Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bende Perşembe günü 175 degerle.ogrendum henüz Dr gitmedim tekrar kanda vermedim...ama bende hiç belirti yok normalmi sizce göğüs hassasiyetide yok

ayyy içimi rahattın kuzummm yarın doktor randevum var bakalım minik bebem ne durumda
Görünmeyebilir ama görünmezse moralini bozma . Bende 4+5 de gitmiştim sadece rahim duvarın kalınlaşmış demişti o kadar

Arkadaşlar bende Perşembe günü 175 degerle.ogrendum henüz Dr gitmedim tekrar kanda vermedim...ama bende hiç belirti yok normalmi sizce göğüs hassasiyetide yok
Bende de yoktu . Kişiden kişiye değişen şeyler bunlar

Sizdedemi hiç beliiryi yok..evham yapıyorum işte gereksiz yere galiba

Dediğiniz çok mantıklı geldi.hiç böyle düşünmemiştim. Sizinle özelden de konusabilir miyiz?

kızlar benim bugün 4+4 ama çok az mi göğüs hassasiyetim var dün daha çoktu bugün biraz daha az arada da belim ağrıyor o kadar acaba bu kadar az belirti normal mi hergünüm bir değişik geçiyor
Hayırlı olsun öncelikle. Yakın günlerdeyiz. Bugün olması gereken adetimin 6. Günü be hala kaset testte çok silik çizgi çıktı. Tahlil bir kere verdim. Merak ettim sizlerde ikinci çizgi ilki gibi görünüyor mu?
Biraz moralim bozuldu. Ya ilerleme yoksa diye

Adetten ne kadar önce yada sonra çizgi gördünüz? Hayırlı olsun. Sağlıklar gelsin inşAllah.
İnşallah sağ olun. Adet günü silik çizgiyi gördüm. Bugün olması gereken adet gününün 6. Günündeyim yine test yaptım yine çok silik normal mi bilemedim

Ay Allah kolaylık versin hiç bu kadar zor olacağını dusunmemiştim zaman da geçmiyor iyi olsak kendimizi oyalicak biseyler yaparız da iyi de değiliz

Sizdedemi hiç beliiryi yok..evham yapıyorum işte gereksiz yere galiba
Herkes de farklı oluyor canım hiç canını sıkma bende baya belirti var evet ama yaşam kalitem düştü resmen mide bulantilari çok kötü evden cikamiyorum belki sende de sonradan olur benim 6. Haftada başladi şuan 7+5 im ama olmaması daha iyiymiş oldukça zor bi durum psikolojik olarak evet belirti yok acaba olumsuz birşey mi var diye düşündürebiliyor doktor bana ilaç verdi bı kere içtim bulantıyı kesti sanki Bebek yokmuş psikolojisine giriyo insan ama aşırı bulantı olunca da dayanamiyosun bı de yediğin içtiğin gidiyor bebeğe faydası olmayacak diye üzülüyorsun öyle de kontrole gittin mi doktor olumsuz bişey demediyse diğer şeyleri çok takma kafana

Ben deli gibi sürekli test yaptım bir kere değerin arttığını anlamak için ve testte bunu görmek için en az iki gün beklemek gerekiyor bir de aynı marka test yapmak gerekiyor bazı testler daha şişlik çıkabiliyor. Ben4 ağustosta silik çizgi ile öğrendim 6 ağustosta kan test verdim beta 113 ile öğrendik. Sonrasında ara ara testler yaptım üç dört gün önce bir test taptım çizginin koyu çıkmasını beklerken silik çıktı hemen başka bir test açtım iki çizgi de aynı koyuluktaydı yani bazen de marka ile ilgili diye düşünüyorum.

Benim meme hassasiyetim ovulasyon sonrası zaten başlardı.bu sefer extra sağ mememi çok etkilemişti .ayrıca bacaklarım çok ağrımıştı.haa ben tatlı tutkunu biriyim asla tatlı yiyemiyorum.meyve bile bir iki yiyorum hem tatlı bayıyor beni

Hayırlı olsun. Bişey sormak istiyorum. Daha öncesinde gebelik testi yaptınız mı? benim adet günüme 3 gün var ve bu sabah negatif gördüm. Moralim çok bozuldu. Sizde durum nasıl ilerledi?
Sizin hormon testleri yaş vs gibi durumu bana bi yazarmısınız hsg falan yakın tarihte çektirdiniz mi

Merhaba ikinci çocuğunuz mu? Ben de ikinciye hamileyim. İlki benim de 41e kadar beklemiştim. Şimdi kaç yaşında kızınız
3. Olucak kızımın arkasndan hemen hamile kaldım zor zamamlarımda ikiz gibi büyütmüş oldum kizim 7 yasinda

Teşekkür ederim

Ay Allah kolaylık versin hiç bu kadar zor olacağını dusunmemiştim zaman da geçmiyor iyi olsak kendimizi oyalicak biseyler yaparız da iyi de değiliz
Arada bi dayanamiyorm aglayasim geliyo cocuk gormesn diye aglayaliyorumda, ay bu ne boyle niye boyle olduk anlamadm
Benim ilk gebeliğim.sizinki kaçıncı
Bnm 2. İlki kiz 3 yasinda

Ne derlerdi ye tatlıyı çıkar hakkı yı ye ekşiyi çıkar Ayşe yi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…