Bende meyveden başka birşey yiyemiyorum aramamda normalde tatlı pek sevmem şimdi hangi meyveyi görürsem artık sabah arabada eşimi beklerken yok kenarindaki böğürtlenlere daldımGerçekten. bence bunun bilimsel açıklaması var mı bilmiyorum.ama gerçek olabilir.hayatta tatlıdan soğuyacağımı düşünmezdim.şerbetli tatlılar ,sütlü tatlılar tam benlikti.şimdi ise hiç bir yiyecek henüz bana kokmamasına rağmen mide bulantısı neredeyse hiç olmamasıma rağmen sadece şekerli şeylere geri durma yememe durumum var
Cinsiyet belli olunca yazar mısınızBende meyveden başka birşey yiyemiyorum aramamda normalde tatlı pek sevmem şimdi hangi meyveyi görürsem artık sabah arabada eşimi beklerken yok kenarindaki böğürtlenlere daldımçok tuhaf şeyler ya alışmak da bı mesele
Tabi yazarım daha çok var ama 7+5 şuan 10 eylülden sonra randevu alicam hayırlısıyla o günleri görelim deCinsiyet belli olunca yazar mısınız
O zaman inşallah sağlıklı bi şekilde cinsiyet öğrenme günü geldiğinde teyit etmiş oluruzGerçekten. bence bunun bilimsel açıklaması var mı bilmiyorum.ama gerçek olabilir.hayatta tatlıdan soğuyacağımı düşünmezdim.şerbetli tatlılar ,sütlü tatlılar tam benlikti.şimdi ise hiç bir yiyecek henüz bana kokmamasına rağmen mide bulantısı neredeyse hiç olmamasıma rağmen sadece şekerli şeylere geri durma yememe durumum var
Asla kötü enerji olarak düşünme.kötüyü çekme.ben bebeğime en iyi ev sahipliğini yapıyorum içimde güvenle koruyorum ben onunla o benimle ikimizde iyiyz mantığını yerleştir.korkmak tedirgin olmak yerine kendini onun hep en iyi yerde en güvenli yerde olduğu gerçeğini telkin et.Hersey kontrol altında.merak etmeTabi yazarım daha çok var ama 7+5 şuan 10 eylülden sonra randevu alicam hayırlısıyla o günleri görelim deilki düşünce çok tedirginim insallah olumsuz hiç birşey olmaz doktor 1 ay sonraya çağırdığına göre kötü gördüğü bişey yoktur herhalde diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum artık
Asla kötü enerji olarak düşünme.kötüyü çekme.ben bebeğime en iyi ev sahipliğini yapıyorum içimde güvenle koruyorum ben onunla o benimle ikimizde iyiyz mantığını yerleştir.korkmak tedirgin olmak yerine kendini onun hep en iyi yerde en güvenli yerde olduğu gerçeğini telkin et.Hersey kontrol altında.merak etme
Şuan benimde çok erken ekim ortası gibi inşaallah cinsiyet belli olur bu mesajı unutmazsak yazalımO zaman inşallah sağlıklı bi şekilde cinsiyet öğrenme günü geldiğinde teyit etmiş oluruzlütfen paylaş
Benim yine çok belirgin değil. Doktor için daha erken değil mimerhaba canımmm hayırlı olsun senin de miniğinnnbenim bugün adetmin 4. günü ilk günü benim de silik kaset testi ve beta 53 çıktı iki gün sonra damlattığım gibi çizgi anında belirdi bu sefer daha belirgin bir kırmızı oldu ama yine de kıpkırmızı olmadı ama net bir şekilde artık ikinci çizgi kırmızıydı yarın doktor randevum var canım bakalım miniğim neler yapıyor
Hemen hemen ayni seyler olmus o zmn, beni de 2 hafta sonra cagirdi bakalim o zaman goruruzGünümüz aynıymış, ben dün gittim 5+6 oluyor yani. Karından kese göründü ama içini göremedik. Normal dedi doktor geç döllenme de olabilirmiş. 10 gün sonra gelin dedi
Yoo ilkinde de 5 ay mide sorunlari yasamistim ama ilgilenmem gereken bisey olmadigi icin zorlugunu bu kadar hissetmedim sanirim ya da bu sefer daha agir mi geciyo artik bilemedimAy bide çocuk var senin ilkinde güzel geçti galiba hamileliğin
Hormonal durumların normal. Yarın randevum var. Bugün adet oldum. Moralim çok bozuk gerçekten.Sizin hormon testleri yaş vs gibi durumu bana bi yazarmısınız hsg falan yakın tarihte çektirdiniz mi
Erken değil 3000 de kese görünür büyük ihtimalleKızlar merhaba herkes sağ salim kucağına alsın inşallah bebişlerini. Benim adetim 6 gün geçti. Acilde beta 3000 dedi 2. Ye kan vermedim. Aslında bu 2. bebiş olacak inşallah ama kese ne zaman görünür kaç haftalığım kalp duyulur mu gitsem bilemedim. Sadece yarın sağlık ocağına kan vereyim dedim düzenli artmış mı diye? Sizce kese ve kalp için erken mi
ben aşılama yapmaya karar vermiştim regl olmayı bekliyordum ve bir mucize ile hamile olduğumu gecikince öğrencim beta takibi için yarın gideceğim birde kan sulandırıcı kullanıyorum doktor takibinde olayım dedim canım sen de zamanla koyulaşması betanın arttığını gösterir kendine stres yapma bir doktora görün betana iki gün arayla baktır inşallah kolaylıkla ilerler hamileliğimizBenim yine çok belirgin değil. Doktor için daha erken değil mi
Teşekkür ederim kalp için erken o zaman 7 8. Haftada net duyulurErken değil 3000 de kese görünür büyük ihtimalle
Yani kişiye göre değişiyor bence ben 5+3 de karından keseyi gördüm 6+2 ye randevu aldım bakalım kalp atışını görebilecek miyimTeşekkür ederim kalp için erken o zaman 7 8. Haftada net duyulur
Sağlıkla gelsin güzel haberler alın inşallah. Ben ilkinde 6+3 te gittiğimde vajinal de duymuştum karından değilYani kişiye göre değişiyor bence ben 5+3 de karından keseyi gördüm 6+2 ye randevu aldım bakalım kalp atışını görebilecek miyim
Tam anlamıyla beni anlatıyorsun bGerçekten. bence bunun bilimsel açıklaması var mı bilmiyorum.ama gerçek olabilir.hayatta tatlıdan soğuyacağımı düşünmezdim.şerbetli tatlılar ,sütlü tatlılar tam benlikti.şimdi ise hiç bir yiyecek henüz bana kokmamasına rağmen mide bulantısı neredeyse hiç olmamasıma rağmen sadece şekerli şeylere geri durma yememe durumum var
Canım endişelenme Benim de bir hafta önce aniden göğüs ağrılarım geçmişti sonra tam üzülürken geçtiği günün ikinci günü başladı yaklaşık 3-4 gün çok uzun sürdü Bu sabah yine geçer gibi oldu HCG yükseldikçe vücut oranı alışıyor tekrar pik yapacak muhtemelen yarın öbür gün o zaman yine acıyacak senin de öyle olur uçlarına dokunamıyorum normalde Ama şu an bayağı azaldı O durum boşuna stres yapma eminim ki artacak gör bakKızlar merhaba 2 gündür agrılarım yorgunluğum göğüs ağrım neredeyse geçti. Bu durum beni korkutuyor normal mi sizce
Ne kdardır deniyorsunu amh değerini kaçHormonal durumların normal. Yarın randevum var. Bugün adet oldum. Moralim çok bozuk gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?