- 21 Eylül 2020
- 2.368
- 5.066
- 158
Bebebaonun fiyati nedir, kablosuz mu o da?Yok yok kesinlikle kötü değildir lansinoh ben fiyat olarak dedim performansından memnunmuş herkes bebebaonun yeterli olur diye düşünüyorum ondan :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebebaonun fiyati nedir, kablosuz mu o da?Yok yok kesinlikle kötü değildir lansinoh ben fiyat olarak dedim performansından memnunmuş herkes bebebaonun yeterli olur diye düşünüyorum ondan :)
kablosuz evet oda performansı çok iyimiş 2 arkadaşımda kullanıyor canlı da gördüm güzel baya 1400 tl fiyatı canımBebebaonun fiyati nedir, kablosuz mu o da?
Baya bi fiyat farki da varmis yahu, bende arastirim bikablosuz evet oda performansı çok iyimiş 2 arkadaşımda kullanıyor canlı da gördüm güzel baya 1400 tl fiyatı canım
bayaa var ya evet mutlaka araştırınn gerçekten herkes çok memnun faydam olursa ne mutluuu :)Baya bi fiyat farki da varmis yahu, bende arastirim bi
İyi oldu dolduralım artıkSelam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.
Sat : 5 temmuz kese :6+1 kalp atışı :6+5Selam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.
yaş 34 2.çocuk sat 29.06.2025 beklenen doğum tarihi 05.04.2025 cnm teşekkürlerSelam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.
Selam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.
yaş 31 , sat 14 temmuz , ikinci çocuk, kalp ve keseyi 6+4 gördük duyduk, tahmini doğum tarihi 20 NisanSelam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.
Hayırlı olsun , Allah tamamına erdirsin. Kaç haftalıkken öğrenmiş oldunuz acaba. Benimde yarın ikili tarama test randevum var . 11+4 olacağım .Ben de dün ikili tarama için gittim kızlar bebiş kızNisan anneleri kız olarak devam ediyor
![]()
Selam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.
kızlar bebek arabası için erken sanırım ama yıl bitmeden almak istiyorum ben var mı önerileriniz anca araştırıp alırım çünkü :)
Sat 7 ağustosSelam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.
Yaş 29 ilk çocuk ikiz gebelikSelam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.
13 temmuz pardon yanlış yazmışımYaş 29 ilk çocuk ikiz gebelikkese 5+2 kalp atışı 6+3 SAT 13 Haziran tahmini doğum 19 nisan
Merhaba bende Nisan annesi olacağım inşallahSelam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.
Yaş 32, ilk bebek, sat 23 temmuz, beklenen doğum inşallah 28 nisan, kese ve kalp atışı 6+1Selam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.
MerhabaSelam arkadaşlar kimseden bilgi gelmeyince ben aldım.almak isteyen olursa yöneticilerle konuşup devredebilirim. İlk sayfayı doldurabileceğiz artık. Bana bilgilerinizi iletirseniz bende yazayım.