Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de 5+1 oldum bugün perşembeye randevu aldım çok heyecanlı

Ben de aynı durumdayım hem de iki haftadır sabahları aç karnına kefir ve gün kurusu kayısı yiyorum biraz rahatlatıyor ama şişkinlik hissi geçmiyor sürecin bir parçası sanırım

Merhabalar İstanbul Avrupa yakasında olup hastane araştıranlar varsa
Bu konuya yazabilirler mi ? Biz paket almayı düşünüyoruz ama henüz karar veremedik. Doktor ve hastane önerileri için fikirlerinizi bekliyorum

Günaydın bebişler ben bugün biraz daha iyiyim dün çok zor birgündü bulantı baş ağrısı halsizlik kombo oldu sizler nasılsınız ? Kaç kiloyla hamile kaldınız ilk trimesterda + kaç olacağız acaba :)

Merhaba Tsh 2.5 ve altinda olmasi isteniyor hamilelikte. Muhtemelen ilac baslanir. Endise edecek bir durum yoktur heralde ama kendi doktorunuza telefonla gorusebiliyorsaniz bence sorun. 1 hafta en azindan ilac kullanmis olursunuz. veya dahiliye-endokrinolojiye basvurabilirsiniz.

Kızlar merhaba, bat 17 ağustos dün awoxta silik çizgi gördüm. Bugün sabah kan verdim geldim kan sonucunu bekliyorum. Geçen yıl da nisan annelerindeydim ama maalesef kaybettim bebeğimi. Eğer varsa nisan sonu görünüyor doğum nasip olursa. Dua edin lütfen, doğru çıksın ve sağlıkla ilerlesin inşallah.

merhaba klomen ve çatlatma iğnesi ile hamile kaldım çok yeni henüz kese görmedim ama nisan annesi olucam bende herkese sağlıklı güzel kolay doğumlar diliyorum hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı
Amin inşallah. Betanız kaç çıktı acaba, ne zaman öğrendiniz?

Amin inşallah. Betanız kaç çıktı acaba, ne zaman öğrendiniz?
ilk bta 131,53 iki gun sonra 265,30 sonrasında bır kac gun sonra gıttım 2356,70 cıktı
söyle oldu 21 temmuzda çatlatma iğnem yapıldı 36 saat sonrasını değerlendırdık dokturun verdiği periyotta yapıldı 1 hafta oldu öğrendim çok yeni

Maşallah sağlıkla ilerlesin, Allah kucağınızda göstersin inşallah

Kızlar ben 45kgmım karnım hep düzdür ama şuan inanılmaz ayva gibi böyle 3 aylık gibi çok hosuma gidiyor. 2. Cocukda karın hemen ckar diyorlar ama bu kadar da olmaz sanırım. 2 , 3 cocugu olan var mı aydınlatsın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…