- 17 Mayıs 2025
- 4
- 0
- 1
- 37
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 23-04-2026
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ
Maşallah ilkinde nasıl geçtiArada bi dayanamiyorm aglayasim geliyo cocuk gormesn diye aglayaliyorumda, ay bu ne boyle niye boyle olduk anlamadm
Bnm 2. İlki kiz 3 yasinda
Hayırlı olsunArkadaşlar bende Perşembe günü 175 degerle.ogrendum henüz Dr gitmedim tekrar kanda vermedim...ama bende hiç belirti yok normalmi sizce göğüs hassasiyetide yok
Gerçekten. bence bunun bilimsel açıklaması var mı bilmiyorum.ama gerçek olabilir.hayatta tatlıdan soğuyacağımı düşünmezdim.şerbetli tatlılar ,sütlü tatlılar tam benlikti.şimdi ise hiç bir yiyecek henüz bana kokmamasına rağmen mide bulantısı neredeyse hiç olmamasıma rağmen sadece şekerli şeylere geri durma yememe durumum varNe derlerdi ye tatlıyı çıkar hakkı yı ye ekşiyi çıkar Ayşe yi mi
Bu kadar kotu degildim, 5 ay kadar kusmustum yine ama bu kdr halsizlik fln yoktu, sizin kacinci ilk mi? Siz de mi kotusunzMaşallah ilkinde nasıl geçti
Benim ilk ama duyduklarım hep ilk daha kolaydı şeklindeydiBu kadar kotu degildim, 5 ay kadar kusmustum yine ama bu kdr halsizlik fln yoktu, sizin kacinci ilk mi? Siz de mi kotusunz
Evt ben de aynisini diyorum suanBenim ilk ama duyduklarım hep ilk daha kolaydı şeklindeydi
Ben 5+3 de karından gördüm ama çoook küçüktüMerhabalar yarın için randevu aldım 5+4 olacağız inşallah. Şunu sormak istiyorum bu haftalarda gidenlere karından mı bakıldı Vajinal mi bakıldı acaba ? Anladığım kadarı ile karından çok bir şey görünmüyormuş çünkü
merhaba canımmm hayırlı olsun senin de miniğinnnHayırlı olsun öncelikle. Yakın günlerdeyiz. Bugün olması gereken adetimin 6. Günü be hala kaset testte çok silik çizgi çıktı. Tahlil bir kere verdim. Merak ettim sizlerde ikinci çizgi ilki gibi görünüyor mu?
Biraz moralim bozuldu. Ya ilerleme yoksa diye
Hayırlı olsun şimdiden belirtilerinin varmı pekiimerhaba canımmm hayırlı olsun senin de miniğinnnbenim bugün adetmin 4. günü ilk günü benim de silik kaset testi ve beta 53 çıktı iki gün sonra damlattığım gibi çizgi anında belirdi bu sefer daha belirgin bir kırmızı oldu ama yine de kıpkırmızı olmadı ama net bir şekilde artık ikinci çizgi kırmızıydı yarın doktor randevum var canım bakalım miniğim neler yapıyor
Hayırlı olsuuuun, keseyi mi gördünüz acaba ?Ben 5+3 de karından gördüm ama çoook küçüktü
Günümüz aynıymış, ben dün gittim 5+6 oluyor yani. Karından kese göründü ama içini göremedik. Normal dedi doktor geç döllenme de olabilirmiş. 10 gün sonra gelin dediEki Görüntüle 3631262
Kizlar bu arada uygulamada boyle yaziyo, 6 haftalik oldum bgn, 5+3te doktora gitmistim ben karindan ultrasonla keseyi goremedi, vajinal ultrasonla gordu ama kesenin icini gorememisti, 2 hafta sonra gel kesenin ici de tam gozukur dedi de normalmi 5+3te kesenin icinin gozukmemesi
Evet keseyi gördümHayırlı olsuuuun, keseyi mi gördünüz acaba ?
Tabi neden olmasınDediğiniz çok mantıklı geldi.hiç böyle düşünmemiştim. Sizinle özelden de konusabilir miyiz?
Ben başta gataya gittim ve eski cihaz ile baktigi için bana bos gebelik dedi. Kafayı yedim diyebiliriz. Ertesi gun etlik şehir hastanesine gittim ve bebeğimin kalp atışını bile duydum. Şehir hastaneleri bile özel ile eş değerde oluyor. Özelde diyetisyen desteği psikolojik destek veriliyorsa şehir hastanesinde de 30 haftadan sonra gebelik okulunda aynı destek veriliyor. 15 eylülde tekrar randevum var. Aynı doktor olmazsa size haber veririmŞehir hastanesinde doktor değil asistanlar ilgileniyor her gitmede farklı bir asistan oluyor diye söylendi bu doğru mu değil mi acaba bilen var mıdır ?
sabah hiç yoktu şimdi tekrar başladı meme hassasiyeti birde biraz yürüyünce veya ayakta durunca hemen bel ağrısı ve uyku çok oluyor ama her günüm farklı önceki günlerde bel sırt ağrım daha fazlaydıHayırlı olsun şimdiden belirtilerinin varmı pekii
Ay bide çocuk var senin ilkinde güzel geçti galiba hamileliğinArada bi dayanamiyorm aglayasim geliyo cocuk gormesn diye aglayaliyorumda, ay bu ne boyle niye boyle olduk anlamadm
Bnm 2. İlki kiz 3 yasinda
Benim karından bakıldı siyah bir kese göründü haftaya gel kalp atısı için demişti.yarın doktor randevum var ben 10 gün sonraya randevu aldım yani 6+5 olacağım inşaAllahMerhabalar yarın için randevu aldım 5+4 olacağız inşallah. Şunu sormak istiyorum bu haftalarda gidenlere karından mı bakıldı Vajinal mi bakıldı acaba ? Anladığım kadarı ile karından çok bir şey görünmüyormuş çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?