Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Editor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Size de folik asit şart dediler mi. Benim doktorum hemen başlamalısın dedi. Ama çoğu kişi gerek yok diyor ikilem de kaldim😒

Ay yetiştim miii buraya. Eski konuya yazmışım bugun hep hahahahah

Size de folik asit şart dediler mi. Benim doktorum hemen başlamalısın dedi. Ama çoğu kişi gerek yok diyor ikilem de kaldim😒
Benm folikasitim arşa cokmıştı aile hekimi kullanmayı bırak dedi Nisan ayında. Gebe kalınca devam et dedi. Ben de elimde Solgar vardı ona hemen başladım😌

Selam kızlar 🌸

Sat 6 Temmuz, tahmini doğum 12 Nisan gözüküyor. Henüz doktora gitmedim. Ağustosun son haftası giderim büyük ihtimal bir aksilik olmazsa.

Minnakları sağlıkla kucağımıza aldığımız, kolay ve rahat geçen bir hamilelik diliyorum hepimize
Benim de son adet 6 temmuz 12 nisan gözüküyor.Kan değerim dün 78 çıktı yarın tekrar verecem iki katına bakmak için.Siz kan verdiniz mi

Merhaba, kaç haftalık şuan 5+2 de gideceğim. Benim mecburi olacak enfeksiyon durumum var. Olmasaydı 6 hatta 7 de giderdim. Ne varsa görülür duyulur o haftalarda
Ben 12 agustos gidecegm sende mi. Ay ısrarla son adeti söyle diyorlar bana dra. Çok gec döllenmede tarih değiştirmiş. Mecbur 4 temmuz diyecegım. Senin de 4 temmuzdu canm sat

Ay yetiştim miii buraya. Eski konuya yazmışım bugun hep hahahahah

Ben 12 agustos gidecegm sende mi. Ay ısrarla son adeti söyle diyorlar bana dra. Çok gec döllenmede tarih değiştirmiş. Mecbur 4 temmuz diyecegım. Senin de 4 temmuzdu canm sat
Ahhaah yetiştin yetiştin merak etme canım 😍😍
Pazartesiye randevu aldım ya enfeksiyon kaptım tatilde ki çok dikkat ettiğim halde😢
Doktor öyle çok fazla bir enfeksiyon yok dedi ama tedirgin oldum erkenden döndüm. Çok dikkat et sende🙏🏻
Benim sat 6 Temmuz kuzum ama çatlama 21 Temmuz’da oldu
Bir de kuzu 2 gün geç çatlama geç döllenme değil 5 günden fazla fark geç döllenme kabul ediliyor öyle demişti dr ilk gebeliğimde

Hosbulduk ☺️ hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah 🙏🏻
Grup yoneticisi nasil oluyor yok ben degilim bir bilgim yok 😅
Ahahah gruba bilgileri giren, düzenleyen kişi oluyor. Sizden öyle bir vibe aldım sadece 😍 nasıl olunduğu konusunda benim de bilgim yok ama bilenlerden biri devralsa çok çok iyi olur🥳

Normalde 1 inde adet olacaktım. Sizin ne zamandı? Kimileri 30-35 günde oluyor. Döngüyle alakalıdır belki, belki de geç döllenme olmuştur.
Ben 3 ünde olacaktım.Benjm dongum 28 günde 1.Evet geç döllenme olabilir.Iki katına artması önemli yarın tekrar verecem bakalım.

Ahhaah yetiştin yetiştin merak etme canım 😍😍
Pazartesiye randevu aldım ya enfeksiyon kaptım tatilde ki çok dikkat ettiğim halde😢
Doktor öyle çok fazla bir enfeksiyon yok dedi ama tedirgin oldum erkenden döndüm. Çok dikkat et sende🙏🏻
Benim sat 6 Temmuz kuzum ama çatlama 21 Temmuz’da oldu
Bir de kuzu 2 gün geç çatlama geç döllenme değil 5 günden fazla fark geç döllenme kabul ediliyor öyle demişti dr ilk gebeliğimde
Canım çok geçmiş olsun otel miydi nasıl kaptın ya havuza da girmyecektin belki de üşütmeden kaynaklıdır bence. Biz villadayız gece gündüz girdim hem ısıtma da var diye ıcım rahattı aslında. 40 derece vardır su hava bulutlu geldııgmızden beri ilk gun dışında hep sıcak su bide geldk klorlanmıstı cok guzel. Bide bizbizeyiz umarm bsy olmaz hc ıslak mayo ıle durmadm sana da cokk gecmıs olsun korkma bol su tüket. Gec dollenme olayında ben de öyle düşünüyordumçok fark varsa değişiyor zaten ilk zamanlar da cok katlanıyor ozaman biz son adeti solıcez demekki

Kız ben şimdi hatırladım da kızımda da 17. Gün yumurtlama gördüm ve son adeti söylemiştim Dr uma Cherie Cherie

Canım çok geçmiş olsun otel miydi nasıl kaptın ya havuza da girmyecektin belki de üşütmeden kaynaklıdır bence. Biz villadayız gece gündüz girdim hem ısıtma da var diye ıcım rahattı aslında. 40 derece vardır su hava bulutlu geldııgmızden beri ilk gun dışında hep sıcak su bide geldk klorlanmıstı cok guzel. Bide bizbizeyiz umarm bsy olmaz hc ıslak mayo ıle durmadm sana da cokk gecmıs olsun korkma bol su tüket. Gec dollenme olayında ben de öyle düşünüyordumçok fark varsa değişiyor zaten ilk zamanlar da cok katlanıyor ozaman biz son adeti solıcez demekki
Havuza girmedim denize girdim hatta koylarda girdim hep hiç ıslak mayoyla durmadım hemen değiştirdim ama yine de kaptım kuzum korktuğum başıma geldi neyseki çok fazla değil ve bol bol su süketiyorum azaldı gibi geliyor dmannose ve cranberry de içiyorum. Atlatırım umarım hemen🙏🏻🌸
Kız ben şimdi hatırladım da kızımda da 17. Gün yumurtlama gördüm ve son adeti söylemiştim Dr uma Cherie Cherie
Evet bence pek fark yok o yüzden gününü söylemede bir sorun yok zaten günlerini yakalıyorlar 😍

Back
X