Popüler Konu 2026 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hormonal durumların normal. Yarın randevum var. Bugün adet oldum. Moralim çok bozuk gerçekten.
En doğru zamanda Allah size verecek buna kalben inanın.ama çokta stres yapmayın kendinize bende 14 aydır deniyordum.en ummadığım en beklemediğim en olmaz dediğim bir dönemde oldu.Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur

Bende 6+5 oldum 1 saat önce :) hamilelik hastalık değil.elimizden geldiğince her işimizi sağlığımız el verdiği müddetçe ypmalıyız.ama şükür edinki kendi işinizi görmeyi bırakın misafir ağırlmışsınız.öyle insnlar varki duş alamayacak halde mutfağa girip buz dolabını açamayacak halde.halimize çok şükür etmemiz lazım cidden nimet bu cinsiyet hemen hemen aynı dönemde öğreneceğiz.bende tatlıdan soğuduktan sonra değil ama hamile olduğumu ilk duyduğumdan beri hep kız hissettim.ama çok yoğun Bir içgüdüyle yani yüzde 95lik net bir his .tatlı benimde dolapta yaş pasta var asla ama asla elim varmadı .karpuz bile 2 3 dilimde kesiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…