları… modunu düşürmesin yeter. Ayrılacaksın ya memleketten ondandır kuzum. İçini ferah tut.
Ben de duygusallık yok şuan için ilk hafta eşime sinir oluyordum şuan pamuk gibiyiz birbirimize

Maşallah maşallah o sinirlenme anı bende normalde adet öncesi olurdu Ben de bu sefer asabiyet olmadı yani Çok az oldu ansızın başlarda buara epey sakinleştim bende. Eşim de diyor yeniden gideceğiz diye böylesindir. Orayı da çok seviyorum haziranda geldiğimizde orayı bıraktığım için her zaman ağlamaklı uyanıyordum tam yeniden buraya alıştım ve tekrar gidiş bilinçaltında sanırım bu beni üzen hormonların da etkisiyle boşlukta gibiyim iki çocuğa yetebilecek miyiim duygusu başladı. Yıllardır cok rahat ettim çok.. kızım zten cok kolaydı maşallah şimdi neler yaşayacağımı bilerek başa dönmek beni biraz kaygılandırıyor. çok merak ettiriyor Ama sanırım bunun da etkisi var ağlamalarımda

Büyük ihtimalle kuzum öyle çok normal ama daha doğuma var şimdilik bunları düşünmemek en iyisi e tabi düzenin bozulacak ama o da büyüyecek annesi belki ablası gibi hiç yormaz da seni

Kızlar bugün tam 5 haftalık olduk betam şükür iyi ilerliyor doktor randevumu haftaya cumaya aldım geç mi sizce sürekli tuvalet yapma isteğim var acaba enfeksiyon mu var bide tsh im 3.71 çıktı doktor ilaç başlatırmı haftaya cuma gitsem geç bi tarih mi olur sizce

Büyük ihtimalle kuzum öyle çok normal ama daha doğuma var şimdilik bunları düşünmemek en iyisi e tabi düzenin bozulacak ama o da büyüyecek annesi belki ablası gibi hiç yormaz da seni
İnşallah canım bütün bebişler sakin huzurlu mutlu sağlıklı büyüsün yarın randevun kaçta kalp atışı gelsin inşallah pıt pıt

İnşallah canım bütün bebişler sakin huzurlu mutlu sağlıklı büyüsün yarın randevun kaçta kalp atışı gelsin inşallah pıt pıt
Yarınkini iptal ettim canım ya boşa gitmeyeyim diye pazartesiye aldım saat 10 da bakalım inşallah güzel haberler alırım sen nasılsın?

Tam olarak bu yazıyı okuyup duygulanacakken eşimin yandan sorumsuz bir babanin sosyal medyada yaptığını gösterirken söylenmesine duygulanıp benim de ağlamam oldu şuan valla kocama güncelleme gelmiş diye ağladım resmen şuan da gülüyorum

İnsallah hayırlısıyla canım içini ferah tut sen yine de hiç kötüyü düşünme

Doktorun bana verdiği prilam mide bulantısı ilaç yan etki yaptı kızlar bilginiz olsun sizin de gece yatmadan 2 tane iç demişti içtim ertesi gün yani dün yerimden kalkamadım bi uyuşukluk oldu baş dönmesi göz kararması yaptı baya gözümün önünde birşeyler uçuyordu nerdeyse öğlenden akşam 9a kadar uyumuşum eşimin gelmesiyle uyandım o da kapıyı zor duymuşum baya çalmiş uyanınca geçmişti ama biraz alacak olanlar en azından ilk başta direkt 2 tane içmeyin ilk deneyin 1 tane bulantinizi kesmezse 2li olarak için daha önce prizin içmiştim o böyle birşey yapmamıştı doktora gidince yine danisacagim ama 1 ay var randevuya daha sizin de bilginiz olsun diye ekledim buraya

Aa sizde neden böyle oldu acaba. Ben bir kaç gündür aynı sizin gibi 2 tane geceleri içiyorum ama bende böyle bir etki olmadı hatta bana çok iyi geldi bulantılarım kesildi. Çok geçmiş olsun dikkat edin bari kullanırken

Arkadaşlar yardımcı olabililir misiniz henüz çok yeni öğrendim gebeliği. Aşırı bir kabızlık ve şişkinlik problemi yaşıyorum. Doktora daha gidemediğim için ilaç da kullanamıyorum. Ama midem ağrıyor karnım taş gibi benim gibi olanlar var mıydı ne yaptılar acaba yardımcı olabilir misiniz Bide korkmam gerekir mi???

Yarınkini iptal ettim canım ya boşa gitmeyeyim diye pazartesiye aldım saat 10 da bakalım inşallah güzel haberler alırım sen nasılsın?
Çok iyi yapmışsın daha büyümüş olur. İyiyim şükür bu gece daha iyiydim yaaa hormonaldi herlde ,

Annelik anne karnında başlar babalık doğunca. Onlar da ne yapsın yandan yandan nsiplenmeye çalışıyorlar hahaha sen de benm GB duygusalsn kıyamam

Bıraktım daha valla şimdilik bakalım çok bulanirsa 1 tane olarak denerim 2 tane ağır gelmiş de olabilir ben çok zayıfım ondan mı aklım almiyo ki ilk defa da bı ilaç böyle bı etki etti uyuştum bildiğin kafam beynim ellerim ağzım her yerim uyusuktu kitap okumaya yeltendim bı ara yazılar birbirine giriyo çok değişikti kimseye de haber vermek aklıma gelmedi neyse ki atlattım yan etkilerde de yazıyor sonradan gördüm de niye yaptı hiç bir fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…