Henüz doktorum yok haftaya randevum :)Merhaba Tsh 2.5 ve altinda olmasi isteniyor hamilelikte. Muhtemelen ilac baslanir. Endise edecek bir durum yoktur heralde ama kendi doktorunuza telefonla gorusebiliyorsaniz bence sorun. 1 hafta en azindan ilac kullanmis olursunuz. veya dahiliye-endokrinolojiye basvurabilirsiniz.
Geçmiş olsun çok. Sebebi neymiş testler yapılmadı mıAmin cnm insallah şimdiye kadar hiç kalp atışı duymadım 4 gebeliğim de dusukle sonuclandi
benimde öyle aşırı şişiyorKızlar ben 45kgmım karnım hep düzdür ama şuan inanılmaz ayva gibi böyle 3 aylık gibi çok hosuma gidiyor. 2. Cocukda karın hemen ckar diyorlar ama bu kadar da olmaz sanırım. 2 , 3 cocugu olan var mı aydınlatsın beni
inşallah duyarsın canım allah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve doğum süreci nasip etsinKizlar dua edin 6 haftaligim ve kalp atışını duyayım bugün randevum var
kaybın için çok üzüldüm benimde bir düşüğüm var 2.ye çok zor karar verebildim seni çok iyi anlıyorum ama mümkün olduğunca pozitif olmamız lazım geçmişi düşünüp stres yüklemeyelim kendimize böyle konuşuyorum ama bende her doktora girerken titreye titreye giriyorum herşey normal denene kadar rahatlayamıyorum ama bize hiçbir faydası yok inan belkide tam olarak şimdi gelmesi gerekiyordu ve gelecek herşey çok güzel olacak kalbini ferah tutAmin cnm insallah şimdiye kadar hiç kalp atışı duymadım 4 gebeliğim de dusukle sonuclandi
Benimde bir kaybım var ilkinde düşük yaşayan çok kişi var diye teselli etmeye çalıştılar. Doğrudur deyip önüme baktım. Ama hala korkuyorum yine aynı şeyi yaşamaktan, bir sorun çıkmasından. Cidden annelik delilikmişkaybın için çok üzüldüm benimde bir düşüğüm var 2.ye çok zor karar verebildim seni çok iyi anlıyorum ama mümkün olduğunca pozitif olmamız lazım geçmişi düşünüp stres yüklemeyelim kendimize böyle konuşuyorum ama bende her doktora girerken titreye titreye giriyorum herşey normal denene kadar rahatlayamıyorum ama bize hiçbir faydası yok inan belkide tam olarak şimdi gelmesi gerekiyordu ve gelecek herşey çok güzel olacak kalbini ferah tut
Tsh çok yükseliyor oda dusuk yapmama sebep oluyoGeçmiş olsun çok. Sebebi neymiş testler yapılmadı mı
Duyamadım ama gördük pit pit atiyoinşallah duyarsın canım allah hepimize sağlıklı bir hamilelik ve doğum süreci nasip etsin
Evet gerçekten salım gunu kanamam oldu çılgına döndüm adeta çok şükür birsey yokmusBenimde bir kaybım var ilkinde düşük yaşayan çok kişi var diye teselli etmeye çalıştılar. Doğrudur deyip önüme baktım. Ama hala korkuyorum yine aynı şeyi yaşamaktan, bir sorun çıkmasından. Cidden annelik delilikmişsağlıkla gelsinlerde biz de onları deli ederiz
Merhaba herkese,
Bu foruma ilk mesajım, o yüzden biraz heyecanlıyım.
Bu gruba da yazabildiğime inanamıyorum. Bugün itibariyle 6+0 hamileyim. Tüp bebek ile hamile kalabildim, benim için mucize gibi bir şey
Hollanda’da yaşıyorum, o yüzden sizler gibi istediğim zaman randevu alıp doktora gidemiyorum ama sizin verdiğiniz bilgiler bana çok yardımcı oluyor.
İlk ultrasonum 22 Ağustos’da, heyecanla bekliyoruz..
Size ufak bir sorum vardı. Hamilelik takibi için hangi appleri kullanıyorsunuz? Bazıları ücretli ücretsiz, biraz kararsız kaldım.
Herkese sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hamilelik dönemi geçirmesini diliyorum
Arkadaşlar ben yine diş gebelik yaşıyorum. Yatış yapıldı kürtaj olcam.Hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınızbizi de haberdar edin gelişmelerden
Keseyi dün gördük doktor arayısındayım henüz Ankara'daYaa çok iyi doktor randevunuz ne zaman ben haftaya cumaya aldım :)
Sebebi neymişAmin cnm insallah şimdiye kadar hiç kalp atışı duymadım 4 gebeliğim de dusukle sonuclandi
Kızım şuandan daha zayıftım. ikinci ayda belli olmuştubenimde öyle aşırı şişiyorşişkinlikten oluyor muhtemelen ama hoş bir his ne zaman tam olarak çıkmaya başlayaacak acaba
ben bir fincan şekersiz türk kahvesi içiyorum. öğleden sonra halsizlik oluyor iyice, çalıştığım için anca kahve tutuyor beni. en iyisi yarın doktoruma sorayım biMerhabalar, benim bildiğim kadarıyla max 1 fincan, o da sütlü az kahveli olabilir. Ben bir de risk almamak ve kahve bağımlısı olduğum için decaffeinated kahve aldım. Onda da önemli olan kimyasal olmayan doğal yollarla kafeinsizleştirilmesi, genelde markette satılanlar maalesef kimyasal süreçten geçmiş oluyor.
hahaha aynen bencedeee ama iyi hissediyorum ben bu seferBenimde bir kaybım var ilkinde düşük yaşayan çok kişi var diye teselli etmeye çalıştılar. Doğrudur deyip önüme baktım. Ama hala korkuyorum yine aynı şeyi yaşamaktan, bir sorun çıkmasından. Cidden annelik delilikmişsağlıkla gelsinlerde biz de onları deli ederiz
aaaa baya düşmüşsün gerçekten bende kilo alıcam diye korkuyorum herkesin derdi farklı işteSebebi neymiş
Kızım şuandan daha zayıftım. ikinci ayda belli olmuştuzayıf kişilerde daha cabuk çıkıyor. Ben de çok kilo almak istiyorum 45 hamile kaldığım için 45'e çıkmak için çok mücadele verdim 39 kiloya düşmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?