Amin canım senin bebişinde inşallah teşekkür ederimAğrınız kanamanız yoksa gelmeyin diyor doktorların çoğu. Sağlıkla gelsin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım senin bebişinde inşallah teşekkür ederimAğrınız kanamanız yoksa gelmeyin diyor doktorların çoğu. Sağlıkla gelsin![]()
Merhaba sezaryansan zaten Mart annesi olursun tam ikilemde olmuş senin tarihMerhaba kızlar herkese hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalımBen Nisan ayının ilk annelerinden olmuş olacağım inşallah 1 Nisan görünüyor tarihimiz. Mart-Nisan arasında gidip geleceğim o yüzden
![]()
Evet ama ilk çocuğum olacağı için bilemiyorum hayırlısıMerhaba sezaryansan zaten Mart annesi olursun tam ikilemde olmuş senin tarih![]()
İlkse o zaman değin gibi ikisinde olabilir çünkü benim kızım 41 haftaya kadar bekledik gelmeyeceğini anladık sezeryan oldum olabilir yaniEvet ama ilk çocuğum olacağı için bilemiyorum hayırlısı![]()
Oo maşallah içeride keyfi rahatı yerindeymiş o zaman cimcimeninİlkse o zaman değin gibi ikisinde olabilir çünkü benim kızım 41 haftaya kadar bekledik gelmeyeceğini anladık sezeryan oldum olabilir yani![]()
Kesinlikle kuzucumGenel grupta buluşmak ne hoşBenim de tahmini 12 Nisan doğum görünüyor, sağlıkla gelsinler de tarihin hiç önemi yok. Hepimize sağlıklı, kolay geçen bir hamilelik dönemi diliyorum.
AyrıcaCherie kuzum teşekkür ederiz.
![]()
Merhaba bebiş 1 nisanda doğarsa çok güzel bir tarih olurMerhaba kızlar herkese hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalımBen Nisan ayının ilk annelerinden olmuş olacağım inşallah 1 Nisan görünüyor tarihimiz. Mart-Nisan arasında gidip geleceğim o yüzden
![]()
Aynen öyle cnmOo maşallah içeride keyfi rahatı yerindeymiş o zaman cimcimeninSağlıkla gelsinler de ne zaman olursa
![]()
Aynen ne güzel olur sizinkinin de o tarihte doğma olasılığı var tarihlerimiz yakınmışMerhaba bebiş 1 nisanda doğarsa çok güzel bir tarih olur![]()
Kolayliklar diliyorum. Doğum sonrası sıkça yaşanan bir şeyEvet öyle oldu![]()
Evet güzel olurAynen ne güzel olur sizinkinin de o tarihte doğma olasılığı var tarihlerimiz yakınmış![]()
Sabah fark ettim tatlım ben de hayırlı olsun
Evet çok şükür duydum 6+0da 3 hafta sonra gideceğim tekrarEvet güzel olurbu arada bebişin kalp atışını duydunuz mu