Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Editor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bişey sorucaktım 1. Sayfadaki çizelgeye nasıl ekleniyoruz bilen var mı ?
yazıldığı gibi profilimde değişiklikleri yaptım

Kızlar benim 2. Çocuğum kısmetse tahmini doğuma göre olur umarım doğumlarınız ama sezaryen vs çok değişiyorcocukların yalnızca yuzde 5 i gününde doğarmış ben hep normal doğum olacak diye hayaller kurdum fakat sezaryen oldum ama o kadar iyiydi ki herşey. Çok şükür doğumun üzerinden 6.5 yıl geçti şimdi aynı heyecanla 2. Bebişi bekliyorum daha sakin ama merak dolu tabiki. Bana herkes senin sezaryen olur yine diyor ama normal doğum istiyorum. İnşallah bu sefer olur🙈 sezaryen olursa da 39. Haftada olsun diyeceğim o da 3nisana geliyor herşey yolunda giderse. E elif6192 B burcag

Mesajlarınızı tam hatırlamadığım için anlamadım ama benim betamda haftama göre geriden geliyordu. Pazartesi randevum var ve benimde aklımdan hiç çıkmıyor iyi düşünmek istiyorum yalnız değilsiniz 😍
Ya çok heyecanlı yarın Cherie Cherie nin de var randevusu. Umarım güzel haberlerle gelin ve bizlere ışık olun 💕😍

Kızlar merhaba hepinize , öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah, benim de 6 gün var sat a , sizlerin 6 gün kala belirtileri var mıydı varsa nelerdi yazabilir misiniz rica etsem 🩵

Kızlar merhaba hepinize , öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah, benim de 6 gün var sat a , sizlerin 6 gün kala belirtileri var mıydı varsa nelerdi yazabilir misiniz rica etsem 🩵

BAT'a yaklaşık bir hafta kala başlayan göğüs ağrım vardı benim. Özellikle ayağa kalktığımda çok yoğun hissediyordum. Normalde regl öncesi de yaşarım sadece daha erken başlamıştı ve bir tık daha fazlaydı. Bu yüzden gebelik diye düşünmedim hiç. İnşaAllah gönlünüze göre olur 🧡

6 gün kala çık erken canım hamilelik belirtileriyle adet belirtileri hemen hemen aynı bence düşünerek kafanı meşgul etme benim 4 yıl çocuğum olmadı 4 yıl boyunca yaşamadığım belirti kalmadı sonrasında biranda kızım geliverdi :) ve inanır mısın hiç belirti yaşamadım şuan 14 aylık ve 2. Ye hamileyim yine bir belirti yok :)

Evet dimi düşünmemeye çalışmak en güzeli, diğer türlü stres oluyor insan, bekleyip görücez inşallah , maşallah ne güzel Allah güzel bir hamilelik süreci yaşatsın hepinize , inşallah buraya güzel haberler veririm ben de 🙏

Benim de büyük ihtimal var doğum tarihi 17 Nisan olarak gözüküyor yarın kan testi vereceğim hadi hayırlısı

Back
X