Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende meyveden başka birşey yiyemiyorum aramamda normalde tatlı pek sevmem şimdi hangi meyveyi görürsem artık sabah arabada eşimi beklerken yok kenarindaki böğürtlenlere daldım çok tuhaf şeyler ya alışmak da bı mesele

Kızlar merhaba 2 gündür agrılarım yorgunluğum göğüs ağrım neredeyse geçti. Bu durum beni korkutuyor normal mi sizce

Cinsiyet belli olunca yazar mısınız

Cinsiyet belli olunca yazar mısınız
Tabi yazarım daha çok var ama 7+5 şuan 10 eylülden sonra randevu alicam hayırlısıyla o günleri görelim de ilki düşünce çok tedirginim insallah olumsuz hiç birşey olmaz doktor 1 ay sonraya çağırdığına göre kötü gördüğü bişey yoktur herhalde diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum artık

O zaman inşallah sağlıklı bi şekilde cinsiyet öğrenme günü geldiğinde teyit etmiş oluruz lütfen paylaş

Asla kötü enerji olarak düşünme.kötüyü çekme.ben bebeğime en iyi ev sahipliğini yapıyorum içimde güvenle koruyorum ben onunla o benimle ikimizde iyiyz mantığını yerleştir.korkmak tedirgin olmak yerine kendini onun hep en iyi yerde en güvenli yerde olduğu gerçeğini telkin et.Hersey kontrol altında.merak etme

Ay ne güzel yazmışsınız elimden geldiğince sizin kaç haftalık

Benim yine çok belirgin değil. Doktor için daha erken değil mi

Günümüz aynıymış, ben dün gittim 5+6 oluyor yani. Karından kese göründü ama içini göremedik. Normal dedi doktor geç döllenme de olabilirmiş. 10 gün sonra gelin dedi
Hemen hemen ayni seyler olmus o zmn, beni de 2 hafta sonra cagirdi bakalim o zaman goruruz
Ay bide çocuk var senin ilkinde güzel geçti galiba hamileliğin
Yoo ilkinde de 5 ay mide sorunlari yasamistim ama ilgilenmem gereken bisey olmadigi icin zorlugunu bu kadar hissetmedim sanirim ya da bu sefer daha agir mi geciyo artik bilemedim

Kızlar merhaba herkes sağ salim kucağına alsın inşallah bebişlerini. Benim adetim 6 gün geçti. Acilde beta 3000 dedi 2. Ye kan vermedim. Aslında bu 2. bebiş olacak inşallah ama kese ne zaman görünür kaç haftalığım kalp duyulur mu gitsem bilemedim. Sadece yarın sağlık ocağına kan vereyim dedim düzenli artmış mı diye? Sizce kese ve kalp için erken mi

Erken değil 3000 de kese görünür büyük ihtimalle

Benim yine çok belirgin değil. Doktor için daha erken değil mi
ben aşılama yapmaya karar vermiştim regl olmayı bekliyordum ve bir mucize ile hamile olduğumu gecikince öğrencim beta takibi için yarın gideceğim birde kan sulandırıcı kullanıyorum doktor takibinde olayım dedim canım sen de zamanla koyulaşması betanın arttığını gösterir kendine stres yapma bir doktora görün betana iki gün arayla baktır inşallah kolaylıkla ilerler hamileliğimiz

Yani kişiye göre değişiyor bence ben 5+3 de karından keseyi gördüm 6+2 ye randevu aldım bakalım kalp atışını görebilecek miyim
Sağlıkla gelsin güzel haberler alın inşallah. Ben ilkinde 6+3 te gittiğimde vajinal de duymuştum karından değil

Tam anlamıyla beni anlatıyorsun b
Asla tatlı yiyemiyorum canım istemiyor İçim almıyor Ben ki waffle falan yerim asla canım istemiyor tatlı şeyler ve bu yüzden şekerim düşüyor muhtemelen zorla da olsa reçel bal falan yemeye çalışıyorum. akşam misafirlerim vardı eltim görümcem kayınvalidem eşli olarak bizdelerdi bütün gün ayaktaydım çok yoruldum sağ olsun kayınvalidem de bir şeyler yaptı yardımcı oldu. Hatta söylemesi ayıp kadayıf yaptı onu bile yemedim ya İçim almıyor. ama çok yorgunum şehir değiştirmeden önce eltimi çağırmam gerekiyordu O beni ağırlamıştı hamile halimle neler yaptım şaşırıyorum. Pilim bitmek üzere ama çok değişik bir şey ki uyku hali çok yok bende. Şu an 6+3 olduk. Arada bir vuruyor o kadar ama yine ayakta durabiliyorum bu sabah birden sebepsiz yere öğürme geldi ve su çıkardım bir şey yoktu kalktıktan yarım saat sonra aniden oldu bu bile hoşuma gidiyor

Kızlar merhaba 2 gündür agrılarım yorgunluğum göğüs ağrım neredeyse geçti. Bu durum beni korkutuyor normal mi sizce
Canım endişelenme Benim de bir hafta önce aniden göğüs ağrılarım geçmişti sonra tam üzülürken geçtiği günün ikinci günü başladı yaklaşık 3-4 gün çok uzun sürdü Bu sabah yine geçer gibi oldu HCG yükseldikçe vücut oranı alışıyor tekrar pik yapacak muhtemelen yarın öbür gün o zaman yine acıyacak senin de öyle olur uçlarına dokunamıyorum normalde Ama şu an bayağı azaldı O durum boşuna stres yapma eminim ki artacak gör bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…