Görünmeyebilir ama görünmezse moralini bozma . Bende 4+5 de gitmiştim sadece rahim duvarın kalınlaşmış demişti o kadarayyy içimi rahattın kuzummm yarın doktor randevum var bakalım minik bebem ne durumda
Bende de yoktu . Kişiden kişiye değişen şeyler bunlarArkadaşlar bende Perşembe günü 175 degerle.ogrendum henüz Dr gitmedim tekrar kanda vermedim...ama bende hiç belirti yok normalmi sizce göğüs hassasiyetide yok
Ben şuan 5+5 deyim hala göğüs ağrısı falan yaşamadım. Sadece uyku halim var o kadar. İştahım iyi koku hassasiyetim yok.Sizdedemi hiç beliiryi yok..evham yapıyorum işte gereksiz yere galiba
Yok bende veremedim ama Betty arkadasım burada mesajıma mantıklı bir yanıt vermiş onun dediğini de yapabilirim.Merhaba bende Ankarada doktor arayışındayımhenüz karar veremedim siz karar verdiniz mi ?
Dediğiniz çok mantıklı geldi.hiç böyle düşünmemiştim. Sizinle özelden de konusabilir miyiz?Ben suanlik etlik şehir hastanesine gidiyorum. Büşra hoca ile başladık çok tatlı bir kadın. Özele 5 aydan sonra geçmeyi düşünüyorum. Çevremde ki çoğu kişi yarım paket aldi ve daha mantıklı geliyor. Çünkü ikili tarama harici başka bir test türü yok ve gereksiz geliyor 90 bin 130 bin vermek. Bu arada eğer şehir hastanesine gitmeyi düşünürseniz gebelik okuluna gidenlere tek oda veriliyormuş. Eğer Büşra hocadan memnun kalırsak geçmem belki
Hayırlı olsun öncelikle. Yakın günlerdeyiz. Bugün olması gereken adetimin 6. Günü be hala kaset testte çok silik çizgi çıktı. Tahlil bir kere verdim. Merak ettim sizlerde ikinci çizgi ilki gibi görünüyor mu?kızlar benim bugün 4+4 ama çok az mi göğüs hassasiyetim var dün daha çoktu bugün biraz daha az arada da belim ağrıyor o kadar acaba bu kadar az belirti normal mi hergünüm bir değişik geçiyor
İnşallah sağ olun. Adet günü silik çizgiyi gördüm. Bugün olması gereken adet gününün 6. Günündeyim yine test yaptım yine çok silikAdetten ne kadar önce yada sonra çizgi gördünüz? Hayırlı olsun. Sağlıklar gelsin inşAllah.
Ay Allah kolaylık versin hiç bu kadar zor olacağını dusunmemiştim zaman da geçmiyor iyi olsak kendimizi oyalicak biseyler yaparız da iyi de değilizay bana da oyle diyolar ama dedigin gibi suan hormonlar cok hizli yukseliyomus, bi sure sonra vucut o yukseklige alisip normale donuyomus, bi an once alissak da normale donsek boyle yasayamiyorm
Bende olmayan sey yok ya, sirt agrisi bel agrisi mide karismasi mide bulanmasi tansiyon dusmesi uyku huzursuzluk mutsuzluk heeersey, zor yasiyorm suan
Herkes de farklı oluyor canım hiç canını sıkma bende baya belirti var evet ama yaşam kalitem düştü resmen mide bulantilari çok kötü evden cikamiyorum belki sende de sonradan olur benim 6. Haftada başladi şuan 7+5 im ama olmaması daha iyiymiş oldukça zor bi durum psikolojik olarak evet belirti yok acaba olumsuz birşey mi var diye düşündürebiliyor doktor bana ilaç verdi bı kere içtim bulantıyı kesti sanki Bebek yokmuş psikolojisine giriyo insan ama aşırı bulantı olunca da dayanamiyosun bı de yediğin içtiğin gidiyor bebeğe faydası olmayacak diye üzülüyorsun öyle de kontrole gittin mi doktor olumsuz bişey demediyse diğer şeyleri çok takma kafanaSizdedemi hiç beliiryi yok..evham yapıyorum işte gereksiz yere galiba
Ben deli gibi sürekli test yaptım bir kere değerin arttığını anlamak için ve testte bunu görmek için en az iki gün beklemek gerekiyor bir de aynı marka test yapmak gerekiyor bazı testler daha şişlik çıkabiliyor. Ben4 ağustosta silik çizgi ile öğrendim 6 ağustosta kan test verdim beta 113 ile öğrendik. Sonrasında ara ara testler yaptım üç dört gün önce bir test taptım çizginin koyu çıkmasını beklerken silik çıktı hemen başka bir test açtım iki çizgi de aynı koyuluktaydı yani bazen de marka ile ilgili diye düşünüyorum.Hayırlı olsun öncelikle. Yakın günlerdeyiz. Bugün olması gereken adetimin 6. Günü be hala kaset testte çok silik çizgi çıktı. Tahlil bir kere verdim. Merak ettim sizlerde ikinci çizgi ilki gibi görünüyor mu?
Biraz moralim bozuldu. Ya ilerleme yoksa diye
Şehir hastanesinde doktor değil asistanlar ilgileniyor her gitmede farklı bir asistan oluyor diye söylendi bu doğru mu değil mi acaba bilen var mıdır ?Dediğiniz çok mantıklı geldi.hiç böyle düşünmemiştim. Sizinle özelden de konusabilir miyiz?
Benim meme hassasiyetim ovulasyon sonrası zaten başlardı.bu sefer extra sağ mememi çok etkilemişti .ayrıca bacaklarım çok ağrımıştı.haa ben tatlı tutkunu biriyim asla tatlı yiyemiyorum.meyve bile bir iki yiyorum hem tatlı bayıyor beniBenim yumurtlamanın ertesi günü meme hassasiyeti başladı. Regle 1 hafta kala başlardı normalde. Ve o günden bugüne ağrı ve şişlik inanılmaz yoğun. Sütyenlerime sığmıyorkarnımdaki şişlik de 1 haftadır var. Hazımsızlık gibi alt karın şiş. Uyku hali hep var. Dün başım ağrıdı. Migrenim tuttu. Sabaha karşı dayanamadım artık acile gittik. Parol serum taktılar. Şuan iyiyim. 8 inde öğrendim ve o günden beri sürekli bişeylerim var. Yani Allah a çok şükür 5 aydır deniyoruz ve çok şükür mucizeyi yaşadık fakat ben çok yorgunum enerjim kalmadı. Umarım sağlıkla kucağımıza alırız fakat hep böyle mi olacak diye endişeleniyorum. Ben de arada evde yasin Meryem suresi falan açıp dinliyorum. Klasik müzik de dinlerdim hep ona da devam ediyorum.
Sizin hormon testleri yaş vs gibi durumu bana bi yazarmısınız hsg falan yakın tarihte çektirdiniz miHayırlı olsun. Bişey sormak istiyorum. Daha öncesinde gebelik testi yaptınız mı? benim adet günüme 3 gün var ve bu sabah negatif gördüm. Moralim çok bozuldu. Sizde durum nasıl ilerledi?
Benim ilk gebeliğim.sizinki kaçıncıEvt aynen sanki o halsizligi ve surunmeyi yasiyorum ayni sekilde, hicbiseye gucum yok
3. Olucak kızımın arkasndan hemen hamile kaldım zor zamamlarımda ikiz gibi büyütmüş oldum kizim 7 yasindaMerhaba ikinci çocuğunuz mu? Ben de ikinciye hamileyim. İlki benim de 41e kadar beklemiştim. Şimdi kaç yaşında kızınız
Teşekkür ederimBen deli gibi sürekli test yaptım bir kere değerin arttığını anlamak için ve testte bunu görmek için en az iki gün beklemek gerekiyor bir de aynı marka test yapmak gerekiyor bazı testler daha şişlik çıkabiliyor. Ben4 ağustosta silik çizgi ile öğrendim 6 ağustosta kan test verdim beta 113 ile öğrendik. Sonrasında ara ara testler yaptım üç dört gün önce bir test taptım çizginin koyu çıkmasını beklerken silik çıktı hemen başka bir test açtım iki çizgi de aynı koyuluktaydı yani bazen de marka ile ilgili diye düşünüyorum.
Arada bi dayanamiyorm aglayasim geliyo cocuk gormesn diye aglayaliyorumda, ay bu ne boyle niye boyle olduk anlamadmAy Allah kolaylık versin hiç bu kadar zor olacağını dusunmemiştim zaman da geçmiyor iyi olsak kendimizi oyalicak biseyler yaparız da iyi de değiliz
Bnm 2. İlki kiz 3 yasindaBenim ilk gebeliğim.sizinki kaçıncı
Ne derlerdi ye tatlıyı çıkar hakkı yı ye ekşiyi çıkar Ayşe yi miBenim meme hassasiyetim ovulasyon sonrası zaten başlardı.bu sefer extra sağ mememi çok etkilemişti .ayrıca bacaklarım çok ağrımıştı.haa ben tatlı tutkunu biriyim asla tatlı yiyemiyorum.meyve bile bir iki yiyorum hem tatlı bayıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?