Yaa çok iyi doktor randevunuz ne zaman ben haftaya cumaya aldım :)Benimde 17 Nisan hayırlı sonuçlar alırız inşallah çok heyecanlıyım
Ben de 5+1 oldum bugün perşembeye randevu aldım çok heyecanlıKızlar bugün tam 5 haftalık olduk betam şükür iyi ilerliyor doktor randevumu haftaya cumaya aldım geç mi sizce sürekli tuvalet yapma isteğim var acaba enfeksiyon mu var bide tsh im 3.71 çıktı doktor ilaç başlatırmı haftaya cuma gitsem geç bi tarih mi olur sizce
Ben de aynı durumdayım hem de iki haftadır sabahları aç karnına kefir ve gün kurusu kayısı yiyorum biraz rahatlatıyor ama şişkinlik hissi geçmiyor sürecin bir parçası sanırımArkadaşlar yardımcı olabililir misiniz henüz çok yeni öğrendim gebeliği. Aşırı bir kabızlık ve şişkinlik problemi yaşıyorum. Doktora daha gidemediğim için ilaç da kullanamıyorum. Ama midem ağrıyor karnım taş gibi benim gibi olanlar var mıydı ne yaptılar acaba yardımcı olabilir misiniz Bide korkmam gerekir mi???
Evet bakalım hayırlısı:) kalp atışı için erken olur dimiBen de 5+1 oldum bugün perşembeye randevu aldım çok heyecanlı
biz 5+5 de duymuştuk cnm belli de olmazEvet bakalım hayırlısı:) kalp atışı için erken olur dimi
karından mı bakmışlardı? ben de yarın 5+6da gidicem inşallah duyarım :)biz 5+5 de duymuştuk cnm belli de olmaz
Kızlar bugün tam 5 haftalık olduk betam şükür iyi ilerliyor doktor randevumu haftaya cumaya aldım geç mi sizce sürekli tuvalet yapma isteğim var acaba enfeksiyon mu var bide tsh im 3.71 çıktı doktor ilaç başlatırmı haftaya cuma gitsem geç bi tarih mi olur sizce
Amin inşallah. Betanız kaç çıktı acaba, ne zaman öğrendiniz?merhaba klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım çok yeni henüz kese görmedim ama nisan annesi olucam bendeherkese sağlıklı güzel kolay doğumlar diliyorum hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı
ilk bta 131,53 iki gun sonra 265,30 sonrasında bır kac gun sonra gıttım 2356,70 cıktıAmin inşallah. Betanız kaç çıktı acaba, ne zaman öğrendiniz?
Güzel haberlerle gel canım kalp atışı görülürse dinletmeyebilir daha çok küçük çünkü. Umarm görünürKizlar dua edin 6 haftaligim ve kalp atışını duyayım bugün randevum var
Maşallah sağlıkla ilerlesin, Allah kucağınızda göstersin inşallahilk bta 131,53 iki gun sonra 265,30 sonrasında bır kac gun sonra gıttım 2356,70 cıktı
söyle oldu 21 temmuzda çatlatma iğnem yapıldı 36 saat sonrasını değerlendırdık dokturun verdiği periyotta yapıldı 1 hafta oldu öğrendim çok yeni
Ben 45 kg ile kaldım canım günaydınGünaydın bebişlerben bugün biraz daha iyiyim dün çok zor birgündü bulantı baş ağrısı halsizlik kombo oldu sizler nasılsınız ? Kaç kiloyla hamile kaldınız ilk trimesterda + kaç olacağız acaba :)
Amin cnm insallah şimdiye kadar hiç kalp atışı duymadım 4 gebeliğim de dusukle sonuclandiGüzel haberlerle gel canım kalp atışı görülürse dinletmeyebilir daha çok küçük çünkü. Umarm görünür
Devlete gidicem de belki onda duyulmayabilir :)biz 5+5 de duymuştuk cnm belli de olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?