- 1 Mart 2016
- 57
- 54
- 88
Bugün benim de doktor kontrolüm var 7+0 olduk. Geçen hafta kalp atışı görmüştük ama dinleyememiştik çok küçük diye. Bakalım bu hafta güzel haberler alırız inşallahSelam kızlar
Bugün doktor kontrolüm vardı. Geçen hafta sadece kese gördük 6+0 ile uyumlu şuan sata göre 6+1 geçen hafta keseyi bayağı büyük ölçmüştü makine farkı tabive daha çok erken ama minicik kalbinin attığını gördük daha çok yeni atmaya başlamış inşallah sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz Evanora C Clasroomteacher kızlaaaar sizlerden de güzel haberler bekliyorum inşallah
ay ne güzel :) ben 5+6da gittim ama hiçbir şey göremedim, bu perşembe yine gidicem 6+4 olacak inşallah hem kendini hem kalp atışını görürüz. boş gebelik mi diye çok tedirginim aşırı stres oldumSelam kızlar
Bugün doktor kontrolüm vardı. Geçen hafta sadece kese gördük 6+0 ile uyumlu şuan sata göre 6+1 geçen hafta keseyi bayağı büyük ölçmüştü makine farkı tabive daha çok erken ama minicik kalbinin attığını gördük daha çok yeni atmaya başlamış inşallah sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz Evanora C Clasroomteacher kızlaaaar sizlerden de güzel haberler bekliyorum inşallah
Bende perşembe günü gidecem 6+4 olacam.Insallah güzel haberlerle dönerizay ne güzel :) ben 5+6da gittim ama hiçbir şey göremedim, bu perşembe yine gidicem 6+4 olacak inşallah hem kendini hem kalp atışını görürüz. boş gebelik mi diye çok tedirginim aşırı stres oldum
inşallah. bir öncesinde ne zaman gitmiştinizBende perşembe günü gidecem 6+4 olacam.Insallah güzel haberlerle döneriz
Bize de haber verin gittikten sonra güzel haberler alın.insallahBugün benim de doktor kontrolüm var 7+0 olduk. Geçen hafta kalp atışı görmüştük ama dinleyememiştik çok küçük diye. Bakalım bu hafta güzel haberler alırız inşallah
TabiiBize de haber verin gittikten sonra güzel haberler alın.insallah
Ben sadece beta icin gittim 3 kere artışa baktik.Ilk.defa muayene icin gideceminşallah. bir öncesinde ne zaman gitmiştiniz
4+3 ile haber verdik Anne ve babalarimiza hayır dualarını aldık. 5+4 de yakın arkadaşlarımıza soyledik. İlk hamilelik olunca insanın içi içine sığmıyor. Herkes bilsin bu dünyaya bizden bir parça geliyor demek istiyor insanHanımlar bir de size danışmak istedim. Allah nasip ederse ilk çocuğumuz olacak, ailelere ne zaman haber verdiniz hamileliği?
1,5 yıldır deniyorum amh 1,25Ne kdardır deniyorsunu amh değerini kaç
Kalp atışını duyup sağlıklı olduğundan emin olduktan sonra söylemeyi düşünüyoruzHanımlar bir de size danışmak istedim. Allah nasip ederse ilk çocuğumuz olacak, ailelere ne zaman haber verdiniz hamileliği?
Gerçekten öyle oluyor, beni kız kardeşim frenlemese çoktan söylerdim galiba.4+3 ile haber verdik Anne ve babalarimiza hayır dualarını aldık. 5+4 de yakın arkadaşlarımıza soyledik. İlk hamilelik olunca insanın içi içine sığmıyor. Herkes bilsin bu dünyaya bizden bir parça geliyor demek istiyor insan
Allah nasip ederse biz de çarşamba günü kalp atışını duyarsak söylemeyi düşünüyoruz. Doğu görevinde olduğum için belki doğuma kadar ailemi tekrar görme şansım olmaz diye.Kalp atışını duyup sağlıklı olduğundan emin olduktan sonra söylemeyi düşünüyoruz
çok sevindimmm gözün aydın canım. Dinletmedi dmı küçük dye. Ayyy ne güzel bir an yaa ben de kızımla eşimle gideceğim inşallah bize de nasip olurama bizim taaa 26 sı
maşallah sağlıkla gelsin inşallah bende 6+2 yarın gidicem doktora geçen hafta sadece kese görünmüştü biraz heyecan ve tedirginlik var
Çok teşekkür ederim kızlarOyyy maşallah subhanallah, sağlıkla gelsin minik.
Bebeğim benim de çarşamba randevum var 6+3 te gitmiş olacağım, bakalım biz görebilecek miyiz
Ben ilkini kalp atışını duyunca haber verdim hemen bunda belki 10. Haftada falan haber veririmHanımlar bir de size danışmak istedim. Allah nasip ederse ilk çocuğumuz olacak, ailelere ne zaman haber verdiniz hamileliği?
Bulantı başlar başlamaz kraker yiyin anca ôyle bastirilabiliyor mideyi boş biraktikca başliyor zaten bulantı bende öyle yani kraker ya da tuzlu ne varsa yiyorum geçiriyor sabah yataktan kaldırıyor 5 6 gibi bi iki öğürüyorum sonra hemen gidip kraker yiyorum rahatlatiyo öyle geri yatabiliyorum doktor ilaç da yazıyor bu arada gidip yazdirabilme imkanınız varsa yazdırın bana yan etki yaptığı için icemedim krakerle idare ediyorum iştebenimde öyle baş edemiyorum artık sinirlerim bozuldu ağlıycam çok az kaldı sürekli bir bulantı sabah akşam gece anlık olarak gidiyor bazen sonra hemen geri geliyor
Bende su içemiyorum o da çok kötü bol bol içmeniz lazım zaten yoksa enfeksiyon riski artıyor 3 aya kadar olur diyolar 2. Trimester daha rahatmis dayancaz artıkbir arkadaşım hamileliğinde çok kötüydü ağlıyordu sürekli sefil haldeyim ağzıma bişey bile atamıyorum su bile içemiyorum diye çok şükür o kdadar kötü değilim ama korkuyorum daha da ilerler mi acaba diye de gün geçtikçe dahada artıyo bulantı çok can sıkıcı gerçekten
Bu arada dogruu makine haftasını yakalıyor zaten dogru haftanı ölcmuslerÇok teşekkür ederim kızlargeçen hafta yolk sac görünmeyince ben de çok endişelenmiştim neyseki gördük kalp atışı da pıt pıt gördüm ama daha çok yeni olduğundan sesi çok yok dedi ama iyice emin olduk attığından ama. Darısı sizlere inşallah
Ben ilkini kalp atışını duyunca haber verdim hemen bunda belki 10. Haftada falan haber veririmacele etmemek lazım sonra kötü bir şey olunca herkese açıklama yapmak çok yıpratıcı oluyor
Amin inşallah inancımı o kadar yitirmiştim ki önceki düşükten dolayı hatta boş gebeliğe kendimi hazırlamıştım kürtaj dese yarın sabaha bırakacaktım. Kafamda hastaneye ne götüreceğimi bile düşündüm. Süreki lütfen oluş bebeğim benimle ol diye dualar ettim bir haftadırBugün benim de doktor kontrolüm var 7+0 olduk. Geçen hafta kalp atışı görmüştük ama dinleyememiştik çok küçük diye. Bakalım bu hafta güzel haberler alırız inşallah
Bana 5+6 dediğinde sata göre 5+2ydim ki ovüye göre 5+0 dı. Sevinemedim bu kadar büyük kese ama boş diye. Ölçümler cihazlardan farklılaşabiliyor şuan ovüye göre tam tutuyor miniğim 6+0. Boşa stres yapmışım şuan kızıyorum kendime lütfen stres yapmayın kızlar bebeği en çok o etkiliyormuşay ne güzel :) ben 5+6da gittim ama hiçbir şey göremedim, bu perşembe yine gidicem 6+4 olacak inşallah hem kendini hem kalp atışını görürüz. boş gebelik mi diye çok tedirginim aşırı stres oldum
Evet annesi kesin atıyordurBu arada dogruu makine haftasını yakalıyor zaten dogru haftanı ölcmuslerbenim de eşimin kuzeni hamile o 10. Haftalarda ve hemşire kendisi burada bi ilçede. Gecen hafta arastırmaya gelmiş 1 hafta eksik ölcmusler benim de içim rahatladı.dedim demekkı benim kini de yanlısı soledı bugün itibari ile 6 +3 benim de. Benim de bebişimn kalbi atıyor mu yani artk
Amin aminAmin inşallah inancımı o kadar yitirmiştim ki önceki düşükten dolayı hatta boş gebeliğe kendimi hazırlamıştım kürtaj dese yarın sabaha bırakacaktım. Kafamda hastaneye ne götüreceğimi bile düşündüm. Süreki lütfen oluş bebeğim benimle ol diye dualar ettim bir haftadırAllah kimseye yokluklarını yaşatmasın
Sizin biraz mecburi gibi olmuşAllah nasip ederse biz de çarşamba günü kalp atışını duyarsak söylemeyi düşünüyoruz. Doğu görevinde olduğum için belki doğuma kadar ailemi tekrar görme şansım olmaz diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?