Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Henüz doktorum yok haftaya randevum :)

benimde öyle aşırı şişiyor şişkinlikten oluyor muhtemelen ama hoş bir his ne zaman tam olarak çıkmaya başlayaacak acaba

Amin cnm insallah şimdiye kadar hiç kalp atışı duymadım 4 gebeliğim de dusukle sonuclandi
kaybın için çok üzüldüm benimde bir düşüğüm var 2.ye çok zor karar verebildim seni çok iyi anlıyorum ama mümkün olduğunca pozitif olmamız lazım geçmişi düşünüp stres yüklemeyelim kendimize böyle konuşuyorum ama bende her doktora girerken titreye titreye giriyorum herşey normal denene kadar rahatlayamıyorum ama bize hiçbir faydası yok inan belkide tam olarak şimdi gelmesi gerekiyordu ve gelecek herşey çok güzel olacak kalbini ferah tut

Benimde bir kaybım var ilkinde düşük yaşayan çok kişi var diye teselli etmeye çalıştılar. Doğrudur deyip önüme baktım. Ama hala korkuyorum yine aynı şeyi yaşamaktan, bir sorun çıkmasından. Cidden annelik delilikmiş sağlıkla gelsinlerde biz de onları deli ederiz

Evet gerçekten salım gunu kanamam oldu çılgına döndüm adeta çok şükür birsey yokmus

Kızlar 10 dpoda beta 6 çıktı 12 dpoda 22 çıktı nasil sizce ya siz kacinci gun kac betayla ogrendiniz aşırı stres yapıyorum

Merhaba herkese,
Bu foruma ilk mesajım, o yüzden biraz heyecanlıyım.
Bu gruba da yazabildiğime inanamıyorum. Bugün itibariyle 6+0 hamileyim. Tüp bebek ile hamile kalabildim, benim için mucize gibi bir şey
Hollanda’da yaşıyorum, o yüzden sizler gibi istediğim zaman randevu alıp doktora gidemiyorum ama sizin verdiğiniz bilgiler bana çok yardımcı oluyor.
İlk ultrasonum 22 Ağustos’da, heyecanla bekliyoruz..
Size ufak bir sorum vardı. Hamilelik takibi için hangi appleri kullanıyorsunuz? Bazıları ücretli ücretsiz, biraz kararsız kaldım.
Herkese sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hamilelik dönemi geçirmesini diliyorum

Hayırlı olsunn
Ben "Gebelik" , "Elika Hamilelik" ve Hekimim Yanımda" uygulamalarını kullanıyorum. Ücretsiz, arayüzleri basit, fazla reklam verilmiyor.

Yaa çok iyi doktor randevunuz ne zaman ben haftaya cumaya aldım :)
Keseyi dün gördük doktor arayısındayım henüz Ankara'da bi dahaki ne zaman olur bende net bilmiyorum.bugün tekrar kan verdim kontrol amaçlı.siz kalp atışı için mi randevu aldınız?

Amin cnm insallah şimdiye kadar hiç kalp atışı duymadım 4 gebeliğim de dusukle sonuclandi
Sebebi neymiş
benimde öyle aşırı şişiyor şişkinlikten oluyor muhtemelen ama hoş bir his ne zaman tam olarak çıkmaya başlayaacak acaba
Kızım şuandan daha zayıftım. ikinci ayda belli olmuştu zayıf kişilerde daha cabuk çıkıyor. Ben de çok kilo almak istiyorum 45 hamile kaldığım için 45'e çıkmak için çok mücadele verdim 39 kiloya düşmüştüm

selam kızlar, kahve ile ilgili soru sormayı unuttum doktora. siz biliyor musunuz ne kadar içebiliriz?

Merhabalar, benim bildiğim kadarıyla max 1 fincan, o da sütlü az kahveli olabilir. Ben bir de risk almamak ve kahve bağımlısı olduğum için decaffeinated kahve aldım. Onda da önemli olan kimyasal olmayan doğal yollarla kafeinsizleştirilmesi, genelde markette satılanlar maalesef kimyasal süreçten geçmiş oluyor.

Son düzenleme:
ben bir fincan şekersiz türk kahvesi içiyorum. öğleden sonra halsizlik oluyor iyice, çalıştığım için anca kahve tutuyor beni. en iyisi yarın doktoruma sorayım bi

hahaha aynen bencedeee ama iyi hissediyorum ben bu sefer

aaaa baya düşmüşsün gerçekten bende kilo alıcam diye korkuyorum herkesin derdi farklı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…